-37 back home again

509 31 2
                                    

Harry POV
Ik ga op het bankje zitten, ik moet nodig met meneer Malik praten, in mijn zak prikt 10,000 euro, mocht Zayn me mijn zus niet teruggeven, ik moet Serena ook redden, maar weet niet hoe. Het is vijf voor tien en ik voel hoe ik steeds zenuwachtiger word, wat als hij een wapen heeft? Wat als ze al dood is? Om precies tien uur komt het zwarte busje van Zayn aanrijden, Mark stapt als eerste uit. En Louis komt snel naast me staan, we hadden afgesproken dat alleen Louis mee zou gaan. Hij stond achter een boom, het was even afwachten of Mark mee was, zo ja, kwam Louis ook, zo nee, keek Louis van een afstandje toe, maar Mark is er, dus Louis ook. Wat me een stuk zelfverzekerder maakt.

Als eerste stapt Gemma uit het busje, Mark pakt haar vast, te ruw, als je het mij vraagt. Maar ze ziet er gelukkig goed uit, er is niets mis met haar, haar haren glazen nog en haar ogen hebben nog steeds die eigenwijze sprankel, die ze altijd heeft als ze een plan heeft. O god. "Hallo Harry" Zayn komt mijn kant op, ik kijk naar het busje, waar is Serena? "Wat zoek je?" "Ik wil Gemma" sis ik, en Mark komt aanlopen met Gemma "waar is Serena? Ik zij allebei" sis ik opnieuw "Serena is te zwak om te lopen" grijnst Zayn en ik walg van hem, Serena offert zich letterlijk op voor ons. Waarom? Waarom doet ze dit voor ons? Ik weet dat ze het thuis ook niet goed had, maar dit is wel heel erg, thuis kreeg ze wel alles, en werd ze niet verkracht, ik heb sinds gisteren niets meer van Serena vernomen en maak me best zorgen, gelukkig is Liam niet mee, die moest werken, hij zou Zayn hier per direct wat aandoen.

"Mark, als jij Serena nou even uit de bus tilt dan maak ik even een deal met Harry" Mark overhandigd Gemma aan Zayn en loopt terug naar de bus, Gemma glimlacht naar me "hey Haz" "hey Gems" antwoord ik, "alles goed?" "Pas als jij aan deze kant staat in mijn armen" zeg ik, mijn blik blijft op Zayn hangen "maak je maar geen zorgen om mij, Serena is een grotere zaak" ik voel Louis naast me verstrakken en zijn ademhaling versnelt. Woede. Ik kijk verbaasd rond om uit te zoeken waar Louis Stemmingswisseling vandaan komt en mijn mond valt open als ik het zie, het is Serena. In Mark's armen, haar ogen maar half open, een ervan is blauw, haar wangen zijn ingevallen en ze is vel over been. Haar kleren zijn kapot en vervuilt, en overal over haar lichaam zitten blauwe plekken holy shit "wat?" Vraagt Zayn, hij draait zich vlug om en draait zich terug, zijn mond maakt een perfecte 'O' vorm en dan komt die welbekende grijns terug. Mark staat inmiddels naast Zayn, en van dichtbij ziet Serena er nog slechter uit, ze glimlacht naar me, maar de glimlach is zo nep als wat. Ze heeft pijn, en dat is duidelijk zichtbaar, opnieuw ben ik blij dat Liam hier niet is "hoeveel heb je bij je Styles?" Ik zucht "5000" lieg ik, Zayn kijkt me onderzoekend aan "voor?" "Gemma" Zayn houd zijn hand op en ik pak 5000 euro uit mijn binnenzak "Louis, pak Gemma, wil je?" Louis pakt Gemma's hand, maar Zayn laat haar niet los, vliegensvlug leg ik het geld in zijn hand en op hetzelfde moment trekt Louis Gemma naar ons toe, ik trek haar in een knuffel, Gemma knuffelt even terug en kijkt dan weer naar Serena. "Nou let's go" grijnst Zayn die zich omdraait "wacht" zegt Gemma, Zayn draait zich terug, o nee Gemma "Serena dan?" "Serena?" Vraagt Zayn verbaasd "die blijft bij ons" "waarom? Ze kost toch alleen maar geld?" Zayn lacht "nee hoor, ze eet niets en ze kan deze kleren aan" "dan gaat ze dood" sist Gemma, "en dan?" "Dan dumpen we haar, luister het is leuk zolang ze leeft, en als ze dood is dan zoeken we wel een plek om haar lichaam te bergen, of verbranden.." Zayn klinkt alsof hij het meent, wat mij vertelt dat hij het meent. Gemma rilt, net als Louis, ik voel me ook niet bepaalt comfortabel "hoeveel?" vraag ik "voor.. Dat? Hoeveel heb je" Zayn lacht minachtend, vol ongeloof dat ik Serena ook wil. Ik heb nog 5000 over, maar zoveel geef ik hem niet, ik kreeg Gemma ook voor een kleiner bedrag. "Ik geef je duizend" zeg ik, Serena schud haar hoofd "n-nee dat hoeft niet" fluistert ze "deal" antwoord Zayn, ik pak nog eens duizend uit mijn binnenzak en overhandig het aan Zayn "leuk zaken met je doen, Styles" grijnst hij "je blijft vanaf nu uit onze buurt, of ik bel de politie duidelijk?" Ik zie hoe Louis Serena van Mark overneemt

Liam POV
Ik open de deur van het appartement, ik kon me vandaag echt totaal niet concentreren op het werk, zal het goed gegaan zijn? "Hey Liam" zegt Niall, zijn stem klinkt twijfelend, ik loop achter hem aan de woonkamer in, en zie Harry met Gemma op de bank zitten, Gemma heeft een kop thee vast, Louis zit naast hen, Niall neemt plaats op de grote stoel, geen teken van Sophie of Serena.

"Hey Liam" glimlacht Gemma, ik glimlach terug "hoi Gemma" ik loop naar Gemma toe en trek haar in een knuffel "waar is Serena? En Sophie?" Vraag ik, als ik Gemma loslaat "Serena ligt boven in je bed.. Vind je vast niet erg, Sophie is weg" zegt Niall, hij kijkt boos voor zich uit "Zayn haalde haar op, haar missie was over" mijn mond zakt open "dus ze flikt het twee keer?!" vraag ik geschrokken, Niall knikt, zijn ogen staan verdrietig, ik krijg onmiddellijk meelijden "Niall kom hier" zeg ik terwijl ik mijn blonde vriend in een knuffel trek "ze is het niet waard, ssjt" fluister ik in zijn haren, ik voel hoe mijn schouder nat word, maar het maakt me niets uit.

The blue eyes /Larry Stylinson\Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu