-53 zoektocht

314 22 0
                                    

Ik denk dat er ongeveer 60 delen gaan komen, misschien iets meer.. + deel 2

Louis POV
Als iemand gek in zijn hoofd is, dan is het wel de jongen voor me, genaamd Zayn Malik, hij is bipolair en vreemd. Net kwam hij doodleuk binnen wandelen dat hij bij ons hoorde, en hij was aardig, en nu ineens zit hij.. Jawel.. Met zíjn hand in míjn haar. Nog even en Harry breekt zijn nek "Zayn wil je stoppen?" Vraag ik en Zayn haalt zijn hand snel weg "sorry.. Je hebt mooi ha- Harry" zegt Zayn als hij Harry de kamer binnen ziet lopen. "Hoi" zegt Harry verbaasd en ik haal opgelucht adem. Harry had hem vermoord als hij het gezien had!

"Dus dit het gebouw?" Liam zet een stap richting het huis tegenover ons, het is een gewoon huis, een vrijstaand huis. En hij is best mooi! Een gezinswoning, hij doet me denken aan het huis waar ik vroeger altijd woonde, toen mijn ouders nog bij elkaar waren, lang lang geleden dus. "Jep" antwoord Harry die de oprit oploopt "hey Luc, kom eruit we zijn bewapend" en op dat soort momenten, kan Zayn erg handig zijn, hij heeft nog steeds een wapenvergunning, dus dat kwam mooi uit.

"Kunnen jullie wat stiller zijn?" Een oude vrouw komt het huis uit "o god jullie hebben wapens o god wat willen jullie?" ik kan mijn lachen niet inhouden, als Harry haar niet schiet komt ze om door een hartstilstand "och Harry ben jij het!" De vrouw kijkt Harry even aan en loopt dan naar hem toe om volgens in zijn wang te knijpen "hallo mevrouw Berendsen, wilt u mijn wang loslaten?" Ik begin nog harder te lachen aangezien Harry beleefd is, en hij in zijn wang geknepen word door een oma. "Is Luc thuis mevrouw?" "Noem me Carla" zegt ze, en ik vind haar best vriendelijk "Luc? Of Luc thuis is? Nee.. Geen idee waar mijn jongen is" ik begin te lachen, is dit Luc's oma? "Toch bedankt, woont Luc niet meer hier?" "Jawel, maar ik heb hem al een week niet meer gezien, ook Susanne is verdwenen, maar ze zijn wel vaker een week weg, zal ik zeggen dat je langs bent geweest? Wacht ik heb koekjes" "nee dat hoeft niet, voor beide dingen, toch bedankt" zegt Zayn die Harry bij de oude vrouw wegtrekt "ik wil wel een koekje" zegt Niall en ik barst weer in lachen uit,

"Dat was mijn enige optie om eerlijk te zijn" zegt Harry die de vrouw uitzwaait. Niall komt aanrennen met een koekje in zijn hand. "Dus we weten niet waar ze zijn?" Vraagt Liam geschrokken "dawn mwoeten we zew zwoeken" zegt Niall terwijl hij op zijn koekje kauwt "wat?" Vragen Harry en ik in koor, Niall slikt zijn koekje door "dan moeten we ze zoeken" zegt hij opnieuw en we knikken "waar ga je heen als je een meisje steelt?" Vraagt Zayn zich hardop af, ik kijk hem afwachtend aan "wat?" Vraagt hij als hij me ziet kijken "jij bent de enige die ooit een meisje heeft gestolen" zeg ik simpel en Zayn gromt.

Zayn POV
"Hier rechts" ik breng ze naar de plaats waar ik Serena en Gemma ook tijdelijk hield, Louis 'briljante' idee. Gelukkig is hij knap. O shit hij is knap.. "Zayn?" Ik merk dat we stil staan "ja.. Ja hier" zeg ik terwijl ik naar het grote gebouw wijs "okay" Harry stapt als eerste uit en Liam volgt. Louis stapt uit wat er voor zorgt dat ik prima uitzicht op zijn ass heb, als iedereen eruit is loop ik voorop richting het gebouw.

"Hier onder zitten cellen" mompel ik terwijl ik de trap af loop, het is hier als een tweede huis voor me omdat ik hier vaak ben, het is een krakerspand dus iedereen kan er in. "Serena?" Roep ik als ik zeker weet dat er geen Luc en of Susanne is. "Serena?" Roept Liam ook en hij duwt me bijna van de trap af terwijl hij me inhaalt.

"Hey" een meisjesstem doet me opschrikken "Susanne?" Hoor ik Liam roepen, oops, slecht nieuws slecht slecht nieuws! "Susanne" sist Harry die voor Liam gaat staan, als een soort alfa, wat een sukkel is het toch "als we daar one direction niet hebben" een jongen komt naast Susanne staan "Luc" gromt Harry en ik rol met mijn ogen. What a surprise!

"Dus jullie zijn Luc en Susanne" zeg ik terwijl ik Harry hardhandig naar achter duw, "ja" zegt Susanne brutaal "en jij bent?" Ze trekt een perfect geëpileerde wenkbrauw naar me op en ik zou willen dat ik hem kon harsen. "Ik.." Ze krijgt een speelse glimlach op haar lippen wat mij onderbreekt "Zayn Malik" zegt ze dan en mijn mond zakt open. Ik doe niet eens de moeite om hem te sluiten, ze mag weten dat ik verbaasd ben "Zayn" probeer Harry "ze weten alles, van iedereen en anders wisten ze het wel van X-factor" dat verklaart een hoop. Beroemd zijn is verwarrend..

"Dus Sanne" zeg ik tegen het blonde meisje voor me "het is Susanne" zegt ze op een bitchy-toon en ik rol opnieuw met mijn ogen, "boeiend, waar is hun vriendin" "hun vriendin?" "Ja die eh..?" Ik kijk hulpzoekend achter me waar Liam me geamuseerd aankijkt "Serena" maakt hij mijn zin af en ik knik als teken dat ik dat bedoelde. Ik hoor Niall op een über-schattige manier giechelen en ik schrik van de reactie die mijn maag daarop heeft, i-ik en Niall? Nooit, Niall is te., lief? We zijn te verschillend en daarbij wilt Mark Niall, o shit ik ben Mark vergeten,

"Zayn" roept Harry en ik kijk op "ja?" Vraag ik alsof ik niet dacht aan een relatie met Niall fucking Horan "waarom staar je naar Niall" "ik.. Eh.. Wat the fuck ik staar niet naar Niall" lieg ik en Niall kijkt me angstig aan, shit.. Ik draai een beetje bij en kijk weer voor me. Merk alsjeblieft mijn Boner niet op die ik heel per ongeluk kreeg door Niall, bid ik in gedachten.

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now