Hoofdstuk 16- de kus

4.8K 266 18
                                    

Hey mensen! Ik vond het vorige hoofdstuk zo'n lekker einde hebben en ik wou graag verder met Stefan, dus vandaar dit nieuwe iemiemienie hoofdstuk. Ik heb ze alle twee achter elkaar gepost. Ze worden daardoor wel korter. Veel plezier met deze twee gloednieuwe hoofdstukjes! x
-


--------------------------------------------------------Stefan--------------------------------------------------------

Ik vraag me af waarom Sam en Rosalie iets drinken. Ik bedoel, vampiers drinken toch niets anders behalve bloed? Of ligt dat nou aan mij? Lotte en Rosalie zijn een gesprek gestart over een nieuwe winkel ofzo. Mijn gedachten dwalen af naar Lotte en mijn gesprek. We hebben besloten om gewoon als vrienden uit elkaar te gaan. Lotte wou niet dat ik een relatie met haar had terwijl ik verliefd was op een ander. En ik wou dat ook niet. We zijn daarna een beetje tv gaan kijken. Na een tijdje voelde ik dat ze tegen me aan kwam liggen. Ik maakte er niet zo'n probleem van, want ik vond het nog wel een beetje sneu voor haar, en sloeg een arm om haar heen. En toen kwamen Rosalie en Sam binnen. Meteen liet ik Lotte los. Ik wist wel dat Lotte het jammer vond maar ja.. Ik vind Rosalie leuk. Eerst had ik het niet echt door en maakte ik er een beetje grapjes over maar nu.. Ik weet dat ik haar wil. Als ze er niet is mis ik haar. Het enige waar ik dan over na kan denken is over haar bewegingen, over haar gevoel van haar lippen op mijn wang.. En maybe een keer op mijn lippen.. Shit... Denk aan je voeten.. Denk aan je voeten.. Denk aan je voeten.. Denk ik in mezelf. Dat is mijn trucje tegen..
Opeens merk ik dat het wel heel stil is in de kamer. Verbaasd kijk ik op. Ik zie dat Sam en Lotte weg zijn en dat Rosalie afwezig voor haar uit staart. "Waar zijn de anderen?" vraag ik aan haar.
Rosalie keert haar hoofd en kijkt me aan. "Lotte's spullen boven leggen.." zegt ze afwezig.
Ik ga naast haar zitten op de grond. "Wat is er Bloemetje?" vraag ik zacht terwijl ik haar gezicht bekijk.
Rosalie kijkt me aan. "Ik.. Het is.." ze zucht en kijkt weg. "Hebben jij en Lotte iets?" vraagt ze dan plotseling.
Verbaasd knipper ik met mijn ogen. "Nee, niet meer,"zeg ik dan fronsend.
"Mooi," zegt ze dan.
Ik denk daar even over na. "Wat bedoel je daar mee?" vraag ik zacht.
"Nou ik.." ze kijkt me even aan.
"Jij?" dring ik aan.
Rosalie kijkt me aan, haar ogen dwalen over mijn gezicht. Dan drukt ze haar lippen heel zacht op de mijne. Ik reageer meteen en leg mijn hand op haar wang. Rosalie legt mijn hand tegen mijn borst en duwt me zacht weg. Ik kijk haar aan. Ze aait nog even met haar lippen over de mijne, staat dan op en loopt de kamer uit, mij verbouwereerd achterlatend.

-

Woopwoop! Ze hebben gezoend!! Wat vond je ervan? Laat even een comment achter. Wie de liefste comment achter laat krijgt het volgende hoofdstuk aan hem of haar opgedragen, COMMENTEN DUS!

Voten is ook goed!

x Saar

Little Secret (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu