-52 kidnapped

347 23 1
                                    

#ohnolouis .. I can't believe this shit! It hurts what about Larry..?
IK GELOOF NIETS TOT LOUIS HET ZEGT OKAY? MISSCHIEN IS HET EEN STUNT VOOR PUBLICITEIT?
Nou eigenlijk is er teveel drama in dit fandom
Zayn stapt uit de band!
Iemand wilt Harry vermoorden?
Louis word vader?
WHATS NEXT?

Liam POV
Vier woorden, vier woorden die ik altijd uit haar mond heb willen horen komen, vier woorden gericht naar mij, ik hou van je ze zij het echt, ze twijfelde niet eens! Ze houd van me! "I-ik ook van jou" zeg ik, een beetje verbaasd nog, maar gelukkig, ze maakt me zo gelukkig! Ik pak een broodje en geef het aan haar, dan pak ik mijn eigen, Serena staart even naar het broodje, oja.. Gemma had me al gewaarschuwd dat ze weinig at..

"Heb je geen honger?" Vraag ik, Serena kijkt geschrokken op en schud dan haar hoofd "nee.. Jawel, bedankt" zegt ze en ze neemt een hap van haar broodje, ik doe hetzelfde en glimlach. Het moment dat we in een heerlijke stilte eten is zo fijn, er word niets gezegd, de stilte spreekt voor ons. Dit is hoe ik het wil hebben, zij en ik, voor altijd.

Het moment word verstoort door een geluid in de bosjes, ik draai m'n hoofd om om te kijken of er iemand is "wat doe je?" Vraagt Serena als ze het stukje brood doorgeslikt heeft "ik dacht dat ik iets hoorde" onmiddellijk spannen al haar spieren aan "waar?" ze fluistert het, alsof ze bang is dat iemand het hoort "Liam waar hoorde je iets?" "Rustig Serena, het was vast maar een vo-" "geen vogel, Susanne, of Luc, heb je daar aan gedacht? Het kan iedereen zijn, dit is ons leven Liam, ons leven is een ramp. Als het ene probleem voorbij is staat het volgende probleem ons al op te wachten, Liam, dat was geen gewone vogel, niets hier is gewoon. We moeten opletten, ik.. Ik wil je niet kwijt raken"

Ik knik en wijs naar de bosjes "daar kwam het geluid vandaan" Serena knijpt haar ogen tot spleetjes en ze ziet er ongelofelijk sexy uit zo. "Ik zie haren" fluistert ze "blonde haren" mijn hart slaat over en ik voel mijn ademhaling versnellen. Serena blijft staren, tot het geluid opnieuw klinkt en gevloek volgt.

Harry POV
Louis kijkt me geschrokken aan "wat is er Boo?" Vraag ik verbaasd terwijl ik nog een slok van mijn baco drink "Harry, er is iets mis" "waar heb je het over?" "Liam, er is iets met Liam" ik kijk hem verbaasd aan, Liam zit met Serena in het bos, hoe weet Louis nou dat er iets mis is? "Shit" hoor ik Niall vloeken en dan verschijnt hij in de deuropening "er is iets met Liam" zegt hij ook. Mijn ogen worden groot "wat is er mis met jullie?" Ik zet mijn baco op het aanrecht en loop richting Louis en Niall "hebben jullie bestevriendjestelepatie? Doe niet zo dom en laat Serena en Liam lekker hun ding doen" ze moeten zich niet zo aanstellen!

Na een kwartier vliegt de deur open en rent een bezwete Liam het huis binnen "Liam!" Roepen Niall en Louis in koor en ik rol met mijn ogen, dramaqueens. "Wat is er gebeurd?" Vraagt Niall "z-ze hebben Serena" mompelt Liam "wie hebben Serena?" Vraag ik geschrokken, hadden Louis en Niall gelijk? "Susanne" mompelt hij "en Luc"

"Okay leg het eens uit" Liam is eindelijk gestopt met het door elkaar halen van alles wat er gebeurd was en kijkt me met grote bange ogen aan. "Nou ik ging met Serena naar het bos.." We knikken "we zaten gewoon te eten toen ik een geluid hoorde, Serena maakte zich zorgen en bleef naar de bosjes staren, toen zag ze haren, blonde haren, Susannes haren.." Liam slikt de brok in zijn keel weg, maar het help weinig want de tranen vinden hun weg naar buiten wel.

"..toen vloekte Susanne en kwam Luc uit de bosjes en hij kwam heel kalm aanlopen en hij begon te praten, maar ik had hem wel eens gezien met jou dus ik wist dat het gevaar was en Serena stond achter me en Susanne kwam aanlopen en gaf Serena zo'n als-blikken-konden-doden blik en ik ging nog breder staan, toen pakte Luc een geweer en hoorde ik Serena gillen en toen zij Susanne dat ze van me hield en dat we samen hoorde en ik zij van niet toen pakte Luc Serena achter me vandaan en het was vreselijk want Serena begon te trillen en Luc hielt het geweer op haar gericht en ik moest op de grond gaan liggen of hij schoot haar.." Hij stopt even om zijn neus op te halen "..en toen zij Luc dat ik Serena pas weer zag als ik verkering had met Susanne" Liam zien breken is het pijnlijkste van het hele verhaal, want iedere keer als hij een zin vertelt gaan de tranen harder.

Ik voel twee ogen op me branden en kijk op om de blauwe ogen van Niall te ontmoeten "hebben we het niet gezegd? We hadden gewoon moeten gaan" hij spuugt de woorden letterlijk uit en even ben ik bang dat ik nat ga worden van zijn speeksel. "Wat doen we nu?" Vraagt Louis die Liam probeert te kalmeren. De voordeur gaat open en ik kijk op "Zayn?" De zwartharige jongen loopt de woonkamer binnen "ik heb alles al gehoord, Harry je neemt wel erg veel problemen met je mee" ah.. Als je dacht dat Luc een stalker was, hij is niets vergeleken met Zayn, ik weet niet hoe, maar hij weet je shit eerder dan dat jij het weet. "Dus wat dacht je? Laten we Luc helpen?" Vraag ik, hopend dat het niet het geval is "nee tuurlijk niet, we zijn nu een boyband, ik hoor nu bij jullie, luister het was voor mij ook even wennen en het is nog steeds raar. Maar.. We zijn nu gedwongen gebonden aan elkaar, dan kunnen we er beter het beste van maken. En daarbij.. Als iemand Harry dwars mag bomen ben ik dat" ik rol mijn ogen en schud dan zijn hand "vrede" zeggen we tegelijk "en nu gaan we die Luc aanpakken"

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now