-27 middle of nowhere

686 33 4
                                    

Sophieetje vanaf hier kom jij erin, gefeliciteerd!x
Veel leesplezier xx
Niall POV
We stappen uit op een vreemde plaats, "bukken" sist Harry en Zayn loopt ons nietsvermoedend voorbij. Ik haal opgelucht adem en kijk op een random bord

Vlucht Nederland - Londen vertrekt over drie minuten

Nederland?! Ik tik Harry aan en hij kijkt me verbaasd aan "ja Niall?" "Ik weet waar we zijn" Liam en Louis draaien zich ook om "in Nederland"

"Hoezo gaat Zayn in hemelsnaam naar Nederland? Ik bedoel Nederland!" Louis zit met zijn handen in zijn haren, "het regent hier altijd!" Mompelt Liam "in Londen ook hoor" verdedig ik Nederland, ik ben dol op Nederland, ik ben hier als klein kind vaak op vak tie gegaan met mijn ouders, omdat we hier familie hadden wonen. Ik hou van Nederland! "Ik kan de taal een beetje" mompel ik "echt?" "Niet veel" "vertel"

"Dus je praat Nederlands!" Roept Liam blij "blijkbaar" grinnik ik. Ik heb net een hele speech moeten houden waarvan ik de helft niet wist, maar tegelijkertijd wist ik de helft! Ik ben er best trots op. "Maar wat moeten we in hemelsnaam doen in Nederland? En nog belangrijker wat moet Zayn in Nederland?!" Zegt Harry geïrriteerd.

Zayn POV
Ik bel aan bij het huis van een oude bekende. Mark staat naast me en kijkt me twijfelend aan. Hij is nog nooit in Nederland geweest en voelt zich nogal ongemakkelijk "Zayn" schreeuwt een meisjesstem zodra ze me ziet "het is zooo lang geleden" een meisje met bruin haar en blauwe ogen staat in de deuropening "echt te lang gewoon! Waarom heb je niets van je laten horen?" ik ben blij dat ze Engels kan, anders zou ik er niets van begrijpen, "ook leuk jou weer te zien Sophie" glimlach ik.

"Dus ze zijn ons wel gevolgd?!" Niall is de meest domme jongen ooit, stuurt hij op twitter 'net geland in Nederland' ik weet genoeg, ik moet de jongens vinden en ze allemaal neerschieten. Maar als ik het doe loop ik gevaar, de jongens zijn niet dom en de vorige keer waren ze me ook te slim af. Ik heb een truc nodig.

Sophie zet de glazen cola op het bijzettafeltje en begint te praten met Mark, dan komt het perfecte idee in me op "Sophie?" "Ja?" Ze kijkt me afwachtend aan "je moet een klus voor me klaren" Sophie kijkt me bedenkelijk aan. "Ik ken je zaakjes Zayn, ik wil er niets mee te maken hebben, we zijn vrienden, maar ik ga je shit niet voor je oplossen" ze heeft al vaker een opdracht gekregen die ze niet uitvoerde, het is best irritant aangezien ze het perfecte idee is.

"Luister nou eens goed Sophie, ken je Harry Styles nog?" Sophie knikt, tuurlijk kent ze Harry Styles nog, het was tenslotte ook een vriend van haar, voor het allemaal gebeurde, Harry liet ons stikken en daardoor hebben wij, inclusief Sophie een fucking werkstraf van een half jaar gekregen! Sophie zucht diep en ik kijk haar doordringend aan "alles wat je moet doen is hem vermoorden" haar ogen worden groot "H-Harry vermoorden?" "Ja" "w-waarom hij was een v-vriend" "hij verraden ons. Ben je die werkstraf vergeten?" Sophie schud haar hoofd "nee maar zoiets flik je niet" ze lijkt boos "nou en Sophie, het is echt niet zo moeilijk, je krijgt een geweer" haar ogen glinsteren "een geweer?" Ik knik "hij moet lak zwart zijn" ik knik "deal?" "Deal"

Harry POV
"Je hebt het op twitter gezet? Malik heeft ook twitter sukkel" Niall krimpt in elkaar "s-sorry ik verwijder het al" hij drukt op het knopje verwijderen, maar ik weet zeker dat Zayn het al gezien heeft, het kan toch niet anders?! Zayn hield ons al in de gaten voor hij ons überhaupt ontvoerde. We zitten nu in een vakantiehuis van Niall's oom en tante.

"De bel" mompel ik als ik de bel hoor "nou Harry dan doe je de deur open" zegt Liam "zie je niet dat ik bezig ben?" Vraag ik terwijl ik mijn lippen weer op die van Louis druk "jullie zijn te erg" kreunt Liam terwijl hij opstaat. Ik hoor hem de deur open doen, maar besteed er geen aandacht aan. Niets is zo interessant als Louis lippen.

"Zo gezellig hier" hoor ik een hoge meisjesstem zeggen en ik haal mijn lippen geïrriteerd van die van Louis af. Ik kijk naar de plaats waar de bekende stem vandaan komt. Dan zie ik haar staan, haar bruine haren in een paardenstaart en haar blauwe ogen glinsteren zoals ze altijd doen. "S-Sophie?" Louis kijkt verbaasd op "hoi Harry" "het spijt me het spijt me voor alles Sophie het was niet de bedoeling dat jij-" "het is je vergeven" ik zie Niall naar Sophie kijken met een o-zo bekende blik.

Someone is in love..

Ik geef Louis nog een kort kusje op zijn lippen voor ik de keuken inloop. Tenminste dat was het plan maar Louis trekt me terug "waar ga je heen meneer Styles?" "De keuken" grinnik ik "oh" zegt Louis "ik dacht aan de slaapkamer" ik lach en loop achter hem aan de trap op, dat word nog leuk.

Sophie POV
Ik hoor Harry en Louis lachen en vervolgens rennen ze de trap op. Ew. Ik pak een broodje en stop hem in mijn mond, Harry zij dat ik moest doen alsof ik thuis was en Niall stemde in, Niall is echt een lieve jongen. Ik kijk op als ik voel dat iemand naar me kijkt, en kijk recht in de blauwe ogen van Niall, even maar, want hij kijkt betrapt weg.

"Dus jij bent Sophie?" Niall is op het aanrecht geklommen terwijl ik mijn bord en glas afwas "ja en jij bent Niall" bevestig ik, Niall knikt "je hebt mooie ogen Sophie" ik bloos "dankje Niall" "en mooi haar" zijn hand glijd door mijn haar "en een mooi lich-" "Niall" mompel ik en Niall houd zijn mond "kiss me you fool" en voor ik doorheb wat ik eigenlijk zeg voel ik Niall's zachte lippen op de mijne. Alsof we het allebei nodig hadden, de onrust die we beide voelen vloeit door in de kus alleen is dit beter. Het is liefdevol.

Vergeet niet waarom je hier bent Sophie.. Niall is in de woonkamer en ik zit nog steeds in de keuken, ik voel het pistool in mijn tas en zucht, Zayn had het perfecte pistool geregeld, alles wat ik hoef te doen is richten en een trekker overhalen. Ik ga Niall zoveel pijn doen door Harry te vermoorden. Ik weet niet eens of ik het wel kan. Niet dat ik een keus heb, ik moet wel.

"Harry!" roep ik als ik de lange jongen de keuken in zie komen, "ja?" Hij kijkt verbaasd op, natuurlijk is hij verbaasd ik schreeuwde zijn naam alsof ik gek was "ga je vanavond mee?" "Waarheen?" "Weet ik veel, even wandelen" zodat ik je kan neerschieten en Zayn trots op me is. "Ja sure" ik knik "jij en Niall dus" Harry haalt zijn wenkbrauwen twee keer op ik bloos en kijk weg "maybe"

"Ik ga even met Sophie wandelen" roept Harry en ik zie hoe hij Louis een kus geeft en Niall en Liam een bro-hug. Ik voel de tranen achter mijn ogen prikken als ik besef hoeveel pijn ik iedereen ga doen met een simpele beweging.

Het moet Sophie. Je moet Harry Styles doden.

The blue eyes /Larry Stylinson\Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu