-18 wasted

899 37 3
                                    

Harry POV
"Harry we zijn thu- wat the fuck heeft dit te betekenen?" Gemma staat in de deuropening van mijn kamer. Louis naast me beweegt maar ik durf te wedden dat hij teveel hoofdpijn heeft om zijn ogen ook maar te openen "hey Gemma" zeg ik terwijl ik de dekens van me afgooi. Ik trek mijn boxer recht en stap uit bed. Louis draait zich om en kreunt "hoe laat is het?" Ik grinnik "half één" hij kreunt opnieuw "ik haat drank" vlug loop ik de deur uit en sla hem achter me dicht.

"Hey Gemma" "hallo Harry" zegt ze formeel en ik zucht "sinds wanneer ligt er een jongen naast je en geen meisje?" "Dat is Louis Tomlinson, mijn nieuwe collega" "IS DAT HEM?!" Roept ze hyper, ik lach om haar actie. "En je slaapt al met hem?! Vertel op!" Ze trekt me mee haar kamer in en duwt me op het bed.

"Nou gisteravond gingen we uit, Louis werd nogal dronken en Niall en Liam waren verdwenen. Ik wist de weg naar hun appartement niet meer dus nam ik hem mee naar hier, hij was te dronken om helder na te denken en we hebben toen-" ik kijk beschaamd naar beneden "meer gedaan dan zoenen" Gemma knippert met haar ogen "jullie hebben dat gedaan waar baby'tjes van komen?" Zegt ze zacht, ik knik beschaamd. En Gemma schud haar hoofd "en Louis weet er niets meer van?" "Weet ik niet, ik denk het niet, fack Gemma wat moet ik doen?" "chek of hij het weet, weet hij het wel, dan weet jij het ook, weet hij het niet, dan jij ook niet" ik knik en bedank mijn zus terwijl ik de kamer weer inloop.

"Harry kan je niet kloppen?" Louis staat zijn broek aan te doen, hij trekt hem op en doet de knoop dicht. "Harry vertel eens" ik kijk hem afwachtend aan "wat hebben wij gisteravond gedaan?" "Dat wou ik net aan jou vragen" lieg ik terwijl ik mijn zwarte skinny aantrek. "We hebben toch niet ge-?" "Nee natuurlijk niet, dat zou wel heel vreemd zijn" "ja.. Heel vreemd" zegt Louis terwijl hij zijn hoofd schud. "Ik heb hoofdpijn" ik knik en pak twee aspirientjes om ze vervolgens samen met een glas water aan Louis te overhandigen "thanks mate" ik knik als teken dat het wel goed zit, maar voel mijn hart breken. Mate dat was nou niet wat ik horen wou.

Liam POV
"Ze zijn vast naar Harry gegaan" zegt Niall terwijl hij Louis voor de twintigste keer belt. Ik druk ook weer op het groene hoorntje en bel Harry. Voor de achttiende keer. Dat we ons zorgen maken is zacht uitgedrukt "straks zijn ze ontvoerd" zeg ik terwijl ik naar de pieptoon luister "of verkracht" zegt Niall "doe normaal Niall, Harry is zestien en Louis is al achttien! Ze worden niet zomaar verkracht" dan valt het me op dat ik de pieptoon niet meer hoor. Die word opgevuld door een schaterende lach aan de andere kant van de lijn. "Harry? Hoe lang heb ik je al aan de lijn?" "Sinds 'Harry is zestien en Louis al achttien! Ze worden niet zomaar verkracht'" ik kijk naar Niall die zijn lach inhoud

"Dus" zeg ik ongemakkelijk, Louis en Harry zijn net terug in het appartement "hebben jullie het leuk gehad?" Vraagt Harry blozend "ja hoor" zegt Niall "Sophie was er" ik kijk weg bij het horen van die naam maar glimlach dan naar Niall, hij verdient dit. "En Sofia ook" zeg ik "ho wat?!" Vraagt Louis die ondanks zijn kater overeind veert "met haar nieuwe vriend" zeg ik iets zachter "maar het is niet erg, ik heb een random meisje gezoend om Sofia jaloers te maken, missie geslaagd" Louis en Harry lachen

Niall POV
"Morgen is Liam jarig" Liam is maar de wc en ik bleef achter met Louis en Harry "echt?" roept Harry die opstaat "dan gaan we wat regelen" Louis kreunt en sluit zijn ogen "ik slaap liever" "doe normaal Tomlinson, het is je beste vriend kom sta op ik regel de muziek jij de versiering en het word super!" "We kunnen zelf zingen, versiering ligt in de kelder, we hoeven alleen een taart en gasten" stop ik Harry's wilde plannen "zelf zingen?" Vraagt Harry, terwijl hij nadenkt maar dan knikt hij "doen we!"

Louis regelt met Harry de taart op dit moment en ik bel iedereen om te vragen of ze langs willen komen morgen. Tot nu toe komt iedereen die ik gebeld heb. "Waar zijn Harry en Louis?" Vraagt Liam die de woonkamer inloopt. "Met Niall" zeg ik terwijl ik de woonkamer uitloop "morgen is Liam jarig of je wilt komen?" vraag ik aan de zoveelste persoon in Liam's contactenlijst. "Ja top tot morgen!" Roep ik en dan hang ik op "waarom liep je weg? Geheime telefoongesprekken?" "Ja, Louis en Harry zijn uh n-naar Harry's huis, Louis was wat v-vergeten" bedenk ik ter plekke. Liam gelooft het.

Als ik iedereen gebeld heb bestelt Liam Chinees en komen Louis en Harry terug. Louis heeft de taart in zijn handen en verstopt zich achter Harry. "Liam kom even mee" zeg ik en Louis snelt maar de koelkast om de taart daar achterin te verstoppen "wat is er Niall?" Vraagt Liam die me afwachtend aankijkt "ik wil een loempia" "dat weet ik, ik heb al bestelt" zegt Liam verbaasd ik knik "thanks mate" "geen probleem?" Liam loopt terug naar de keuken en Harry komt binnenlopen mrt het Chinees.

"Morgen word super" zeg ik tegen Harry en Harry knikt. Liam is al maar boven en wij zijn het appartement aan het versieren. "Achttien alweer" zegt Louis die doet alsof hij een traantje wegpinkt "ze worden zo snel groot" "hoor wie het zegt jij bent al negentien!" "Bijna twintig" verbetert Louis me "je moet nog wachten tot december hoor Loulou" lach ik en Louis haalt zijn schouders op.

"Dat zeg ik, bijna twintig"

The blue eyes /Larry Stylinson\Where stories live. Discover now