-24 Gemma

765 35 2
                                    

Harry POV
Ik ben nog nooit eerder beschoten, maar als het altijd zo voelt dan hoeft het voor mij ook nooit meer. Alhoewel, Louis vind me nu wel een held, en Niall vind me ook meteen een stuk aardiger. En ook voor Liam ben ik nu een 'held'.

"Harry je mag uit het ziekenhuis" roept Niall en niet veel later komt hij ook de kamer in. "Je bent zo luidruchtig Nialler" grijns ik, Niall knikt trots "i know that" "maar top! Echt? Ik bedoel yeah!" Ik kijk naar mijn bovenbeen, de kogel is eruit en de wond is ingepakt in een dikke laag verband, ik mag er niet op lopen, dan scheurt de wond of zo, wat er dan gebeurd, daar wil ik liever niet achter komen. Dus ga ik maar niet lopen.

Louis duwt me het ziekenhuis uit en we gaan langs mijn huis, ik ben benieuwd wat Gemma gaat zeggen, ze gaat zo boos zijn.. "Bel jij aan?" Vraag ik aan Niall, ik kan er makkelijk bij, maar als er iemand voor me staat is het een minder grote schok, tenminste dat hoop ik.

"Hoi Niall" zegt Gemma, ik heb alle jongens al eens eerder voorgesteld aan Gemma, en Gemma vond Niall super lief en schattig. Niall was best boos, maar toen zij hij dat alleen Gemma hem zo mocht noemen, Gemma was 'vereerd', tussen haar en Liam is alles gelukkig goed gebleven, ze hadden een relatie die stuk ging. "wat is er Niall?" "Nou Harry wou hier even langs" "ik zie alleen Louis Liam en jij" "ja Harry staat ertussenin" grinnikt Niall en hij stapt opzij, ik voel me onmiddellijk naakt en bloos "Harry holy moly wat heb jij dan weer gedaan jij sukkel! Is hij weer van de trap gevallen?" Ze kijkt mij aan. Maar haar blik laat ze vervolgens over de drie andere jongens heen glijden.

"Dus vertel op" zegt Gemma, we zitten aan de thee in de woonkamer en het is tijd dat ik haar het ga vertellen. Ja ik zie er tegenop. Gemma kennende laat ze me nooit meer naar buiten. "Het is geen ongelukje geweest, h-het is een schotwond" Gemma's mond valt open, en na ongeveer een kwartier gaat hij pas weer dicht "e-een s-schotwond?" Stamelt Gemma. Dan veranderd haar geschrokken gezicht in woede. Bereid je voor, want de hell is los.

"Een fucking schotwond, Harold Edward Styles wou jij mij gaan vertellen dat je beschoten bent? Wie is die klootzak ik zal hem eens laten zien wat een geweer is, ik schiet zijn ballen eraf ik i-ik ik" Gemma kijkt naar mijn been en tranen ontwikkelen zich in haar ogen "h-Harry ik kan je t-toch niet kwijt ik hou v-van je Harry doe voorzichtig" de tranen rollen nu over haar wangen en ik vervloek de rolstoel omdat ik haar nu niet kan knuffelen.

"Dus Zayn Malik?!" Gemma kijkt me geschrokken aan, we hebben haar het hele verhaal uitgelegd "Malik ik schiet je ballen eraf" gromt ze "en zo kan hij wel weer Gemma" grinnikt Louis "is hij op vrije voet?" "Ja nou daarover gesproken, ja" mompel ik "wat?!" "Hij is ontsnapt" "ONTSNAPT?! Geloof me ik ga die jongen vinden, en hij is nog lang niet jarig"

Zayn POV
Ik knik en pak de wapens aan, ook de jongens naast me die ik mijn 'vrienden' noem pakken hun wapens aan "die boys gaan eraan" grinnikt een van mijn 'vrienden' "yeah let's do this" roept een ander "vergeet niet, jullie brengen ze naar mij, ik wil de angst in hun ogen zien, ik wil ze horen smeken om vergiffenis, ik wil ze zien buigen" de andere jongens knikken vlug en dan stappen we in mijn bus.

Louis POV
Na nog drie koppen thee gaan we op weg naar huis. Ik voel me voortdurend gevolgd, maar volgens Harry word ik paranoïde. Wat echt nergens op slaat! Het is toch niet zo raar dat ik bang ben voor Zayn en zijn 'gang'?!

"Dus alles is gewoon goed tussen jullie?" Hoor ik Niall aan Liam vragen. Het gaat over Gemma "ja hoor. Ze is super aardig en er is nooit iets mis gegaan tussen ons, alleen Kai was het probleem, en ik gunde het haar natuurlijk van harte, soms als je van iemand houd moet je diegene vrij laten, als het voorbestemd is komen ze vanzelf terug" Liam's wijze woorden. Die jongen heeft het grootste hart van de wereld. No doubts

Zayn POV
Ik weet zeker dat Harry bij Louis is, die twee zijn onafscheidelijk, het maakt me ziek, Louis is veel te goed voor Harry, Louis is voor mij, Harry is een klootzak en Louis heeft een goddelijk lichaam. Dus Louis is van mij, en alleen van mij, ik ben niet bang om Harry door zijn kop te schieten. Harry verpest alles tussen ons.

"Dus hier woont meneer Styles met z'n zus en haar vriend" ik wijs naar de villa die tot Harry en Gemma toebehoort "mogen we het ooit nodig hebben kunnen we Gemma, zijn zus wel ontvoeren" m'n 'vrienden' knikken "waarom nemen we haar niet nu mee?" Vraagt een bijdehante jongen "goed idee" stemt een ander in, ik grom wat maar stem toch in.

Ik bel aan en een vreemde jongen doet open "kan ik je helpen?" Vraagt hij verveeld "is Gemma Styles thuis?" "Gemma Edwards-Styles is inderdaad thuis" bromt de jongen, ongelofelijk dat Gemma getrouwd is met deze lul, deze lul heeft dezelfde achternaam als Perrie "ken jij ene Perrie Edwards?" De jongen kijkt me even aan, denkt na en schud dan zijn hoofd "nog nooit van gehoord, Gemma schatje er is iemand aan de deur voor je" "kom al" hoor ik van boven.

"Ja wat is e-" ze kijkt me aan en haar gezicht betrekt "als we daar Zayn niet hebben" de jongen naast haar kijkt geschrokken van mij naar Gemma "je kent hem?" "Ja, ga maar even naar binnen Kai" de jongen knikt en Gemma kijkt me woest aan "jij blijft met je poten van mijn broertje af, ben ik duidelijk? Ik schiet persoonlijk je ballen er- hey laat me los! Ga je me nu ontvoeren? Stoer hoor Malik, echt stoer" Gemma begint te spartelen en ik zucht "beetje hulp hier Mike" Mike komt aangerend en neemt Gemma van me over. Ik sluit de voordeur en nog voor Kai kan komen zijn wij al weg

"Godverdomme klootzak als je iets met mijn broertje of zijn vrienden doet hak ik je ballen eraf" "wat heb jij toch met ballen?" "Teveel ervaring" gromt ze en ik lach sarcastisch "net zoals met lullen zoals jij, wil je door het leven zonder lul? Is moeilijk neuken weetje? Wacht ik laat het je wel vo-" "je bent al net zo irritant als je broertje" kap ik haar af,

"Je gaat boeten Malik"

The blue eyes /Larry Stylinson\Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu