on dört yıl sonra

3.4K 219 45
                                    


hu hu ben geldim hahahahaha valla kötü bir niyetim yok sizi rüzgar ve anastasia için yazacağım özel bölüm için rahatsız ettim. 



RÜZGAR......


''rüzgar kalk artık okula geç kalacaksın '' diye bağırdı annem en az onuncu defa ama uyanmak istemiyordum gece çok geç yatmıştım ne olurdu biraz daha yatsaydım. hem ilk ders matematikti ve matematikten hep yüz alırdım gitsemde gitmesemde nasılsa hep notlarım iyi oluyordu. 

''rüzgar son kez söylüyorum yoksa suyla yanına gelmeme az kaldı'' diye bağırdı mutfaktan 

''tamam anne ya tamam'' diyerek yorganı üzerimden attım. 

''ya falan duymiyim bi daha rüzgar düzgün konuş'' diye bağırdı babam yine benim katta ki banyoyu kullanmıştı galiba. 

cevap vermedim babam disiplinli bir adamdı ve bize fazlasıyla düşkündü özellikle de anneme. 

aralarındaki aşk inanılmazdı onlara hayrandım. birbirlerine baktıkları anda ne demek istediklerini gözlerinden anlayacak kadar birbirlerini tanıyorlar ve seviyorlardı. 

annem ezra. babam ona hep serçe der ve haklıda hala onu ilk gördüğüm anki gibi naif ve duygulu bir kadın. bazen onlara nasıl tanıştıklarını sorar ve onların aşk hikayelerini masal gibi dinlemeye bayılırdık. 

babam alex. annem ona hep ispirto diyor neden diye sorduğum da o hep benim ispirto mavisi gözlüm de ondan diye takılıyor ve tabi kavga ettikleri zaman da annem ona  kurt diye sesleniyor.

beni annem doğurmadı. beni yanlarına aldıklarında ben daha bes yaşındaydım. bir gün yetimhanedeki annelerimden biri rüzgar bavulunu topla yeni ailen seni almaya geldi dediğinde korkmuştum gitmek istememiştim ama onu görünce bana bakarken güzel yanaklarından akan yaşları görünce dayanamamış ve hemen sarılmıştım ona. 

bana kocaman mutlu huzurlu bir aile oldular asla evlatlık olduğumu hissetmedim. 

biz gerçektende kocaman bir aileyiz. ikiz erkek kardeşlerim daha on dört yaşındalar marco ve vilademir. vilademir ismini sevmediği için biz ona demir diyoruz biraz sinirli bir çocuk. marco da onun tam tersi sakin ve uysal. 

tabi bir de anastasia var ama o benim kardeşim değil asla da olmayacak nedeni ni sormayın olmayacak işte onu asla kardeş olarak görmedim göremem de çünkü o benim için..... neyse boşverin unutun gitsin söylediklerimi. 

babam avukat annemde beden eğitimi öğretmeni. her sabah  altı kişi kocaman bir kahvaltı sofrasında buluşuyoruz. nasya ikinci sınıf  ve bende  lise dörtteyim. ikizlerde koleje gidiyorlar. 

anastasia ya asla adıyla hitap etmem mavi derim ona bazende nasya.... anastasia demek uzun olduğu için kısaltıp kullanıyorum. onunda tıpkı babam gibi koyu mavi gözleri var ve ben o gözlere deliler gibi..... saçmalıyorum tamam sustum. 

hadi rüzgar giyin ve aşağıya in dedim kendime ve formamı giyip kıravatımı gelişi güzel boynuma atıp sırt çantamıda tek omzumda  aşağıya indim. 

evimiz çok büyük. trıbleskti üç katlı en üst kat benim evim gibi. tuvaletim banyom çalışma odam tv odam ve yatak odam var. ikizler karıştırmasın diye çoğu zaman kapımı kilitler öyle giderim. babam bu odayı benim için özel yaptırdı çünkü artık delikanlı oldun arkadaşlarını kıç kadar bir odada ağırlayamazsın özellikle kızları diye bana takılırdı. 

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin