-32 okay

534 31 0
                                    

Zayn POV
Er word op onze hoteldeur geklopt en Mark doet open "wie ben jij?" Hoor ik hem vragen en ik loop langzaam richting de deur, "o hoi, kan ik je helpen?" Vraagt hij, ik kom naast hem staan en zie een meisje in de deuropening staan, ik schat haar niet ouder dan vijftien, ze ziet er leuk uit.

"Hoi" zegt het meisje "ik zag jullie naar binnen lopen en aangezien mijn ouders saaier zijn dan bejaarden vroeg ik me af of het hier gezellig is" ik lach haar uit. Een random meisje klopt aan en verwacht dat wij haar binnenlaten? "Eh nou hier is het ook niet zo gezellig. We waren eigenlijk klaar om naar Londen te vertrekken" "o" zegt het meisje teleurgesteld "wanneer gaan jullie?" "Vanavond" "dan hebben we tot vanavond" glimlacht het meisje brutaal "pardon?" Vraag ik "o kom op"

Niet veel later staat het meisje dat zich voorgesteld heeft als Serena, al in onze hotelkamer, die blik van Mark maakt me bang volgens mij ziet hij haar wel zitten. Ik moet toegeven dat ik best respect heb voor haar. Ze stapt zo naar binnen!

Het is twee uur geleden dat zij onze kamer binnenkwam en nu liggen we naast elkaar, zonder kleren, Mark is in slaap gevallen en Serena speelt wat met het dekbed, ver weg in gedachtes. Ook ik ben in gedachten, het was echt fantastisch, die chik heeft een uithoudingsvermogen!

"Mag ik douchen?" vraagt Serena terwijl ze met haar blauwgroene ogen ze mijne doorboort "ja eh sure" ze stapt uit bed en verdwijnt in de badkamer. Ik trek vlug een boxer aan en glimlach bij de gedachte aan net. Wow.

Serena POV
ik trek de badkamerdeur achter me dicht en moet mezelf tegenhouden om niet over te geven. Ik heb dus net.. Dingen gedaan met de bijna moordenaar van Harry! Ik pak mijn mobiel en druk op de whatsappgroep met de jongens
U: hey boys
Pizza4ever: hey sis
Ik grinnik om Niall's naam, dat vond hij leuk,
Jack: leef je nog?
U: nee ik ben een zombie, brains brains
Jack: gelukkig, ik was al bang dat je niet binnen kon
U: het was een eitje, het zijn echt sukkels.
Kay: what happend?
Kay is Louis omdat ze wel normale namen konden bedenken, alle drie except Niall.
Jantje: ben je verkracht? Zayn kennende
Goed Harry kon ook geen normale naam bedenken..
U: nou ja eigenlijk hebben we wel gekuchkucht. Maar dat is niet verkrachting aangezien ik begon :$
Jack: nee ew!
U: hey dat was het plan toch?
Jack: ja i know i know
U: good
Jack: wanneer gaan ze naar Londen?
U: vanavond
Jantje: shit ik mag overmorgen pas!
U: dan komen jullie overmorgen
Kay: we zien je wel weer, succes xx
Jantje: succes xx
Jack: succes <3
Pizza4ever: goodluck sis x

Ik verwijder het gesprek en stap onder de douche, de warme stralen verwarmen mijn lichaam en ik kan niet anders dan ervan te genieten. "Zayn!" Roep ik als ik klaar ben "ja?" Hoor ik de schorre stem van Zayn "ik heb geen kleren" ik verberg mijn rode hoofd achter het douchegordijn en Zayn komt binnen "ik leg ze op de wastafel" "bedankt" zeg ik terug en ik wacht tot Zayn de deur weer sluit.

Voorzichtig schuif ik het gordijn opzij en stap ik uit de douche. Ik pak Zayn's joggingbroek en doe hem aan, waarom heb ik niet eens ondergoed meegenomen? Ik moet echt eerst naar huis "die was ik nooit meer" ik maak van schrik een spastische beweging waardoor ik bijna ondersteboven in de wastafel terecht kom, maar aangezien dat wel erg onlogisch zou zijn gaat het bij mij erger mis en val ik hard op de grond.

Ik wrijf over mijn hoofd "oeps" zegt Zayn en hij steekt zijn hand uit "ik wist niet dat je zou schrikken" "pedo" sis ik en ik doe zijn sweater over mijn hoofd, Zayn lacht en schud zijn hoofd. "Kom" hij pakt mijn hand en trekt me mee de andere kamer in, Mark is ondertussen ook wakker geworden en kijkt ons verbaasd aan "wat gebeurde daar?" "Serena viel" zegt Zayn alsof het de normaalste zaak van de wereld is "waar woon je babe?" "Hoezo?" Vraag ik verbaasd "omdat wij jou kleren op gaan halen, en richting Londen vertrekken" ik glimlach. En zo doe je dat. "Yay" roep ik blij.

We zitten in de auto als ik me ineens iets bedenk, wat als Niall nu bij mijn ouders is?! Ik pak mijn mobiel en open een privébericht met pizza4ever
U: Niall waar ben jij nu?
Pizza4ever: bij jou ouders
U: ga daar weg, ik kom er nu aan met Zayn!
Pizza4ever: ben je gek? Je ouders zullen me voor gek verklaren dan werkt het nooit!
U: jij word liever doodgeslagen door Zayn? Het hele plan mislukt dan!
Pizza4ever: fuck, ik zou het kort houden en dan verstopt ik me wel in jou huis
U: doe het goed!

Ik open met trillende handen de voordeur en loop als eerste de keuken in, mijn pleegouders zitten daar verbaasd met elkaar te praten "Serena" zegt mijn pleegvader verward "er was net iemand voor je" ik schrik en zie Zayn en Mark vanuit mijn ooghoek binnenkomen "hij noemde zichzelf Kayne" thank god dat Niall zijn eigen naam niet gebruikte "die zit bij mij in de klas inderdaad" zeg ik "je mag mee" mompelt mijn pleegmoeder "we hebben je toch nooit echt gewild" ik kijk haar met een opgetrokken wenkbrauw aan "wat een verrassing, gelukkig heb ik ook geen behoefte aan jullie. Ik pak mijn spullen en ga met Zayn en Mark mee" mijn pleegouders knikken en ik loop de trap op.
godzijdank!
Net voor ik mijn kamerdeur open krijg ik een berichtje

Pizza4ever: ik zit in de kamer zorg dat Zayn niet binnenkomt!

Ik sla mezelf voor mijn hoofd en draai me om naar Zayn en Mark. "Wacht maar in de auto, dit kan even duren" de jongens kijken elkaar even verbaasd aan maar knikken dan. En lopen weg.

Thank god!

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now