affet anne

3.8K 211 40
                                    

dayanamadım yine kısa ama sizler için :)))))

rüzgar ve mavinin yakaladığı sahne:)))) yani ezra delirmekte haksız mı canım:))))

sizleri seviyorum. öpücükler....sibel...

yorumları ve voteleri bekliyorum :)))


EZRA.....

Rüya.... bu bir rüya. her zaman gördüğüm rüyarldan bir tanesi. şimdi uyanacağım. 


gördüğün her rüyanın gerçeklştiği bir kez daha kanıtlandı serçe. dedi cadaloz.

elimdeki kirli sepeti yere düşerken hızla gözlerimi kapatıp koşarak evden çıktım. 

''yenge'' diyen sesle büyük kapıdan çıkıp kendimi sokaklara atmadan zeynel yakaladı beni. 

''neden, zeynel neden'' derken ona sarılıp bu kez gelip geçici olmayacak olan histeri krizlerimden birine tutuldum. 

''yapamazlar yapmamalılar olamaz zeynel'' derken kapıdan fatima ve erina girdi. onları görmem ağlama krizimi daha çok arttırdı. 

''hemen abimi arıyorum'' diyen zeynelin elini tuttum. hayır alex bunu öğrenirse ortalık tekrar kan gölüne dönerdi. biz kanın gölgesinden ayrılalı çok olmuştu. 

sevdiklerimizin ölümünü görmeyi arkamızda bırakmıştık. ve anayla rüzgarı öğrenirse oğlumu yada kızımı yada her ikisinide kaybederdim. buna dayanamazdım. 

''yenge sakin ol lütfen '' diyen fatima elime bir bardak su tutuşturdu. 

içimdeki yangını bir bardak su dindiremezdi. 

''ezra neyin var söyle'' diyen erinaya baktım. tanrım bu nasıl söylenirdi kızımla oğlumu öpüşürken yakaladığımı nasıl derdim. bu imkansızdı. 

''abimle mi kavga ettin problem çocuklar mı ne var yenge allah aşkına söyle'' diyen zeynele baktım. ne çok sırrımızı biliyordu hepsinide saklamıştı ama bunu saklamazdı. asla alex'in arkasından iş çevirmemiş ona hep sadık kalmış asla yalan söylememişti eğer bunu zeynele söylersem oda alex'e söylerdi ve ben çocuklarımı kaybederdim. 

lanet olsun. en başından beri gördüğüm her rüyanın gerçek olması lanetlenmiş olduğumun kanıtıydı. 

saçmalama be iyice kafayı yedin hahahaha güldürdün beni ezra diyen cadoloz çok çok uzun zamandır sessizdi neden şimdi ortaya çıkmıştı ki kaos beslenen kaltak depreşmişti yine

''abim arıyor'' diyen erinaya baktım. başımı salladım burda olduğumu söylememesi için. 

telefonu açıp alex i dinledikten sonra

''bana geldi abi fatima da burda akşam kahvesi içiyoruz ve kadınsal dedikodu yapıyoruz'' dedi erina. her zaman bu iki kadın en büyük sırdaşım olmuştu ama bu kez ki sırrı sadece tek bir kişiyle paylaşabilirdim.

şimdi karşısına çıkamazdım çıkarsam gözlerime bakarak her şeyi anlardı tanrım biraz yalnızlığa ihtiyacım vardı ve tabi birde aklıma. ama gördüklerimden sonra aklım beni çoktan terk etmişti. 

anne olarak düşünmek istemiyordum ama kalbim acıyordu onlar benim çocuklarımdı ne kadar kan bağları olmasa da kardeşti onlar. dışardan bakıp yorum yapabileceğim bir şey değildi bu tamamen içindeydim ve ne bok yiyeceğimi bilmiyordum. 

''kızlar beni zeynelle yalnız bırakır mısınız?'' dediğimde erina ve fatima beni dinlediler ve neden diye sormadan bizi yalnız bıraktılar

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin