...zor...

6.7K 333 5
                                    

zamanın bir tık atışını hisseder mi insan. hep zor olanı mı seçer. kolay kazanılanların kıymeti bilinmez hiç bir zaman o yüzdendir AŞK 'ın bu kadar zor oluşu. o yüzdendir zamanın aşk için duruşu. 



ALEX...

sabır tanrım sabır... 

ne yapmaya çalışıyor beni delirtmeye mi ? çıldırtıp yapmak istemediklerimi bana yaptırmaya mı çalışıyor.  onun bu denli deli olduğunu bilmiyordum. bu denli zor olduğunu hiç mi hiç bilmiyordum. 

onu bırakıp yukarı çıktığımda aşağıda olanları duyabilirdi. ne var yok kırdığını da duyabiliyordum tek istediğim kendine zarar vermemesiydi. merdivenlere oturup kendine zarar vermesin diye bekledim. önce elindeki şişeyi balkon kapısına fırlattı tuzla buz olan dev kapının yerlere dağılan cam kırıklarının sesini duyabiliyordum. tamam onun kalbini kırmış en iğrenç şeyi yapmıştım onu en yakınlarıyla tehtid etmiştim ve eğer benden uzaklaşırsa gerçekten de söylediklerimi yapardım yanımda kalması nefes alışını duymak için varlığını hissetmek için gözlerini görmek için aklıma gelen en piskopatca şeyleri yapmaya hazırdım.mutfakta salonda kırılmayacak şey kalana kadar deli gibi her yeri birbirine kattı. ve sonunda güçsüz düşüp yere diz çöküp ağlamaya başladı hemde çığlıklarla. 

''aptal defol git artık hayatımdan ne istiyorsun ha ne o kadınlar gibi günlük mü paylaşayım yatağını '' dediğinde şaşırmıştım demekki ben onu göremesem de onu beni görmüştü. kadınları biliyordu.  

''kendini aşşağılamak için konuşma ezra sen asla o kadınlar gibi olamayacaksın bunu ikimizde çok iyi biliyoruz'' dedim. aşağıya inip onu izledim. elinin de kanadığını anca görebilmiştim. yerdeki bezi alıp ona verdim ama o alıp başka bir köşeye fırlattı. değişmişti görebiliyordum sadece fiziken değil kişilik olarak da değişmişti yada belkide o küçük kız büyümüştü ve belkide gerçek ezra buydu. olsun o küçük kızı sevmiştim de bu asi kadını da sevebilirdim. 

''benden istediğini sana vereyeceğim duydun mu beni haa'' diye bağırdı hala onunla yatmak istediğimi sanıyordu. tamam istiyordum hemde deliler gibi ama bir gecelik değil ömürlük istiyordum. 

''o kadınlara git ne yaptıysan yapmaya devam et umurumda değil yeter ki bırak beni''

''onlarla ne yaptığımı mı merak ediyorsun.'' dedim ve hırsla kollarını yakaladım kurtulmaya çalışsa da bırakmayacaktım bunu anlamasını gerekti.

'' her gece başka başka kadın aldım üzerime altıma yanıma'' dedim sonunda delirtmişti işte beni hala anlamıyordu ölsede bırakmayacaktım onu. 

''deliler gibi becerdim her birini altımda inlerlerken gözlerimi kapattım asla açmadım gözlerimi açarsam sen kaybolacaktın.'' dedim  sözlerimle kocaman acıldı gözleri. 


  ''midem bulanacak kimseye dokunamayacak bakamayacaktım. kural bu kızım zengin genç mafya lideri ama hiç bir kadına bakmıyor ne olur biliyor musun  rusyanın mafya babası hakkında dedikodu çıkar erkek değil diye anlıyormusun kural bu para güç seks rusyada işler böyle yürüyor'' 

''şimdi de benim midemi bulandırıyorsun '' dedi ve koşarak mervinlerden çıkıp odasının kapısını kıracak şekilde kapattı. içimdeki deli adamı susturmaya çalışıyordum ama başarısızdım susmuyordu. 


hadi git kır kapıyı tut kollarında al koynuna aylardır dokunmadın kimseye sırf onu istiyorsun diye aylar oldu sıcak bir tene dokunmayalı. güzellikle olursa olur olmazsa zorla al kadınını sözle olmaz icraat görelim hadi kırlmasından senden nefret etmesinden mi korkuyorsun 


kendimi hemen bahçeye attım. deli gibi ordan oraya gezerken pencerede beni izleyen gün ışığımı gördüm. ben ki herkesin önünde korkuyla eğildiği ölmemek için yalvardığı usonun oğlu ve varisi rusyanın yeni babasıydım ama küçücük bir kızın beni sevmeme ihtimalinden çok korkuyordum...

bana nefretle bakan gözlerini aşkla baktıracağım zamanda gelecekti sadece sabırlı olmalıydım. 


telefonumun çalan sesiyle kendime geldim. 

''evet'' dedim bu yanlış zamanlaması yapanın kim olduğunu çok merak ediyordum. 


''merhaba alex kadınınla vedalaş istersen'' dediğinde telefondaki ses Ezra'nın çığlığı yankılandı kulaklarımda.... will...


koşarak merdivenleri çıktım ve hemen Ezra'nın odasına gittim kapıyı kırdığımda geç kalmıştım. oda bomboştu tıpkı içim gibi. sabah saçlarında olan tokayı alıp ayağa kalktığımda 


etrafımı kan gölüne çevirmek için yemin ettim. 

kadınımı alanı kendi kanında boğacaktım....


KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin