Hoofdstuk 18- Ruzie

4.8K 240 15
                                    

Hey guys!

Ik schrijf weer met Point Of Views (POV) omdat dat wat relaxter schrijft.
Enjoy!
:D

"Nee. Nee, dat denk ik niet. Nieuwe vampiers zijn wat onvoorzichtiger. Deze vampier is slim."
"Sam! Daarom zijn ook zo'n beetje alle herten weg!" roep ik.
Sam knikt."daar dacht ik ook aan."
"Wie denk je dat het is?"
"Ik heb geen idee. Maar ik hoop dat we daar snel genoeg achter komen.
-
{
POV Stefan}

Ik sta me een beetje te vervelen in de woonkamer als Rosalie binnen komt. Ik doe mijn mond open om 'hoi' te zeggen als ze me naar achterduwt. Ik kijk haar verbaasd aan. "Jij!" schreeuwt ze woest naar me. Wat is er met haar gebeurd? Eerst zoent ze me en dan dit.
"Jij verschrikkelijke.. Klootzak!" Schreeuwt ze.
"Rose wat heb ik gedaan?!" roep ik verschrikt.
"Hoe durf je dat te vragen? Je. Hebt. Met. Mijn. Zusje. Gezoend. Godverdomme. Ze is twaalf!!" schreeuwt ze. Oh god. Nee toch? Hoe is ze daarachter gekomen?
"Rose, ik kan het uitleggen!" roep ik.
"Eruit. Nu." roept ze terwijl ze met haar wijsvinger naar de deur wijst. Ik staat op en wil Rosalie's hand vastpakken. Maar slaat mijn hand weg. AUW! denk ik in mezelf. Ze is even voeten hoe sterk ze is. Ik kijk haar nog even aan en loop dan weg. Bij de deur stap ik in mijn versleten vans en ruk mijn jas van de kapstok. Ik ruk de deur open, stap naar buiten en gooi hem met een knal dicht. Ik loop richting de stad. Ik kan mezelf wel wat doen! Ik... arg! Ik trap tegen een steentje. KUT! het was een grotere steen dan ik dacht. Ik loop half hinkend verder. Wist ik veel dat Dealorian Rosalie's zusje was! Nou, ik had het kunnen weten, maar ik ben weer zo dom om het niet te merken. Ik zoende haar niet echt hoor, geen 'tongzoen' maar een gewone kus. Ik liep in de gang en toen kwam ik een groepje giechelende brugpiepers tegen. Ze hadden een weddenschap met een meisje, Dealorian,dat ze me nooit zou durven zoenen. Dealorian zou geld, €25, krijgen als ze het deed. En toen kuste ze me. Een beetje een slap verhaal, maar ja, het is wel echt gebeurd. Het was wel schattig. Dealorian werd helemaal rood en durfde me niet meer aan te kijken. Eigenlijk best stoer van haar dat ze het deed, ook al heb ik nu liever niet dat ze het had gedaan. Ik loop zo in de gedachten verzonken dat ik niet door heb dat ik word achtervolgd...

{ POV Sam}

Ik snap niet wat er hier een uurtje geleden afspeelde, maar ik ga het ook niet vragen aan Rose. Ze verteld zelf wel wat er is gebeurd als ze dat wil. Ik gok dat het te maken heeft dat Dealorian met Stefan heeft gezoend, maar ik vraag me af of dat geen bullshit is. Ik bedoel, waarom zou Stefan met Dealorian zoenen? Ik bedoel niet dat dat Dealorian lelijk is ofzo, maar hallo?! zij is 12 en Stefan 18. Ik zou ook niet zo gauw gaan zoenen met een 14 jarige. Ik denk dat Rosalie wat overdreven heeft gereageerd, maar ja. Rosalie, Lotte en ik zitten aan de tafel een beetje te praten totdat Rosalie opstaat. "Ik ga naar boven..." zucht ze.
Lotte knikt en staat ook op. "Me to,"
Ik glimlach. "Tot morgen dames, en slaaplekker,"
Lotte en Rosalie lopen naar de deur. Bij de deur draait Rosalie zich even om. "Ik leg het je nog wel eens uit,"
Ik doe mijn ogen even dicht en knik zacht. "Slaaplekker, Rose," zeg ik en dan draait Rosalie zich om. Ik kijk nog even naar mijn mobiel of ik berichten heb. Ik zie geen nieuwe berichten.

{ POV Stefan }

Ik kijk even om me heen, ik heb het gevoel dat er naar me wordt gekeken. Mijn ogen scannen de weg, maar ik zie niets. Ik haal in gedachten mijn schouders op.Opeens voel ik een hand op mijn schouder. Met een ruk draai ik me om. Ik zie een man met groene ogen, een puntige kin met wat stoppeltjes erop en zwart haar, dat plat op zijn hoofd ligt. "Hallo, broertjelief," zegt hij terwijl hij zijn hand van mijn schouder haalt. Ik herken zijn stem! Het is de stem van de telefoon.. "James," zeg ik.
"Stefan. Herken je me nu wel?" zegt hij.
Ik snuif. "Ja, anders zou ik je naam toch niet weten?"
Er komt een kwade blik in James' ogen, heel even maar. Daarna kijkt hij weer normaal. "Ik heb je gemist, broertje. Jij mij ook?"
Ik maak aanstalten om weg te lopen. James loopt mee. "Nou?"
"Nou, om eerlijk te zijn. Niet echt. Het was wel rustig zonder jou!" grijns ik.
James geeft een vriendschappelijke duw tegen mijn schouder. "Blijf van me af!" sis ik boos.
James grinnikt. "Arm broertje. Arm, arm broertje. Eerst afgewezen door een meisje, en nu-"
Ik pak hem bij zijn schouder en draai hem naar me toe. Ik buig zo dicht naar hem toe dat onze neuzen elkaar raken.
"Hoe weet je dat?!" sis ik.
James duwt me weg. "Relax broertje,"
"Zeg op! Hoe weet je dat?" snauw ik.
"Rosalie gaat wel met meer mensen om.." grijnst James. Ik kijk hem even in zijn groene ogen aan, en dan loop ik weg.

-

Sorry guys voor dit kleine stukje :(
Hoop dat jullie het leuk vonden
xSara

VOTE COMMENT FOLLOW!

Little Secret (Voltooid)Where stories live. Discover now