-47 back home again

395 24 0
                                    

1D quote: I rather be called a boy who plays with paper planes then a man who plays with a girls heart - Niall Horan

Gemma POV
Ik ga Liam voor de trap op, hij heeft zijn woede nauwelijks onder controle. Maar ik hem bang dat als ik hem niet bij haar laat, hij ontploft. "Rustig blijven ja?" Vraag ik terwijl ik hem recht aankijk, Liam knikt "hij moet met zijn poten van haar afblijven" "dan had je geen geld op Serena moeten zetten" sis ik en Liam laat zijn hoofd verslagen hangen "het was zo fout van je Liam, wees maar blij dat Kai op tijd thuis kwam" hij knikt en ik open de kamerdeur "wacht hier" zeg ik voor ik naar binnen stap.

"Hey meid" Serena kijkt me aan "hi" zegt ze, het is pas twee dagen geleden dat Felix er was, en ondanks dat ze zegt dat het prima gaat, is ze de hele tijd op Harry's kamer om te slapen. Ze is bang, en dat is te merken "dus.. Li wist hiervan?" Het is lief hoe Serena Liam altijd Li noemt, omdat Liam haar vroeg om hem zo te noemen. "Ja, hij.. Heeft er duizend euro voor gekregen" Serena's mond valt open "niet om jou te laten verkrachten, geloof me, zoiets zou Liam nooit doen" ik herinner me hoe lief Liam was toen we nog verkering hadden "maar om binnen één week seks met je te hebben" "daarom deed hij zo gehaast, de avond voor hij vertrok" ik knik en voel medelijden groeien "het spijt me meid" "ach, jij kan er niets aan doen, is hij er al?" "Ja.. Hij staat buiten de deur" Serena blijft stil "..mag hij naar binnen?" Ze knikt en ik loop de kamer uit "Veel plezier lul" sis ik voor ik de kamer uitloop en Liam me laat passeren, ik ben zó boos op hem, wat dacht hij wel niet? Duizend euro? Dat is gezellig!

Liam POV
Ik sluit de deur achter me en hoor Gemma's voetstappen de trap af lopen. Serena ligt op Harry's bed, ze kijkt me afwachtend aan, in haar ogen lijkt een vonkje angst, maar dat kan ik me natuurlijk verbeelden. "Li" mompelt ze, en mijn hart smelt, het is zo lief dat ze me nog steeds Li noemt, terwijl ik weet dat ze boos op me is. Tuurlijk is ze boos op me, ik hoorde Gemma het haar vertellen.

"Waarom?" Vraagt ze teleurgesteld "ik had het geld nodig" geef ik eerlijk toe "waarvoor dan?" "I-ik wou een weekendje naar Parijs.." Ik haal diep adem "..met jou" haar ogen worden groot van verbazing en haar mond valt iets open, ze ziet er heel schattig uit zo. "N-naar Parijs? M-met mij?" "Ja, en ik weet dat ik daar eigenlijk voor had moeten werken, maar ik heb de laatste tijd te weinig gewerkt door, alles. Dus ik had niet genoeg geld, duizend euro zal enorm helpen en om eerlijk te zijn was het niet de bedoeling om het je zo te vertellen." Geef ik toe, Serena veegt wat verdwaalde tranen van haar wangen en glimlacht "d-dat is vreemd en lief.." Mompelt ze "..maar ik vond het niet erg dat je dat deed, de avond voor je vertrok.. Het was raar, maar niet erg" zegt ze, en haar woorden stellen me gerust, het was niet erg.

"Alles oké?" Harry trekt Serena in een knuffel, we zijn naar beden gelopen, en Gemma rent de trap op om Serena's en Sophie's spullen in te pakken. "Ja het gaat wel" zegt Serena, ik hoop dat ze het meent. "Liam kom eens!" Roept Gemma van boven en ik loop rustig de trap op, heb ik iets fout gedaan? Terwijl ik in mijn hoofd de afgelopen twee uur naga om te checken of ik iets fout heb gedaan, kom ik boven aan en open ik de kamerdeur van Harry's kamer.

"Liam" zegt Gemma, ze zit op Harry's bed met in haar handen een meisjesshirt, ik gok van Serena, of van Sophie, maar aangezien Serena in deze kamer sliep ga ik voor Serena. "Gemma" antwoord ik op precies dezelfde toon, Gemma kijkt op, en gebaart dat ik kan gaan zitten, ik verlies haar geen moment uit het oog als ik plaatsneem op de bureaustoel, dit gaat toch niet over onze stukgelopen relatie?! De meest erge scenario's komen in mijn hoofd op, Gemma heeft spijt en wilt me terug, Gemma heeft een groot geheim Gemma wilt- mijn gedachtes worden ruw onderbroken door Gemma's stem "het gaat over Serena"

Opnieuw werken mijn hersenen op volle toeren, en ik ben stiekem teleurgesteld, ik had liever dat het over Gemma en mij ging, dat zou nooit zo erg kunnen zijn als iets met Serena, Serena is toch niet verliefd op Felix? Ze heeft hem toch niet zijn gang laten gaan, vrijwillig?

"Geez Liam waar zit jij met je gedachtes? Ik probeer je iets serieus te vertellen hoor" ik kijk op en voel mijn wangen warm worden "s-sorry, wat zij je?" "Dat dacht ik al, ik zij dus dat ze niet eet" ik had veel verwacht, maar dat Serena niet eet? Die had ik niet zien aankomen "waarom niet?" Vraag ik, het komt er verward uit, zo voel ik me ook. "Weet ik toch niet, ik wil alleen zeggen dat je haar in de gaten moet houden, en zorg goed voor haar, maak nooit meer een weddenschap met Felix, over Felix gesproken, hij was zijn mobiel vergeten en werd wel zeven keer gebeld door een nummer.." Het feit dat Gemma een dramatische pauze inlast staat me niet aan dus ik kijk haar dwingend aan, waarom praat ze niet verder? "..het nummer is van Zayn"

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now