Love takes its role

5.2K 286 30
                                    

Dvadeset drugo poglavlje

Prva stvar koju sam primijetila kada sam se probudila su bile dvije jake ruke koje su se omotale oko mojeg tijela. Miris starog pergamenta i mente je ispunio moje nosnice te sam polako otvorila svoje oči. Dočekala su me gola prsa, mišićava, jaka, ali bože... tako hladna. Pokušala sam pomaknuti svoju glavu, ali umjesto toga sam osjetila dlan koji mi nježno miluje kosu. Odmah sam znala da sam sigurna s njim.

- Dobro jutro, moj mali anđele. - njegov promukao, jutarnji glas je ispunio moje uši i pogledala sam gore, susrevši njegova dva predivna oka. Bože, tako je savršen, tako lijep, tako muževan... takva zvijer. Ajme, zašto o tome razmišljam?

- Dobro jutro. - odgovorila sam mu natrag. Nasmiješio se i poljubio me u čelo. Moji obrazi su se polako zacrvenili i dobila sam onaj čudan osjećaj u trbuhu. Zašto se ovo čini tako dobro? Nisam trebala biti ovdje u prvu ruku. Trebala bih biti doma sa svojom majkom gdje i pripadam. Ne s njim, ne u njegovim rukama.

Ali ne mogu si pomoći. Svoje sam ruke stavila na njegove bokove te gledala kako njegov izraz lica postaje sve strastveniji i pun požude. Pritisnula sam njegovu kožu svojim noktima i to ga je natjeralo da mu duboki režaj pobjegne s usana. Pažljivo je ljubio moj vrat i tiho sam zajecala, no on je to čuo i predobro.

Svojom je težinom sjeo na mene, njegove usnice nikada nisu napuštale moj vrat dok je ljubio, sisao i grizao. Nisam mu smjela dopustiti da to radi. Osjećala sam se krivo što radim to s čovjekom koji me je skoro ubio, tretirao me kao roba, naudio mi... ali zašto je to onda bilo tako ugodno?

Polako sam počela zavlačiti svoje ruke ispod njegove majice dirajući njegovu hladnu kožu na leđima. Odjednom sam osjetila kako me nešto jako dira po stidnom području te sam jauknula. Osjećaj njegove skrivene čvrstine me natjerao da shvatim što on zapravo želi. Ne možemo to činiti! Ne sada. Ne nikada!

O čemu to razmišljam? Njegov dlan je polako prilazio mojim grudima, ali sam ga zaustavila. Ne mogu ovo dopustiti. Ne volim ga i sigurno ne želim da me oplodi! Ne, jednostavno ne. Zgrabila sam njegovu ruku prije nego što je ponovno otvorio svoje zanosne oči, ljubeći moj obraz.

- Rose? Što nije uredu, moja mala princezice? - upitao me.

- Harold, molim te. Ne možemo ovo raditi. - rekla sam mu i napravili smo kontakt sa očima.

- Vjeruj mi dušice, možemo. - zarežao je prije nego što je po prvi puta spojio naša tijela. Zajauknula sam kada sam osjetila njegovu odvažnost na mojem mokrom donjem rublju. To me uzbudilo i nije prošlo neprimjetno kraj njega. Ne, vladao je nada mnom. Ne smijem mu to dopustiti.

- Vidiš me, ljubavi? Osjećaš li to? - zarežao mi je na uho i nisam si mogla pomoći pa sam kimnula glavom. Na mene je stavio svoju kletvu i ja sam ostala zarobljena u njegovoj magiji.

- Bože, tako smo spremni jedno za drugo. Moj ku*ac vrišti kako bi bio u tebi, moja mala princezo. Ljepotice, želim biti u tebi i želim da me osjetiš cijelog. - šapnuo je prljavo i vlažno. Ježila sam se. Ovo nije bio nalik njemu. On se nikada ne bi ovako razgovarao, a kamoli ponašao. No ja nisam mogla ništa. Jer ovo sam i ja htjela.

- Harolde, da, molim te... - zajecala sam, pokušavajući ga malo oslabiti iako sam znala da to nisam smjela. Dala sam mu znak i nije čekao niti sekunde više. Podigao je moju noćnu haljinu tako da sam ostala samo u svojim gaćicama. Rastrgao ih je i pred njime sam bila posve gola.

Brzo se ustao, puštajući me na trenutak, da skine svoje crne traperice. Kada je otkopčao gumb i šlic, vidjela sam kako se njegova duljina prikazuje, velika i snažna, puna žudnje i grijeha. Htjela sam ga u sebi. Brzo sam vratila pogled natrag na njegovo mračno i znojno lice, prije nego što je opet bio na meni, gol i blještav u noći.

The BeastWhere stories live. Discover now