-40 x-factor

497 26 0
                                    

Niet 100% waarheidsgetrouw, maar dat is het hele boek niet aangezien ze ook niet de juiste leeftijden hebben hiero. No hate, het is maar een fanfictie (:

"A dream is only a dream.. until you decide to make it real"
― Harry Styles
Harry POV
"Wat? Ik moet eerst? Holy shit ik durf niet!" Roep ik uit als de man me richting het podium duwt. De jury begroet me en ik glimlach, okay Harry verstand op nul! "Wat ga je zingen?" vraagt Simon uiteindelijk, als ik me voorgesteld heb. "Isn't she lovely van stevie wonder" zeg ik, de juryleden knikken en dan is het zover. Ik haal even diep adem en zing dan A Capella, ik kijk angstig naar de jury, maar besef dat dat er waarschijnlijk erg dom en hulpeloos uit moet zien dus besluit ik maar te glimlachen, het publiek vind het in ieder geval wel leuk. "Een nee voor mij" zegt Louis en ik kreun "wat, voor mij een ja" ik glimlach "en voor mij ook een ja dus je bent door gefeliciteerd" ik glimlach "super bedankt!" achter de schermen moet ik doen alsof ik Liam, Louis en Niall niet ken, maar ik raak Niall's schouder toch even aan als teken van succes, hij kijkt me aan en feliciteert me formeel, alsof hij mij ook niet kent. Ik loop door naar Gemma die me dolblij bespringt "you did it"

Niall POV
Ik voel hoe mijn wangen veel te rood zijn als ik begin te zingen, het gaat best goed toch? Als ik so sick gezongen heb kijk ik de jury afwachtend aan, mijn hart klopt ongelofelijk snel en ik ben doodsbenauwd, als ze allemaal commentaar gegeven hebben val ik bijna flauw. Ik ben gewoon door? Ik mag naar de bootcamp? Holy shit! "Heel erg bedankt, echt wow, doei!" Ik ren vlug het podium af en al mijn blijheid vervaagt. Wat doet Zayn hier? "Hallo Niall, gefeliciteerd" grijnst hij, ik kijk hem boos aan "wat.. Doe.. Je.. Hier?" Weet ik uit te brengen "dit is the x-factor Niall ik heb net zoveel recht om hier te staan als jij, als je me excuseert, ik moet nu" ik volg Zayn terug naar het podium en sta vanaf de zijkant toe te kijken. Ik probeer mijn woede in te houden als ik hoor dat Zayn keigoed kan zingen "waar zijn de andere?" Vraagt Louis, die blijkbaar naast me was komen staan "weet ik niet, we kennen elkaar niet, weet je nog?" "Boeiend? Zayn staat daar te zingen en hij is goed! Hij zit in hetzelfde programma als wij! Straks moet één van ons tegen hem in de finale, als hij dan wint.. Niall.." Louis zucht "Louis, blijf kalm" probeer ik "ga gewoon je liedje doen alsof Zayn hier nu niet staat okay? Je gaat het gewoon goed doen, met Zayn handelen we later wel af" ik kijk afwachtend van Zayn naar de jury, en kan ze wel schieten als ze hem door laten gaan "jou beurt" mompel ik tegen Louis, en hij knikt.

Louis POV
Ik loop langs Zayn heen alsof ik hem niet herken, wat natuurlijk gelogen is, zo'n hoofd herken ik uit duizenden! Ik ga recht staan, stel me voor glimlach naar het publiek en begin het liedje 'hey there delilah' te zingen, het gaat goed, zoals het ook gaat als ik onder de douche sta. En de jury is ook onder de indruk. Ik kan me niet goed concentreren op hun commentaar, ik moet Harry vinden, ik moet hem vertellen over Zayn! Als de jury uitgepraat is loop ik van het podium af en glimlach ik nog een keer vriendelijk. Ben ik nou door? Het boeit me te weinig om terug te gaan en het te vragen, ik moet Harry vinden! En ik moet plassen.. Ik besluit naar de wc te lopen en glimlach als ik Harry zie, hij doet zijn krullen in model

"oops" lacht Harry "hi" antwoord ik "Zayn is hier ook" "wat?" "Hij is door" "en jij? Ben jij door?" "Geen idee" "hoe kun je dat nou niet weten?" "Ik kon me niet concentreren daar"

Op dat moment komt Niall binnen "gaan jullie mee naar Liam kijken?" We knikken en Niall feliciteert me, we zijn blijkbaar alle drie door. Awesome, misschien had Gemma toch gelijk

Liam POV
Mijn lichaam staat hier, op het podium van de x-factor, mijn hoofd is thuis, bij Serena die te zwak was om mee te gaan. "Liam" zegt Simon Cowell "hoi" antwoord ik "wow" zegt hij verbaasd terwijl hij me in zich opneemt "de vorige keer stond er een jongen en nu al echt een man!" Ik glimlach "yeah, het was twee jaar" antwoord ik, Simon knikt "wat ga je vandaag zingen?" "Cry me a river" Simon haalt zijn wenkbrauwen op en knikt dan "ga je gang"

Ik loop het podium weer af, verbouwereerd, we zijn dus alle vier, eigenlijk vijf, door.. Hoe vreemd? Niall trekt me in een knuffel "we kennen elkaar niet" fluister ik in zijn oor en Niall laat me weer los "eh.. Gefeliciteerd Liam was het toch?" Ik knik "ja, jij ook Niall" Niall glimlacht en we lopen richting de range rover. Ik ben blij voor alle jongens, behalve Zayn, en hij is nu het probleem. "Ik stap eerst in, rij een rondje en dan stap jij in" fluister ik voor ik de sleutels uit Niall's zak haal en de range rover open.

Na vier rondjes zitten alle jongens en Gemma in de auto "we zijn gewoon door" roept Louis blij "ja" antwoord ik afwezig "maar Zayn ook" "ik snap niet waarom hij hieraan meedoet" geeft Harry toe "ik snap niets meer van hem"

Thuis loop ik als eerste het appartement in. Harry is met Gemma meegegaan naar huis, ik was bijna vergeten dat hij niet bij ons woont! "Serena?" roept Niall en ik geef hem een stomp "straks slaapt ze" "ik slaap niet" antwoord een stem, ik zie Serena in de stoel zitten, haar iPad op haar schoot "en?" "We zijn alle vier door" "alle vier? Wow! Goed gedaan dan!" Ik glimlach "Zayn is ook door" "Zayn? Wat doet Zayn daar?" "Weten we niet" Serena kijkt ons twijfelend aan en haalt dan haar schouders op "laten gaan, jullie zijn door!"

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now