poďakovanie.

293 28 6
                                    

Pre všetkých, ktorí sa dočítali celým príbehom až sem, mám pripravenú malú perličku a poďakovanie.

Zdá sa mi, že to bolo presne pred rokom, keď som zverejnila prvú časť.

Mala som obdobie, kedy som bola doslova opantaná mágiou a podobnými výmyslami, bola som zamilovaná do Caluma Hooda, vonku pršalo, rodil sa mi letný vzťah a tak vznikla prvá časť.

Pracovný názov bol The Amnesia, neskôr som k tomu primyslela aj scénu, ktorú som neskôr odmyslela a tak som príbeh asi v polovici premenovala na It's in his DNA, čo sa však udržalo asi týždeň, pretože to bol proste bullshit :-D Vtedy tomuto prischol názov the waiting heart a takto to ostalo. Neskôr som však zistila, že Calum sa predsa zobudí s amnéziou a tak som si dala facku, no názov som už znova nemenila.

Táto vec, ktorá sa konečne dostala do finále po roku (omg, to je 365 dní, right?!!) je moje prvé dielo s Hoodom, ukončené a vydarené (miestami). Dokonca má aj reads a votes a komentáre, takže som šťastná ako blcha, aj keď som mala často chuť túto knihu vymazať nielen z wattpadu ale aj z notebooku. Srdce mi to však nedovolilo a rozum napokon tiež nie.

Som rada, že som tak neurobila a dúfam, že vy takisto. Teraz mi dovoľte predstaviť vám the waiting heart v číslach:

● 50 wattpad kapitoliek (vrátane mojich kecov, t.j. na začiatku a na konci)

● 47 častí (len príbeh) – z toho 40 plánovaných a 7 častí bonusu.

● 82 017 slov

● 127 strán (128 ak rátame aj poďakovanie)

● 12,2K reads, 1,25K votes a 145 komentárov // 6.7.2015 (21:54)

● 7 coverov (prvý a posledný sú v médiách)

● nespočetne veľa prebdených nocí

Huh, zdá sa, že som spísala všetko, čo som chcela. Neostáva mi už nič iné, len poďakovať vám všetkým. Rada by som spomenula konkrétne niektorých jedincov, ktorí často komentovali, no ruku na srdce – má to 47 kapitol a ja som príliš lenivá na to, aby som preklikala každú jednu a spísala tých, čo komentovali. Veď vy samy viete, ktoré z vás to sú a vám ďakujem o trošku špeciálnejšie.

Každopádne, nekonečná vďaka patrí aj tým, ktorí zanechali aspoň vote a aj tým, ktorí o sebe nedali vedieť vôbec, ale prečítali si aspoň niečo. Proste ĎAKUJEM, znamená to pre mňa viac ako si dokážete predstaviť, pretože táto vecička bola pre mňa number one celý rok a to som bola vystresovaná z učenia, monitoru a prijímačiek.

Ešte stále dúfam, že sa vám to páčilo a ak sa našlo niečo, čo vám nesadlo, nevadí, hlavné je, že ste sa prehrýzli až dokonca.

Nakoniec mám ešte nejaké info ohľadom traileru, ktorý BUDE. YEAH, ON BUDE, TAKŽE SI TO EŠTE NEVYHADZUJTE Z KNIŽNICE, CHCEM ABY STE TO VIDELI, AJ KEĎ TO MOŽNO NEBUDE VYDARENÉ, OKAY? Okay.

Ešte raz veľmi ďakujem za každú podporu. Neviem vám povedať, či sa ešte uvidíme, pretože neplánujem písať ďalšie fanfictions. Na profile mám Hemmingsa, kto ho ešte nečítal a chcel by. Je dokončený, takže no problem. A čo sa týka drunk of jealousy, uvažujem, že to vymažem, takže tam sa zrejme takisto neuvidíme. Nechám si to ešte uležať v hlave.

Ak vás však zaujala moja tvorba, plánujem iné originálne poviedky, ktoré neskôr nájdete na mojom profile alebo už teraz tam môžete niečo nájsť, ale väčšina (všetko) je o larrym a iných pairingoch z oned.

Toľko info odo mňa. Nech sa vám darí a užívajte si prázdniny naplno! ILYA!!! ❤❤❤

Vaša !k@

P.S.: Dianu som si po celý čas predstavovala ako Arianu Grande. (Konečne je to vonku!) (lolec)

the waiting heart.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora