final vol:1

4.1K 239 35
                                    

finali iki kısımda yayınlamaya karar verdim. sizi çokta bekletmek istemedim. 

yorumlarınız ve voteleriniz için teşekkür ederim ama sizlere kırılıyorum bi okuma sayısına bakıyorum bir votelere hayal kırıklığının dibini yaşatıyorsunuz bana. 

sizlere bir sınır koymadım bu güne kadar ama şimdi tam sırası diye düşünüyorum çünkü emeğimi görmeyip vote yapmayanlarda yeni bölümü de okumasın lütfen. 

diğer okuyucularım üstüne alınmasın lütfen ben sadece her fırsatta dile getirdiğim gibi sizleri seviyorum ve vote yapmadan geçenlere de gerçekten kırgınım. 

200 vote olmayınca yeni final bölüm gelmeyecek....

sizleri seviyorum canlarım..... öpücükler..... sibel



                                                                  ALEX.....

''alex ne olur aç şu kapıyı yalvarırım yapma ne olur yapma bunu alex'' diye yalvarışları kulaklarımı istila etse de umurumda değildi. serçe için herşeyi yapardım ama bu farklıydı. 

ihanet cezasız kalamazdı. ve bana ihanet eden tek bir canlı yaşayabilirdi. oda içeride kilit altındaydı. 

reva yıllarca bize yalan söylemişti kimliğini saklamıştı ve daha kötüsü kim azmettirmiş olursa olsun en yakınlarımı öldürmüştü. bir kadının aklına uyup onunla beraber ortalıktan kaybolmuştu ki bu kadın benimdi ve bana en büyük ihaneti serçeyle kaybolmakla yapmıştı. 

artık af yoktu. belki herşey farklı olabilirdi. o benim en iyi adamım ve iz sürücümdü bana ablasının onu tetikçi olarak tuttunu söyleseydi ezranın hatasını ona yüklemezdim ama artık çok geçti. 

marinaya yanaştığımda önümde duran üç arabanın içinden çıkanlar geride dururken, zeynel akai ve erina tekneden inmem için beni bekliyorlardı. 

alex diye bağıran kadının sesini duydum, beni tek lafıyla durdurabilen tek insandı ama bu kez durduramayacaktı.  onu duymazdan gelip aşağıya indim. 

erinaya dönüp

''alt kamarada ezra hanım ve çocuklar var ben gittikten bir saat sonra kapıyı açacaksın eğer kapıyı dediğim vakitten önce açar ve ezra ben işimi halletmeden bana yetişirse ki yetişeceğini biliyorum o zaman bu adamın'' dedim ve akaiye döndüm

'' sana olan aşkı sikimde olmaz senin kafanı keserim. anladın mı erina'' dediğimde akainin gözleindeki dehşeti erinanın gözlerinde korkuyu gördüm. 

''anladım efendim'' diyen erina bir an akaiye baktı 

'' akai aslında burda onlarla kalsan iyi olur'' dedim ve akai başını sallayınca zeynelin açtığı kapıdan içeri girip son süratle intikamıma doğru yola çıktım. 


EZRA.....

aptal adam. aptal diye bağırdım. çocuklar uyanmamıştı allahtan. o kadar bağırmıştım.

''ezra hanım'' diyen erinanın sesini duyduğumda rahatlamayla verdim nefesimi. 

''erina aç kapıyı ''

''üzgünüm serçe'' diyen adamın sesini duydum. akai. 

''akai lütfen çocuklar içerde uyandılar ve acıktılar lütfen yemin ederim hiç bir şey yapmayacağıma söz veriyorum yalvarırım çocuklar için aç kapıyı'' diye yalvardım

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin