-61 Bonnie will get you

319 24 0
                                    

Puck POV
Ik veeg een traan weg en kijk weer voor me uit, het donker in. We rijden nog over de weg, vanuit Zweden richting onze volgende plaats waar de jongens een concert gaan geven.. "Puck?" Ik kijk op "huil je nou?" Ik kijk Niall aan en forceer een glimlach "w-wat nee?" Ik maak een raar geluidje en Niall trekt een wenkbrauw op "je bent niet zo goed in liegen.." "Ik mis m'n moeder gewoon.." "Ik snap het wel meisje" Niall glimlacht en trekt me in een knuffel

"Waarom kwam je hier eigenlijk?" Ik veeg de laatste tranen van mijn wangen "om elf uur" voeg ik toe nadat ik een snelle blik op de klok geworpen heb. "Nou.. Ik wil vragen of je wilt helpen met project Larry" ik grinnik en knik "wie zitten er in het team?" Vraag ik "Liam, Zayn, Harry, Serena, Sophie, jij en ik" "dus alleen Louis niet?" "Louis is het probleem!" Kreunt Niall alsof dat veel te duidelijk is. Ik knik "ik doe wel mee, tot morgen"

Niall POV
"Louis wat doe je?" Ik ga naast mijn beste maatje zitten en kijk mee op Louis' laptop "ew wat is dat nou weer?" Louis lacht en schuift het beeld een beetje schuin zodat ik mee kan kijken, ik zie een bureau met een ventilator en een grote zwarte gang voor ons, Louis beweegt het scherm naar de rechter zijkant en een ventilatieschacht komt in beeld, de linkerkant is een kopie van de rechter, "je kent het nog niet?" Louis lacht ik schud mijn hoofd.

"Ho shit" kreunt Louis en hij drukt op een knopje waardoor het moeilijker word om te kijken "wat doe je?" "Ik zet het masker op" Louis doet het 'masker' weer af en schijnt met zijn zaklamp in de rechter ventilatieschacht "dat is toy Bonnie" zegt Louis wijzend naar een blauw konijn dat ons aan staart "Louis wat is dit voor een eng spel" lach ik en Louis houd zijn hand op "als ik het masker niet opzet valt hij aan, let maar op" en niet veel later komt Toy Bonnie recht op ons af, er komt veel hard geluid en ik schrik me dood. Louis grinnikt alleen maar "w-wat gebeurde er?" "nou, toy Bonnie greep ons, nu gaat hij ons waarschijnlijk met veel geweld in een pak stoppen" Louis lacht alleen maar "we zijn de nachtwacht van een pizzeria, we moeten zorgen dat de animatronics ons niet kunnen pakken"

"Is dat five nights at Freddy's?" Vraagt Liam die ineens achter ons staat, Louis knikt trots "twee" Liam kijkt mee en ik sta op, dat soort spellen zijn niets voor mij! Ik moet nog eens met Louis gaan praten, maar nu niet. Ik loop naar Harry die verdrietig naar Liam en Louis zit te kijken "Lilo" mompelt hij "Larry" antwoord ik "het komt wel" zeg ik er vlug achteraan, Harry kijkt me verdrietig aan "ik kan niet meer" kreunt hij dan "ik hou van Louis, ik kan niet zonder hem" ik kijk Harry geschrokken aan, hij wilt toch niet?" "Niet dat ik mezelf wat aandoe.." gelukkig.. "..Ik bedoel alleen dat als er een auto aankomt ik niet meteen aan de kant ga.." Ik voel mijn mond openvallen "n-nee Harry.." Harry staat op en loopt langs me heen "ik zie je wel weer"

Liam POV
"Haha je kan dit echt niet Li" lacht Louis "als Foxy komt moet je met de zaklamp knipperen" ik kreun en druk op load game en ga weer verder bij nacht drie goed dit is mijn moment.. "Louis?" "Hmm?" Vraagt Louis die me aanwijst waar ik op moet drukken "waarom heb je nee gezegd tegen Harry?" Louis pakt de laptop terug en drukt op het masker "je doet het fout" shit hij praat dwars door me heen "je moet hij ze allemaal het masker opdo-" "praat er niet doorheen" "wat?" Ik klap de laptop dicht en ga voor Louis zitten "Lou, waarom heb je nee gezegd?" Louis kijkt me verdrietig aan "i-ik ben bang" "voor?" "Haters" "er zullen altijd haters zijn, we hebben allemaal haters" "homofonen" "homofobie bestaat niet Louis, die mensen zijn gewoon stom" Louis knikt en zucht dan "ik kan het gewoon niet, en ik ben toch al gedoomd, ik heb nee gezegd en iedereen denkt dat ik gek ben als we straks hand in hand lopen" "dan zorg je ervoor dat je bij het volgende concert iets speciaals doet. Vertel dan dat het je spijt, dat je nagedacht hebt, vertel het gewoon allemaal, onze fans zijn familie, en familie begrijpen elkaar toch?" Louis kijkt me lang aan en knikt dan "familie is er voor elkaar, en als ze je hierom haten, dan zijn het geen echte fans" "bedankt Liam, maar ik.. Weet het nog niet"

Shit ik dacht dat het al gelukt was

"Waar ben je bang voor dan?" "Alles, mijn hart dat breekt, onze band die stukloopt, alles, ik moet er gewoon goed over nadenken, en misschien komt daaruit dat Harry beter verdient en misschien komt daaruit dat ik van hem hou" ik schud mijn hoofd maar laat het er wel bij, Louis heeft al genoeg nuttige informatie losgelaten als ik te ver doorvraagt klapt hij dicht. "Dus.. Het masker of de zaklamp bij Freddie?" Louis slaat zichzelf voor zijn hoofd voor hij het helemaal opnieuw uitlegt "waarom willen ze je aanvallen?" "Weet ik veel, iets met geesten van dode kinderen in die pakken" mijn ogen worden groot "iets met wát?!" "Liam kijk" en opnieuw begint Louis een heel verhaal, ik luister 'aandachtig' mee en ben blij dat hij zo gelukkig kan zijn door alleen te praten over een game. Ik ben blij dat hij blij is. Was Harry ook maar blij.

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now