inatlaşmak

3.2K 193 12
                                    

herkese selam. yağmurlu bir gece ve ben durmadan yazmak istiyorum:))))

ee sizede okuyup vote ve yorum yapmak kalıyor:))))

saat: 02:47.

Multimedia. Rüzgar solmaz

teşekkürler.... seviliyorsunuz.... öpücükler.... sibel....

EZRA.....

''alex'' dedim sıkkın bir sesle çünkü içim sıkılıyordu ve gördüğüm son rüyadan sonra kabıma sığamıyordum. uzun zamandır huzurlu mutlu bir hayatımız var. artık dört çocuk annesi bir kadınım.

ve şöyle geriye dönüp baktığımda neler yaşadım neler çektim nerelere geldim neler başardım. hepsi bir anı olarak hafızamda. ama hala rüyalar görmeye devam ediyorum ve bu rüyalar gittikçe kabusum olmaya başladı.

herşeyin farkındayım. anastasianın rüzgara olan ilgisi bakışları onunla olan diyaloğu korkuma yeni korkular ekliyor.

ve benim gittikçe daha çok öküzleşen kocam ona üçüncü defa alex dememe rağmen hala horluyor.

''alex''dedim yüksek sesle.

''efendim serçem efendim karıcım söyle sevgilim söyle canımın içi'' sızlanarak yatakta benimle beraber oturur pozisyonuna geldi.

''neyin var canım söyle rüya mı gördün'' dediğinde başımı omzuna koydum.

biz bu yerlere gelene kadar çok zorluk çekmiştik. çok kayıplar çok ölümler çok acılar çekmiştik son on dört yıldır ailem yanımda sevdiklerim yanımda. ikizler doğduktan sonra liseyi dışardan bitirip besso sınavlarına girip okulumu bitirip beden eğitimi öğretmeni olmuştum. alex avukatlık yapıyordu

fatiam ve reva evlenmiş çocuklar olmuştu. reva dedektiflik yapıyordu dedesi ölünce yüklü bir gayrimenkul zengini olmuştu.

erian küçük şirin bir pastahane açmıştı akai erina için nerdeyse herşeyini elinin tersiyle itmişti ve fena halde kılıbık olmuştu. ama arada sık sık joponyaya gidiyordu bir iki defa erinayıda götürmüştü ama erina ordan hep mutsuz olarak geri dönüyordu çünkü akainin ailesi onu geçen yıllara rağmen hala kabul etmemişti. hatta torunlarını bile görmek istemiyorlardı.

zeynel desen o tamamen ipsiz sapsızdı. rus katarinayla beraberdi kat evlilik istese de o kesinlikle yanaşmıyordu. alex de bende ne diller dökmüştük evlenmeleri için ama adam imza atma konusunda beceriksizin tekiydi.

her şey mükemmel ilerliyordu ama küçük kızımın kalbinde olanları biliyordum. belki de ben abartıyordum ama şüphelerim çok fazlaydı. rüzgar onu kız kardeşi gibi görüyordu en küçük bir yanlışı olmamıştı ama ana ne zaman rüzgarın abisi olmadığını öğrendi zamanla değişti.

önüne engeller yasaklar koymak istemiyorum ama gittikçe ona daha çok bağlanmasından en önemlisi rüzgarın hiç bir şeyden haberi olmadan kızımın acı çekmesinden çok korkuyordum.

ana'yı rüzgardan koruyamazdım çünkü rüzgarın ona karşı bir şeyler hissetmediğinden bu gece emin olmuştum. babasıyla efsun hakkında konuşurken onları dinlemiştim. kız hakkında söylediklerini duyduğumda anastasia da yanımdaydı ama duyduklarından sonra uykum geldi yatıyorum diyerek odasına kaçtı.

acı çekiyordu ve bu gidişle daha çok acı çekecekti. bizde alexle bu yollardan geçmiştik uso yüzünden ve ben aynı durumu benim yaşadıklarımı kızım yaşasın istemiyordum.

yıllar önce gördüğüm rüyayı biraz önce yine görmüştüm. rüzgar ve ana öpüşüyorlardı.

''serçem böyle sabaha kadar oturacak mıyız?'' diyen adamın uykulu sesimle başımı omzundan kaldırdım ve ispirto mavisi gözlerinin yerini alan gece gözlerine baktım.

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin