-42 boyfriend

481 26 1
                                    

I don't think you can really define love - Harry Styles

Louis POV
Ik ben blij dat Harry me met open armen ontving, en dat Gemma en Kai er ook geen problemen mee hadden, Gemma is een super lieve meid, en Kai is een toffe gozer. Maar Gemma is 24/7 hyper, en dan word snel irritant. Dat Kai nog niet moe geworden is van zijn vriendin! Maar als je Kai naar Gemma ziet kijken weet je gewoon dat het echte liefde is, zal Harry ook zo naar mij kijken?

"Kan je het zien?" Ik schrik op, ik was zo in mijn gedachten verzonken dat ik niet eens door had dat ik naar Harry aan het staren was! "Je kijkt lief als je in gedachten bent" ik bloos en kijk weg "en je bent ook lief als je bloost" "Harry stop" probeer ik, wetend dat hij zich er toch niets van aan trekt. "Mag ik mijn lieve vriendje niet complimenteren?" Vraagt Harry met onschuldige puppyogen "je moet echt ophouden nou" "ik stop voor een kusje" vlug druk ik mijn lippen op die van hem. Harry glimlacht tevreden en ik raak opnieuw verliefd op die glimlach "we moeten spullen in gaan pakken Lou" zegt Harry en hij staat op, ik kreun omdat ik best lekker zat en echt geen zin heb om op te staan nu "mijn spullen zijn niet eens uitgepakt Hazz, ik kan toch wel gewoon blijven zitten?" Harry zucht "Louis doe niet zo eigenwijs" "maar ik heb niets om in te pakken" "mee. Naar. Boven. Jij." Sist Harry en ik vlieg overeind "kom al"

Ik val naast Harry neer, de luiheid die ik beneden had is verdwenen "dat was.." "Inderdaad" maak ik Harry's zin af, woorden kunnen het niet beschrijven, het is beter dan woorden, wat ik voel voor Harry, wat ik voel met Harry, wat ik voel in Harry..

"Je moet toch je spullen in gaan pakken" zeg ik, als ik de knoop van mijn broek dichtmaak "ik wil niet" "het was anders wel jou idee om naar boven te gaan en je spullen in te pakken" "het was een smoes" ik weet het, denk ik bij mezelf, maar hij kan moeilijk zonder kleren naar de bootcamp "je moet toch" Harry kreunt en ik trek de deken van zijn lichaam af, hij slaat wild om zich heen door de plotselinge kou, en ik kijk er geamuseerd naar, mijn vriendje, in alleen een boxer, op zijn bed. Ik moet me inhouden om hem niet hier en nu nog eens te nemen, maar het lukt bij de gedachte dat hij echt in moet gaan pakken. Ik open de kast en haal er een T-shirt uit "deze?" Vraag ik als ik hem omhoog hou, Harry kijkt op "nee, het is op tv hoor" grinnikt hij en ik zucht "deze dan?" Ik pak een dun lila-shirt en hou hem omhoog "nah" "het duurt zo eeuwig, sta op en kom zelf kijken" zeg ik en Harry zucht "pak jij mijn tas maar in" "wat? Nee?" Ik kijk geschrokken naar Harry's kast en naar zijn koffer, als ik het in moet pakken gaat het zo mis, wat als Harry alles wat ik erin stop lelijk vind?

Als we eindelijk samen Harry's kleren uitgezocht hebben vouw ik ze op en stop ze in de koffer "die kan nooit meer dicht" vind Harry als hij naar de grote stapel op de koffer kijkt en ik zucht terwijl ik op de koffer ga zitten "harder drukken" mompelt Harry en ik zet iets meer gewicht op de koffer "doe het gewoon" roep ik terug "ja het lukt niet" gromt Harry en ik zucht diep, dit kan nog even duren.

Als de koffer toch dicht zit, -ja ik had het ook niet verwacht. Pak ik mijn eigen koffer en til ik hem de trap af "dat we morgen al moeten gaan" mompelt Harry die achter me aan loopt "het word zo super! Straks wint een van jullie!" Roept Gemma, ik heb haar de hele dag nog niet gezien, maar hier is ze dan. Hyper als altijd "straks wint Zayn" hoor ik Harry naast me mompelen, het feit dat Zayn meedoet was ik al bijna vergeten, het maakt me niet zoveel uit ik doe mee met mijn beste vrienden, en Zayn, ja, die kan je toch negeren?

Liam POV
"Ik ben moe" kreunt Serena en ze probeert de trap op te komen, het lukt haar en niet veel later sluit haar deur. Niall komt de woonkamer inlopen en hij kijkt me boos aan "ik kan het niet geloven" zegt hij met een geïrriteerde blik "dat je haar dat aandoet!" Ik kijk beschaamd weg, ik weet waar hij het over heeft. "Geld? Is dat alles wat je ziet? Geef je dan niets om haar?" Niall wijst naar de trap, en ik wens dat ik terug kon gaan naar het moment waarop Felix het Niall vertelde, Felix is een vriend van me, ook al had ik hem al lang niet meer gesproken, gister kwam ik hem tegen en hebben we het over alles gehad, ook over Serena dus, hij vond het wel een leuk idee om er een weddenschap van te maken, als ik binnen een week seks met haar heb gehad krijg ik duizend euro! Als het niet lukt, krijgt Felix duizend euro, ik heb het geld nodig, dus nam ik het bod aan, tot ergernis van Niall "je kan dit niet maken!" Roept hij opnieuw, "je doet dit niet! Serena moet opknappen, ze kan dit er niet bijhebben, waag het niet Liam!" Ik zucht om Niall's overbezorgde gedrag, ik moet opschieten, ik heb alleen vanavond en morgenochtend nog, want morgenmiddag vertrek ik naar de bootcamp, en dan is mijn kans verspilt..

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now