-55 what happend?

300 23 0
                                    

Het is nu vijf jaar verder, begin 2015, one direction staat bekend als werelds beroemdste boyband, dit is hoe het nu met ze gaat, en dit is niet het einde, dit is een tijdsprong, hierna gaat het boek gewoon verder (misschien toch meer dan 60 hoofdstukken? (: )

Liam
Ik kijk tevreden naar het publiek, er is zoveel gebeurd in vijf jaar tijd, van niets gingen we naar alles, gelukkig had ik al die tijd Serena aan mijn zijde, we zijn officieel in een relatie en dat al drie jaar, het was twee jaar twijfelen, Luc en Susanne hebben zich teruggetrokken, Susanne heeft een nieuwe jongen ontmoet en Luc is blij voor haar, of zo iets. De fans weten niets van Serena, dat wilt ze niet. Wel is ze zo nu en dan gespot door paparazzi, maar het is niet een 'topic' geworden. Serena is bang voor de haat aangezien ze daar niet zo goed tegen kan, ik woon nu met haar in een appartement in Wolverhampton, daar ben ik geboren en zal ik ook altijd terugkeren, alleen ben ik er niet zo vaak wegens het succes van onze band.

Harry
Opnieuw zijn er verschillende spandoeken met Larry de shipnaam van Louis en mij, ik hou van die naam, het klinkt perfect, het is perfect, net zo perfect als Louis, ik hou van hem, maar het management heeft ons verboden om een relatie te hebben, zoals we al verwacht hadden is het moeilijk. Maar we zijn nog steeds samen dus het is te doen. Het is vervelend dat we niet kunnen doen wat we willen, maar het is prima zo. In vakanties gaan we of samen weg of samen naar onze nieuwe villa in los Angeles! Hij is prachtig, alleen heeft Louis het soms nog moeilijk met.. Alles..

Louis
De afgelopen vijf jaar waren hartverscheurend, pijnlijk en toch geweldig, ik zou het voor geen goud willen inruilen voor een normaal leven, het succes van one direction was natuurlijk fantastisch enzovoort, maar het was wel lastig voor de relatie tussen Harry en mij, hij zelf leek het er niet moeilijk mee te hebben, we wonen al die tijd samen, maar veel tijd in ons huis hebben we niet, laatst besloot Harry een villa te kopen in LA, nou daar wonen we nu, het was mijn 'verjaardagscadeau', ik vond het leuk tuurlijk, ik bedoel.. Het is prachtig! Alleen, het is zo verwarrend. Gelukkig zijn we nu op een punt waar de fans onze relatie steunen zonder dat ze het weten dus misschien dat het management het ooit toelaat om ons samen te laten zijn?

Niall
Nandos... Wacht wat?
O ja dus ik ben Nia- niet? Okay okay sorry..
Het laatste lied eindigt en Zayn haalt uit, de band is gek genoeg herstelt, en Zayn heeft ons beloofd ons niets aan te doen, wat we ook niet meer verwachten na vijf jaar trouwe bandmates geweest te zijn. Sophie is mijn princess, ze is zo lief en is er altijd voor me, ze gaat altijd mee op Tour en zit dan backstage te wachten tot we terugkomen, dan blijft ze bij me tot de meet & greets en daarna is ze er weer. Onze relatie gaat super! Vaak zitten we met zijn alleen in Harry's villa in LA maar als we thuis zijn wonen Sophie en ik in Londen, het is en blijft hetzelfde appartement als die ik deelde met Louis en Liam, maar ik kon het niet verkopen, het heeft zoveel herinneringen!

Zayn
Ik kijk naar het publiek, er zijn zoveel bordjes met we<3you en ook genoeg met één naam, ik denk dat de fans goed verdeeld zijn, er zijn namelijk ongeveer evenveel bordjes met één naam
(bijv. Niall<3 Harry!! Louis marry me Zayn ILY en Liam daddy <3)
Een glimlach verschijnt op mijn gezicht, als mijn blik valt op een bordje in het speciaal Perrie is lucky ze moest eens weten, ik dácht dat ik verliefd was op Louis, of gevoelens kreeg voor Niall, maar ik ben geen gay ik hou van Perrie en toen ik een liedje voor haar schreef om haar dat te laten merken, vertelde ze me dat ze mij ook niet vergeten was. Ik hou van haar echt heel erg veel, en we zijn inmiddels verloofd! Helaas neemt one direction zoveel tijd in dat ik heel weinig tijd heb voor Perrie, ze zit zelf ook in een band, maar die is niet zo populair als one direction. Ik zit er alleen niet aan te denken om te stoppen,
Met one direction. Want dit is mijn leven, hoe hectisch ook, mijn leven zal nooit normaal worden, en ik denk ook niet dat ik dat zou willen.

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now