-12 afraid

942 43 5
                                    

Harry POV
Vandaag moet Louis maar de dokter, en hij is de hele dag al in de stress. Ik ben bij Niall, Liam en Louis blijven slapen omdat we met zijn vieren naar de dokter zouden gaan. Plots gaat de bel "de bel de bel oo god de bel gaat wie staat er nu aan de bel, jongens o my god ik ga flauwvallen ik ben nog nooit zo zenu-" "Louis!" Onderbreek ik de stamelende jongen "ik ga nu de deur open doen en jij gaat op de bank zitten" beveel ik hem terwijl ik richting de deuropening loop. Ik open de deur en wil hem het liefste weer dichtslaan, maar dat is 'nogal onbeleefd'

"Als dat onze Harold Edward Styles niet is" grijnst de zwartharige jongen voor me "Zayn Malik" antwoord ik kalmer dan dat ik me voel "is dat Zayn?" Roept Liam die me aan de kant duwt en zayn een 'bro-hug' geeft. "Jongen ik dacht dat je nooit meer zou komen" Liam duwt Zayn naar binnen en ik loop er suf achteraan "wat doet Styles hier?" "Jullie kennen elkaar?" Niall kijkt verbaasd van Zayn naar mij en van mij naar Zayn. "laten we zeggen dat we wat problemen hadden met elkaar, Harry kan best hard meppen" ik glimlach bij de herinning aan Zayn's bloedende gezicht.

"Dus hij deed wat precies?" Louis zit er een beetje verbaasd bij "hij ging vreemd terwijl hij met mijn zus had" "dat meisje op die foto?" Houd Louis nooit op over de foto "ja" antwoord ik kort "dat was Gemma ja" Zayn kijkt geamuseerd toe "wat ben je toch een ongelofelijke lul" zegt Louis dan en ik krijg in mijn hoofd een fangirl momentje. 'Go Louis go Louis' "ho ho Lou" stopt Liam zijn beste vriend. "Zayn en ik zijn nog steeds bevriend en zonder Zayn had Niall nu geen crush op Soph-" "ik heb helemaal geen crush doe normaal man ben je gek?" Onderbreekt Niall Liam voordat hij zijn zin af kon maken. "Sophie? Je vind Sophie lekker?" Vraagt Zayn spottend "Sophie Sophie Sophie" zegt hij nadenkend "ja ze heeft wel een mooi figuur ja maar daar stopt het ook" Niall kijkt hem woedend aan.

Het is nu officieel drie tegen twee. Niall Louis en ik aan de ene kant, Zayn en Liam aan de andere kant, eigenlijk is het drie en een half tegen één en een half aangezien Liam niet zo goed kan kiezen tussen zijn beste vrienden en degene die hij het langst kent "back to the point" onderbreekt Liam de ijzige stilte waarin Louis Niall en ik Zayn boos aanstaarde en Zayn ons vermakelijk aankeek. En laten we het niet over Liam hebben.

"Dus wat deed je hier ook alweer?" "Ik kom douchen" grijnst Zayn "grapje mate, dat doe ik deze gozers niet aan. Ik wou vragen of je vanmiddag mee uitging, we gaan naar the Swan" de zwaan? Hebben ze hun kroeg de zwaan genoemd? Alsof het in het Engels 'cool' klinkt. Niet bepaalt. Maak er dan de eenhoorn van. Eenhoorns rule!

Louis kijk Liam afwachtend aan, vanmiddag zouden we naar de dokter gaan met zijn vieren "sorry mate" went Liam zich tot Zayn "ik heb al plannen met deze kerels" Zayn kijkt ons verbaasd aan "die sukk-" "mijn vrienden" kapt Liam Zayn af. "Hun zijn saai man, weet je hoe stoer the Swan is? Het is echt awesome en dan die lichten mate, die lichten!" Ik knipper een paar keer met mijn ogen 'de lichten?'

Louis POV
Zayn blijft maar aandringen en ik ben bijna bang dat Liam meegaat en mij alleen laat, met Harry en Niall dan, maar we zouden samen gaan. "Ik kan niet ik heb belangrijkere dingen te doen" Zayn gromt gefrustreerd "you are such a loser" zeg Zayn hoofdschuddend "zo noem je mijn vriend niet" zegt Niall terwijl hij tegenover Zayn gaat staan, Zayn staat langzaam op uit zijn stoel en torent hoog boven Niall uit. Niall slikt duidelijk hoorbaar en Zayn lacht erom "hou je erbuiten Ierse kabouter" "en nu ga je te ver" Harry springt overeind, hij is groter dan Niall maar kleiner dan Zayn, niet veel. "Ik heb je al eens in elkaar geslagen ik ben niet bang om het nog eens te doen" sist Harry Zayn grinnikt en Harry haalt uit "en zo kan hij wel weer" meng ik me ertussen terwijl ik Zayn naar de uitgang begeleid

"Louis?" Zayn kijkt me aan terwijl hij in de deuropening staat "ja?" "Go fuck yourself" hij geeft me een knietje in mijn buik en ik klap dubbel. Tranen stromen over mijn wangen en ik hap naar lucht, maar het voelt alsof het allemaal weg gezogen word net voor ik de kans krijg om het in te ademen "h-help" fluister ik, "je bent zo zo zielig Tomlinson, op twitter ben je zo stoer en kijk jezelf nu. Zo zo zielig" Zayn lacht hard en trekt me omhoog, net voor ik de kans krijg om terug te zakken trapt hij me nog eens in mijn buik. Dit keer word alles zwart.

Harry POV
"Ben je nou helemaal?!" Ik kijk naar Louis die levenloos in de hoek zit. Zijn ogen gesloten en je zou kunnen zeggen dat hij slaapt. Tenminste als er geen bloed uit zijn mond liep! Niall knielt naast hem neer en Liam helpt Niall hem de woonkamer in te krijgen. Zayn grijnst en wilt weglopen "Malik" sis ik "waar ben je mee bezig?" "Ik sloeg je vriendje" "luister gozer, er is al iets mis in zijn buik" sis ik zacht tegen hem "als hij door jou trappen dood gaat, dan weet ik je te vinden" ik laat hem los en Zayn gooit de deur achter zich dicht.

"Gaat het met hem?" Ik kijk Niall vragend aan "Liam heeft net de ambulance gebeld ze zijn onderweg" ik kijk Louis medelevend aan, zijn ogen zijn gesloten en een traan rolt over zijn wang terwijl het bloed uit zijn mond druppelt. "Louis" fluister ik hij opent zijn mond maar sluit hem weer "je kan dit wees sterk goed zo hou vol, de ambulance is er bijna, je red het wel" Louis knikt lichtjes en dan horen we sirenes

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now