Hoofdstuk 22

4.4K 237 31
                                    

OMG WAT VONDEN JULLIE VAN SOML VIDEOVLIP? VONDEN JULLIE ZE NET ZO SEXY ALS IK ZE VOND/VIND? WOEHOOE....!

(Ja, ik ben een Directioner voor als je dat nog niet wist :) )
x Mij

-
Ik wacht nog vijf minuten en dan zie ik haar. Ze remt vlak voor me en komt tot stilstand. Ik glimlach naar haar en trek haar in een knuffel. "Gaat het?" vraag ik zacht.
"Ja.." zucht ze.
"Kom, we gaan.." zeg ik. Rosalie knikt en we rennen weg. Opeens ruik ik heel sterk de bekende geur die we al een paar dagen zoeken. Rosalie en ik kijken elkaar aan en denken hetzelfde: 'hebbes'...
-
{Pov Sam}

We rennen ruikend met ons scherpe reukvermogen en onze snelheid achter de geur aan. Ik voel me opgewonden. Eindelijk hebben we hem dan op het spoor! Misschien vinden we hem vanavond wel! Ik spring net op tijd over een boomstam. Fieuw, gelukkig zag ik die. Anders was ik er geweest.. Dan mindert Rosalie vaart. "Sam! Kijk!" Zegt ze terwijl ze naar een donkere schaduw tussen de bomen wijst. "Volgens mij hebben we beet..."
Ik span mijn spieren aan. Ik kijk naar Rosalie en geef haar een kort knikje. We sluipen langzaam en voorzichtig op de schaduw af. Het is nu heel duidelijk dat het een vampier is. De vampier staat namelijk over een ree gebogen. Ik sper mijn neusgaten wijdopen. Bloed.. Ik schud mijn hoofd even. Niet aan denken nu! Ik moet me focussen op die vampier...
Kan ik echt niet heel even...
NEE!
Maar ik heb gister ook niets gedronken..
NEE SAM, DAT DOE JE ROSALIE NIET AAN! En al die andere mensen ook niet.
Ja maar..
Sam hou je gedachtes bij je en focus je op die vampier.
Ik schud mijn hoofd weet even en kijk om me heen. Rosalie is weg. Oké. HO WACHT! ROSALIE IS WEG? Ik kijk naar de vampier. Die kijkt even om zich heen en laat de ree dan langzaam vallen terwijl hij met zijn mouw zijn mond afveegt. Dan zie ik Rosalie plotseling vanachter een boom naar hem toe springen. What the...

{Pov Rosalie}

Ik spring boven op de vampier. Zijn haren zijn pikzwart als de nacht, dat is het enige wat ik zie. Ik klem mijn boven benen om hem heen. De vampier geeft een schreeuw en wil me van zich afschudden. "Jij!" schreeuw ik. "Ik weet niet wie je bent, maar ik haat je! Ik haat je zo erg..!" Ik legt mijn handen op zijn keel, maar de vampier pakt mijn armen en trekt me van zijn rug af.
Ik hang nu voor zijn gezicht. Zijn ogen zijn felgroen. "Dat had je niet moeten doen!" Sist hij en hij gooit me met kracht tegen een boom. Ik knal er tegen aan en even word alle lucht uit mijn longen gedrukt. Ik haal piepend adem, blijf even zitten maar sta dan weer op. Ik spring naar de vampier. Nieuwe poging. Ik pak zijn schouders en spring over hem heen zodat ik achter hem sta. De vampier draait zich met een ruk om.

{Pov "vreemde" vampier}

Ik draai me met een ruk om zodat ik Rosalie kan zien. Stupid girl.. Dacht ze nou echt dat ik niet doorhad dat zij en Sam me zochten? Ze zoeken me volgens mij al een week ofzo. Hebben ze nou echt niet door dat ze míj niet krijgen? Ik grijns naar haar. Ik weet dat mijn grijns best eng is als ik dat wil. "Zo Rose, of moet ik bloemetje zeggen?"
Rosalie krimpt even in elkaar bij het woord 'bloemetje'. Dan vliegt er een verbaasde blik over haar gezicht. "Hoe weet je..?"
"Ik weet alles, Rosalie. Alles," ik doe of mijn ogen even afdwalen naar het bos. Ik hoor zachte voetstappen achter me. Ik wacht tot het goede moment en dan draai ik me om en pak Sam's handen. Ik zie een verbaasde uitdrukking over zijn gezicht glijden. Ik glimlach even naar hem en dan draai ik hem rond en gooi hem weg. Met een knal vliegt hij tegen een boom aan. Rosalie gromt boos en werpt zich boven op me. Ze slaat overal waar ze kan. Ze wil haar tanden in mijn nek zetten, maar die plezier gun ik haar niet. Ik wil haar van me af schudden maar ze blijft koppig zitten. Ik geef een schreeuw als ik haar tanden in mijn nek voel. Ik moet nu sterk zijn.. Ik mag niet opgeven... Ik voel de warme gloed van het gif zich door mijn aderen versprijden. Ik zak even in elkaar. Niet nu al.. Ik kijk recht in Rosalie's ogen. "Voel je je nu goed?" vraag ik met een schorre stem. Ik gooi Rosalie met een klap van me af. Rosalie grinnikt en kijkt me even aan. "Voel jij je goed bij het vermoorden van mensen die dat helemaal niet hadden verdiend? Zoals Lotte?" "Voel jij je goed nadat je Stefan hebt afgewezen?" vraag ik zwak. Rosalie kijkt me met grote ogen aan. "S-stefan? ken je hem? Weet je waar hij is?!" ze pakt me bij mijn kraag. "Stef..an.. stefan is.." Ik probeer nog een zwakke poging om op te staan en zak dan helemaal uitgeput op de grond.


{Pov Rosalie}

Ik spring van zijn rug af. Sam komt naar me toe gelopen en geeft me een high five. "Dat ging moeilijker dan gehoopt," zucht ik.
"Ach joh. We hebben nu nog genoeg tijd om hem hier weg te slepen en vast te zetten bij mij thuis voor hij bijkomt," zegt Sam terwijl hij zijn arm om mijn schouder slaat. We kijken samen naar de bewusteloze vampier. "Kom," zeg ik. "Til jij?"
Sam knikt en pakt de vampier op.

-

Sorry sorry sorry voor dit TE kleine stukje :(
Maar, ik zweer op de oplader van mijn iPad dat de volgende langer wordt.

Ik heb besloten dat ik jullie elk hoofdstuk om een aantal comments of votes te vragen. Dit keer nog lekker weinig om in de sfeer te komen.

50 comments 100 votes.

HAHAHAHAHAHA JOU GEZICHT! LACHUHH.

nee grapje. 7 comments :) de leukste krijgt het volgende hoofdstuk, oké?

xxx Sara :)

Little Secret (Voltooid)Where stories live. Discover now