-13 watch me

1K 45 12
                                    

Niall POV
Kleine kabouter? Kleine kabouter? Hoe durft Zayn? Ik ben dan wel niet zo groot als hem, ik heb ook spieren! Misschien niet zo veel als hij, maar geloof me, als ik hem goed raak is hij zo knock-out. Mijn beste vriend ligt in het ziekenhuis door die flikker, dus hij krijgt er sowieso spijt van.

Harry knijpt in Louis hand, Louis is bij bewustzijn, verschillende onderzoeken zijn bezig. "Het komt goed Lou" glimlacht Harry "ik hoop het" Louis kijkt weg van harry en ik kijk hem medelevend aan "kijk niet zo Horan ik ben nog niet dood en ik ben nog niet van plan om jullie alleen te laten, jullie zouden ook helemaal niet zonder me kunnen" ik grinnik en knik "je hebt gelijk" ik loop richting de deur

"Waar ga je heen?" Liam kijkt me lang aan "meneer Malik een bezoekje brengen" "nee Niall dat ga je niet! Hij is veel sterker! Je meent dit niet" roept Liam, ik krijg een schuine glimlach op mijn gezicht "Watch me" "Niall wacht" klinkt de schorre stem van Louis "laat het gaan, hij is het niet waard ik wil niet dat hij je pijn doet" "lieve Louis, ik beloof hierbij plechtig dat ik volwassen genoeg ben om niet in het ziekenhuis te belanden als ik 'ga praten' met meneer Malik" "praten?" Grijnst Harry "sla hem vol op zijn bek Nialler! This is your day!" "Harry dit meen je niet! Doe dit nou niet!" Zegt Liam bestraffend. Ik sluip de kamer uit "goodluck" hoor ik Harry nog schreeuwen. Ik grijns.

Zayn opent de deur "hey Ierse tuinkabouter" ik kijk hem even aan en sla hem dan vol op zijn neus. "What the fuck Horan?!" Zayn bedekt zijn neus met zijn shirt en niet veel later zit zijn shirt onder bloed. "Hier krijg je spijt van kleine Ier" ik zucht, kan hij eens stoppen met die bijnamen? Ik ben niet abnormaal klein ofzoiets?! al snel ligt Zayn op me en slaat hij me in mijn buik. Ik kreun van de pijn. En bereid me voor op nog een klap, ik had naar Liam en Louis moeten luisteren. Maar voor ik de klap on ontvangst kan nemen word Zayn van me afgetrokken. Ik kijk verbaasd op

"Laat me los Styles" schreeuw Zayn boos en ik glimlach als ik Harry zie staan. "Sta op Nialler, je neus bloed" ik veeg mijn neus af met mijn arm en kijk Zayn boos aan "ah Maliks neus bloed ook! Lekker Nialler!" Ik grijns breed "maar ik wist wel dat je het niet zou redden zonder super Styles. Luister jij eens even Malik, je mag blij zijn dat Louis zijn ogen weer opende, ik had je echt vermoord. Maar aangezien Niall hier nog leeft, en ook Louis nog leeft spaar ik je." Ik kijk toe hoe Harry Zayn in zijn knieholtes trapt en hem vervolgens op de grond te smijten "en waag het niet nog eens aan mijn vrienden te zitten"

"En heeft Niall gewonnen?" Vraagt Louis, ik grinnik "bijna, als Harry hem niet van me afgerukt had had ik hem helemaal verrot geslagen!" Roep ik stoer en Harry naast me gaat stuk van het lachen "ik hoor het al" verzucht Liam "het beest in Niall kwam helemaal los" ik bloos "ja, als ik hem niet gered had van het beest in Zayn" schatert Harry "Niall werd in elkaar geslagen" ik kijk Harry beledigd aan. Moest dat nou? "Maar Zayn had ook wat beschadiging" ik knik trots en Liam schud zijn hoofd "zo lossen we toch niets op?" Zie hier Liam de wereldverbeteraar.

"Nee helemaal niets. Heeft iemand een tampon?" Alle drie paar ogen zijn op mij gericht "je vroeg ons om een.. Tampon?" Vraagt Harry die me met open mond aan zit te gapen "ja voor in mijn neus natuurlijk, het bloed hevig hoor!" Zeg ik terwijl ik het bloedden probeer te stoppen. "Maar waarom verwacht je dat wij een tampon heb-" "hier is er een" zegt Louis die een tampon uit zijn broekzak haalt. Ik pak hem aan en duw hem in mijn rechterneusgat. Harry kijkt met open mond naar Louis.

"Dus jij hebt een tampon bij je?" "Blijkbaar" grinnikt Louis "waarom?" "Omdat Niall wel vaker last heeft van een bloedneus, liever voorbereid right?" Harry knikt afwezig. Dan komt de dokter binnen.

"De uitslagen zijn bekend meneer Tomlinson" zegt de dokter "u heeft apendicitis, wat inhoud, een itis van de appendix"

Louis, Liam, Harry en ik kijken de dokter verbaasd aan. En ik weet zeker dat het er raar uitziet. "En nu in het Engels" zeg ik "blindedarmontsteking" iedereen in de kamer knikt begrijpend "en nu?" Vraagt Louis bang "nu moet je geopereerd worden natuurlijk" zegt de dokter, alsof wij allemaal hoog geleerde zijn "of wou je die infectie lekker laten rotten? Wat denk je nou meneer Tomlinson? Uw blinde darm moet natuurljk verwijdert worden, kijk je nooit naar ziekenhuis-programma's? Ach wat maakt het ook uit de chirurg is er over een half uurtje"

De dokter verlaat de kamer en laat ons verbaasd achter "ik mag hem wel" zegt Harry "hij is knettergek" zegt Liam "helemaal gestoord" stemt Louis in "ik vind hem eng" geef ik toe "dus Loulou word geopereerd?" Zegt Liam met een pruillip "ben je bang?" Louis knikt "ik ben nog niet zo vaak geopereerd" "de chirurg is vast aardig voor je" opper ik "hij gaat in mijn buik snijden, aardig zij je?" Ik haal mijn schouders op

"En o ja" klinkt de zangerige stem van de dokter weer, volgens mij is hij homo. "Je mag er eentje uitkiezen die meegaat tot je slaapt en ze zullen er alle drie weer zijn als je wakker word" de dokter verdwijnt weer "waar had hij het over?" Vraagt Liam "Louis moet een van ons uitkiezen om bij hem te blijven tot hij onder narcose is" zegt Harry op een duh-toon "nou wie is de gelukkige?" Vraag ik en Louis kijkt geschrokken rond

"Moet ik kiezen?" "Dat is wel de bedoeling" "ik ga in ieder geval niet" zegt Liam "dat is ew daarbinnen" "thanks mate" zegt Louis sarcastisch "ik wil wel" zegt Harry en ik stem in, Harry mag mee.

Ik ship Larry forever

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now