-6 kiss me

1K 45 7
                                    

Liam POV
Ik kom thuis en Niall zit in slechts een boxer op de bank, zoals gewoonlijk als hij niets hoeft te doen en te lui is voor een broek. Hij kijkt naar een voetbalprogramma "jo" zeg ik "hi" antwoord Niall "waar is onze Loulou?" "Louis is werken" zegt Niall ongeïnteresseerd "hij heeft dus de baan?" "Jep en hij heeft Harry gekust" "cool" Niall grinnikt "ik ga me douchen"

Als ik net een vijf minuten sta te douchen word de straal koud. Ik vlieg eronderuit en doe de douche uit, ik ril en ben blij dat ik nog geen shampoo in mijn haar had gedaan "Niall what the fuck!" "Is er iets?" Hoor ik Niall's stem van onder aan de trap "ja de douche is koud!" "shit!" "wat?!" "We hebben niet betaald!" Ik zucht geïrriteerd "meen je dit?!" Dat betekent dat ze ons gewoon afgesloten hebben? Net als ik sta te douchen? Stelletje geblondeerde apen!

Ik kom met slechts een handdoek onder mijn middel beneden en Niall kijkt me geamuseerd aan "bevalt het?" Vraag ik en Niall word rood, vlug kijkt hij weg, oké?

"Hey Soof met Lia-" "Sofia wie is dat babe?" Hoor ik op de achtergrond "Sofia?" Vraag ik "ja sorry Liam, mijn broer is hier" haar broer is vorige week op vakantie gegaan "ah okay zeg mag ik hem even? IK WIL HEM VERDOMME VRAGEN HOE ZIJN VAKANTIE IS" schreeuw ik in mijn mobiel. Niall kijkt geschrokken op "luister Sofia ga lekker met die nieuwe gozer van je door, deze relatie is over" hoeveel pijn me het ook doet om deze woorden uit te spreken ik doe het toch, dit kan je niet laten gebeuren Liam dit is de goede keuze. Zeg ik tegen mezelf, "okay dag Liam" zegt Sofia en dan hoor ik de pieptoon. Met het mobiel nog in mijn handen e de pieptoon die doorklinkt val ik op de grond.

Niall POV
Liam belt Sofia omdat hij daar wilt douchen, ik support in mijn hoofd de voetbalspelers op het scherm. Ik hoor Liam wat zeggen en dan begint hij te schreeuwen, ik wil opspringen en hem sussen, ik kan er niet tegen als Liam verdrietig is. Hij ademt diep door en praat verder, ik kan de woorden duidelijk volgen, hij maakt het uit. Ik hoor de persoon aan de andere kant nog wat zeggen en dan de piep, ik hoor hem hier, die verschrikkelijke pieptoon. Ondanks dat ik Liam altijd te goed heb gevonden voor Sofia is dit gewoon een kutstreek en echt te zielig

Liam valt op de grond en ik zak naast hem "sjjt li het is okay om te huilen" ik heb nog nooit een echte relatie gehad en heb dit ook nog nooit hoeven doen dus voel me verschrikkelijk ongemakkelijk. Liam lacht "Niall dat is lief maar je hoeft me niet te troosten die slet lag met een ander te neuken" ik trek hem in een knuffel. Zijn natte haar drupt in mijn nek en het geeft me kippenvel. Waarom? Waarom voel ik me ook maar op enige manier aangetrokken tot Liam? Hij is mijn beste vriend!

Hij trekt me op zijn schoot en verstopt zijn hoofd in mijn nek "ik ben blij dat je er bent" fluistert Liam in mijn nek, de warme adem geeft me kippenvel. Liam merkt het en glimlacht. Hij haalt zijn hoofd uit mijn nek en kijkt me aan, ik overbrug de kleine afstand en kus zijn lippen. Het voelt even fijn. Dan trekt Liam terug "shit sorry ik weet niet wat me bezielt en o shit het spijt m-" ik word ruw onderbroken door Liam's warme lippen die de mijne weer vinden, vuurwerk ontploft in mijn buik en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. De tijd verstrijkt en ik zit gewoon bij Liam op schoot, mijn hoofd in zijn nek tv te kijken. Het is niet echt een heel leuk programma.

Louis POV
Ik stap in de auto en zie Harry op zijn motor stappen, ik zwaai even naar hem en druk dan op het gas, hoe sneller ik deze vreselijke daad vergeet hoe beter. Maar zelf weet ik ook wel dat ik het nooit zou kunnen vergeten dat ik Harry Styles gekust heb! En ik het me niet eens herinner! Dat vind ik wel jammer. Hopelijk kan ik hem ooit gewoon kussen, ik ril opnieuw bij de gedachtes aan Harry's zachte stem in mijn oor.

"Hey jongens ik ben er we- WAT THE FUCK" ik laat mijn tas vallen en knipper een paar keer met mijn ogen. Niall kijkt geschrokken op en maakt zijn lippen los van die van Liam. Ik kijk ze in schok aan "h-het is niet wat het lijkt" mompelt Niall "dat is het wel" zegt Liam dan "maakt niet uit. Ik ship Niam okay? Doei" roep ik terwijl ik de trap op ren en de douche aan zet.

"WAT IS DIT VOOR EEN ONZIN?" Roep ik als ik weer beneden kom "waar heb je het over?" Vraagt Liam, maar naast hem zit een lachende Niall "we hebben de waterrekening niet betaald en zijn afgesloten" "ja en nu? Ik stink! Zo kan ik morgen niet naar het werk hoor ik voel me vies, had jij eigenlijk niet wat met Sofia?" "We gaan zo wel langs een oude bekende van me, ik heb niet meer zoveel contact maar dat komt wel goed. Sofia heeft me bedrogen en Niall vrolijkt me op" "met zijn lippen?" "Jep kleed je aan" ik ren de trap weer op pak de vieze kleren doe ze aan en pak schone kleren. Liam en Niall staan al klaar. Dan stappen we in de range rover.

Liam POV
Ik hoop dat hij me nog kent, o dit gaat zo awkward worden, hij gaat me vast raar vinden. Nee ik ga gewoon. Voor de andere boys, die moeten ook douchen, Niall stinkt en Louis durft anders morgen miet naar zijn werk.
Ik druk op de bel, Niall en Louis beschermend achter me
"Liam? Lang niet gezien bro" ik glimlach

"Hey Zayn"

The blue eyes /Larry Stylinson\Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu