-22 fuck you

783 37 0
                                    

Louis POV
Ik sta te trillen op mijn benen, en ik weet niet of het die joint is of de angst. Zayn houd mij vast en z'n vrienden hebben Harry en Niall vast. Ik ben gelukkig nog niet dronken, alleen een beetje licht in mijn hoofd. "Daar is de bus" zegt Zayn wijzend naar een zwarte bus, we worden achterin geduwd en de deuren worden gesloten "wat nu?"

Niall is net zo bang als ik, alleen Harry blijft kalm "ben je al vaker ontvoerd of zo?" Vraag ik, Harry grinnikt "nee nooit, maar ik heb wel ergere dingen meegemaakt. Zayn kan ik aan, maar ik kan ze niet alle drie tegelijk" ik knik en wens dat ik op kickboksen was gegaan zodat ik daar nu wat aan had. Maar Harry is de enige van ons drie die vecht-technieken beheerst. Dit gaat zo fout.

"Uitstappen" schreeuwt de harde stem van Zayn en Harry stapt als eerste uit "luister Malik ik weet niet wat dit te betekenen heeft maar laat m'n vrienden met rus- he fuck you doe is rustig met Niall hij is gevoelig" roept Harry, eerst tegen Zayn maar zodra hij ziet dat Zayn's vriend Niall hardhandig aanpakt tegen z'n vriend. "Blondie is gevoelig" grijnst Zayn en Niall kijkt weg. Dan stap ik uit, ik word opgevangen door een van Zayn's vrienden "dus dit is Louis?" Vraagt de jongen die me vast heeft aan Zayn "jep" antwoord Zayn "je hebt gelijk, hij ziet er goed uit" ik ril "dat word plezier beleven" grijnst de jongen die Niall vast heeft. "Louis is van míj" sist Zayn en de jongen die me vast heeft duwt me naar Zayn toe.

"Zayn je doet me pijn" kreun ik, en Zayn houd me iets minder strak vast, "luister Zayn ik weet dat we problemen gehad hebben, en dat ik niet zo aardig was en dat ik je nog het een en ander schuldig ben maar neem mij dan en laat mijn vrienden met rust" "wat?! Je bent hem wat schuldig Jeez Harry, door jou zitten we hier nu vast" zegt Niall geërgerd "het is niet Harry's schuld" zeg ik tegen Niall "en nu ruzie maken is niet het beste idee" Niall haalt zijn schouders op "dus jij word liever vermoord door Zayn en z'n vrienden" sist Niall terug en ik rol met mijn ogen.

Ik ben Harry en Niall nu al kwijt, we werden in een of ander gebouw geduwd en nu zit ik in de eerste kelderachtige cel. Er is een bed een wastafel en een wc, dus alles wat ik dringend nodig heb staat er. Behalve eten. Ik sterf van de honger! Niall werd in de tweede kelderachtige cel geduwd en Harry in de derde. Ik zag het gebeuren net voor ik in mijn cel werd geduwd. Ik ga op het bed liggen en zucht diep.

"Louis?" Ik open een oog maar zie niemand "ja?" "Kom eens naar de tralies" ik doe wat me gevraagd word en zie Harry en Niall ook tegen de tralies aan staan "wat doen we nu?" Gaap ik "ik ben bang dat hij jou wilt" fluistert Harry en ik ril. "Waarvoor?" "Zijn pleziertjes, ik laat het niet gebeuren hoor Louis, je bent van mij en ik bescherm je" ik knik, maar veilig voelt het niet. Wat wilt Harry doen? Hij zit in een andere cel.

Harry POV
Ik zie Zayn langslopen en de woede borrelt op "Niall" roept Zayn en Niall staat al snel tegen de tralies aan "ja Zayn?" Hij trilt als een rietje "Mark wilt jóu, doe wat hij vraagt of hij gebruikt geweld" mijn mond zakt open, ze gaan Niall niet verkrachten, dacht het niet! Niall komt daar nooit meer overheen "hey Malik" roep ik vlug en Zayn draait zich langzaam om naar mijn cel

"Ja Harry?" "Laat m'n vrienden met rust" "waarom dan Harry?" "Omdat je mij moet hebben lul" Zayn zucht en komt dichterbij "wat is daar de lol van dan? Ik kan jou wel vermoorden, maar dat is zo.. Makkelijk" ik wil hem zo graag slaan, maar het kan niet. Zayn staat nu recht voor mijn cel "laat mark mij nemen, niet Niall" "laat me even denken" Zayn doet alsof hij denkt "nee" ik spuug hem vol in zijn gezicht en Zayn springt achteruit

"Fuck you Harry" hij pakt een doekje en kijkt me woedend aan "dan moet je toch eerst hier komen" grijns ik "jij bent echt vreselijk. Ik ben hier weg, we zien wel wat Mark doet Niall" schreeuwt Zayn en hij stamt de trap op. Louis gaat stuk van het lachen, maar Niall huilt "j-je spuugde vol in z-zijn gezicht hahahaha" hikt Louis "Mark is die grote" fluistert Niall "misschien heeft hij een kleine" sus ik "ik laat je sowieso niet verkracht worden Nialler, dat gebeurd niet" Niall knikt.

"Niall Horan" hoor ik een zware stem roepen en Niall rent naar zijn bed om erop te gaan liggen diep onder de dekens hopend dat Mark hem niet ziet "hey Mark" zeg ik Mark kijkt me verbaasd aan "Harry is het toch? Ja ik herinner je wel" "echt? Ik dacht dat je na die hersenschudding herinneringsproblemen had" grijns ik "ik doe je wat" "kom maar" ik grinnik, alles verloopt volgens plan. "Je gaat eraan Styles" "dan moet je me toch echt eerst pakken" Mark pakt de sleutel en steekt hem in mijn celslot. Hij opent de deur en grijpt zijn mes.

Wow wacht een mes?!

Shit dit is niet volgens plan, dat word improviseren. "Dus ben je zo laf om te vechten met een mes?" Mark kijkt twijfelend naar zijn mes "ja" "laf hoor Mark, je weet gewoon dat je me niet aankunt zonder mes, triest figuur, je bent niet eens een man, je hebt de ballen niet" Mark snuift, ja snuift ja, als een wild Stier.

Hij gooit zijn mes op de grond en rent op me af, ik ga behendig aan de kant en Mark knalt hard tegen de muur "fuck you Harry" "due heb ik al vaker gehoord vandaag" grijns ik, Mark draait zich om en doet nog een poging, dit keer duik ik niet weg maar vang ik zijn aanvalspoging op en buig hem om in mijn voordeel. Nu lig ik boven op Mark, ik sla hard op zijn slaap, niet te hard natuurlijk. Hij raakt knock-out en ik ren de cel uit om hem vervolgens op slot te doen.

"Yeah Harry power!" schreeuwt Louis

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now