Hercegnét kerestetik

By aaannaaa0806

55K 2.5K 120

Kiara Parker hallani sem akar arról, hogy belőle valaha is hercegné legyen. Ő csak a fotózással akar foglalko... More

Prológus
1.fejezet
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9.fejezet
10.fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13.fejezet
14.fejezet
15.fejezet
16.fejezet
17.fejezet
18.fejezet
19.fejezet
20.fejezet
21.fejezet
22.fejezet
23.fejezet
24.fejezet
25.fejezet
26.fejezet
27.fejezet
28.fejezet
29.fejezet
Characters
30.fejezet
31.fejezet
32.fejezet
33.fejezet
34.fejezet
35.fejezet
36.fejezet
37.fejezet
38.fejezet
39.fejezet
40.fejezet
41.fejezet
42.fejezet
43.fejezet
44.fejezet
45.fejezet
46.fejezet
47.fejezet
48.fejezet
49.fejezet
51.fejezet
52.fejezet
53.fejezet
54.fejezet
55.fejezet
Köszönetnyílvánítás

50.fejezet

686 32 1
By aaannaaa0806

Otthon aztán ahogy belépünk a palotába mindenki egyszerre ugrik fel és siet hozzánk. Anya az első aki szóhoz tud jutni. 

-Na meséljetek mi volt? - Kérdezi. 

-Egy kisfiút és egy kislányt várok. - Felelem meghatottan. A királyné és anya elsírja magát örömükben apáék pedig ránk mosolyognak. 

-Hát fiam csak gratulálni tudok. Azt eldöntöttétek már, hogy melyik szoba lesz a gyerekszoba? 

-Ami azt illeti mi úgy határoztunk, hogy szeretnénk ha Kiara mellett lennének az első napokban. Szóval valószínűleg gyerekszobáról egyenlőre szó sincs. Kiara szobáját alakítjuk át. - Válaszol mosolyogva a férjem és rákulcsolja az ujjait az enyémekre. 

-Ez így természetes. Várható volt, hogy szeretnél majd mellettük lenni. Minden anya maga mellett akarja tudni a gyermekeit. - Feleli Dorinda királyné aztán a homlokára csap. -Amúgy ha már ennyire a gyerekeknél vagyunk hol van Alex? 

-Ellát sem találom sehol már egy ideje. Jobb lesz ha megkeressük őket. - Ezzel a királyné és anya sarkon fordul mi pedig úgy döntünk felmegyünk a szobámba. Miután elköszönök Kyle-tól fáradtan dőlök le az ágyamra. Nagyon kimerít ez az egész. Nem könnyű két babával a hasamban. Körbenézek a szobában és mintha olvasnának a gondolataimban a szobalányaim pont ekkor nyitnak be az ajtón. 

-Jó napot kívánok kisasszony. - Köszönt Amelia és Helena majd nekilátnak a takarításnak. -Mi újság a terhességével? - Kérdezi Helena miközben elkezdi lemosni az ablakokat. 

-Ma voltam orvosnál és végre kiderült a két baba neme. Az egyik egy fiú a másik pedig egy lány lesz. 

-Ez csodálatos. A nevekkel hogy állnak? - Teszi fel a kérdést Amelia. 

-Egyelőre még nem igazán beszélgettünk erről Kyle-lal. Viszont az már biztos, hogy két keresztnevük lesz. 

-És maga mégis mire gondolt, mert biztosan vannak ötletei.? 

-Amikor lehunyom a szemem akkor csupán négy név jelenik meg a szemeim előtt amik tökéletesek. Sofia Alessia és Daniel Patrick. 

-Tökéletes. Nem is kell tovább gondolkodni. Daniel Patrick Kirkwood és Sofia Alessia Kirkwood. - Válaszol mosolyogva Helena.

-A gyerekszoba hol lesz kialakítva? - Szólal meg Amelia. 

-Úgy döntöttem szeretnék a kicsik mellett maradni szóval itt lesznek felállítva a kiságyak meg amikre még szükség van. 

-Akkor viszont rengeteg dolgunk van elvégre nemsokára már 7 hónapos terhes és szorít az idő mi pedig sehogy sem állunk. Mivel a maga ágya a fürdő és az erkély mellett van így az lenne a legokosabb ha a nagy tükröt és a sminkesasztalt vinnénk máshova. Úgy befér a két ágy és az egyéb holmik. Tükör van a fürdőben is és mi ki tudjuk ott is sminkelni magát. 

-Rendben akkor azokat vigyük el. - Odalépek az asztalhoz és megragadom az egyik végét. Helena megkapja a másikat és együtt cipeljük. Ekkor kapcsol Amelia. 

-Kisasszony adja csak ide. Maga most ne nagyon cipekedjen. - Odaadom a szobalánynak és hárman indulunk meg a padlásra. Fent a padláson rengeteg régi holmi és bútor van. Még sohasem jártam itt. Megpillantok egy régi kiságyat ami már tiszta por és kosz a sok évi álldogálástól. Aztán egy babakocsit ami szintén jó poros és igen régimódi. -Azok a két herceg régi holmijai. Dorinda királyné hozatta fel ide miután már Alexnek sem volt rá szüksége. - Mosolyogva sétálok tovább. Mindenhol dobozok és egyéb nagy bútor áll. Az egyik dobozra Alex régi ruhái vannak írva. 

-Ezekben babaruhák vannak? - Kérdezem a szobalányaimat miközben felszakítom a ragasztószalagot. 

-Igen kisasszony. Viszont attól tartok abban csak kisfiús ruhák lesznek tekintve, hogy két fia van a családnak. 

-Semmi gond. Az egyik amúgy is fiú lesz. Segítenének levinni ezeket? 

-Hát persze. Maga hozza a legkisebb dobozt mi pedig majd visszük a nehezebbeket. - És így is történik. Mikor visszatérünk a szobámba a földön ülve anyával, a királynéval és a két szobalánnyal kiegészülve válogatjuk az apró ruhákat. 

-És ez mégis melyik hercegé volt? - Kérdezi nevetve anya és megfog egy zöld pólót amin az áll, hogy én vagyok apuci kincse. 

-Az Kyle-é volt. Pontosan úgy ahogy ezek itt mind. - Mutatja meg Dorinda királyné. Egy csomó zöld, kék, sárga és még sok más színű kisruha van kiterítve az asztalon. -Jaj emlékszem mikor Alex-szel voltam várandós mindig ezzel a pólóval a kezemben aludtam. Akkor már tudtam, hogy ismét fiam lesz és azt is, hogy Alex lesz a neve. Kyle-nak ekkor voltak az első olyan időszakai amikor már kamaszodni kezdett és mindig haragudott ránk amiért kistesója lesz. 

-Ismerős. Clarissa ugyanígy viselkedett Kiara-val. Aztán pedig mindketten Ella-val. - Ezeken a szavakon először meglepődök, de aztán végül csak megvonom a vállam. 

-És Kiara pontosan hol lesz a két kiságy? 

-Úgy gondoltam, hogy az egyiket tehetnénk a tükör és a sminkesasztal helyére a másik pedig mellé. Így elég közel vannak hozzám és egymáshoz is. 

-Ez igazán jó meglátás és én is ugyanezt a módszert választottam mindkét gyerekemnél. - Szólal meg a királyné. 

-Holnap megyünk el vásárolni Kyle-lal egy bababoltba ahol babakocsit és ágyakat tudunk majd venni. Nem igazán vagyok jártas ebben az egészben és jó lenne ha mindent meg tudnánk időben venni, mert utána már csak be kell pakolni meg felkészülni a szülésre. 

-Az egész roppant egyszerű Kiara. Azt vedd meg amit jónak látsz. Érett felnőtt ember vagy aki épp az első gyermekeit várja. 

-Rendben és tényleg köszönöm a sok tanácsot. Amelia tudnának nekem segíteni egy valamiben? - Helena és Amelia bólogatnak szóval folytatom. -Szükségem lenne egy darab kismamaruhára holnapra, mert ugyan itthon elvagyok pólóban meg farmerban, de sajnos már egyre nehezebb ráhúzni a hasamra őket és nem akarom, hogy az egész ki legyen. 

-Jogos kisasszony és holnapra olyan ruhát csinálunk magának amiben ön lesz a legszebb kismama. 

-Nagyon szépen köszönöm. Már alig várom az utolsó heteket. - És, hogy végre a karjaimban tartsam a két kis csöppségemet. A többiek nem sokkal később elvonulnak, mert sok dolguk van én meg nekilátok elpakolni az apró ruhákat. Boldog vagyok és ez a boldogság ahogy haladunk előre egyre csak növekszik. 

Másnap reggel irtó boldogan ébredek és mikor a szobalányaim benyitnak az ajtón a ruhámmal nem lehet levakarni az arcomról a vigyort. 

Kiveszem a ruhát a zsákból és megnézem. Gyönyörű sötétkék ejtett vállú és teljesen rásimul a testemre kiemelve ezzel a gömbölyödő pocakomat. Az ujja a könyökömig ér és most nem díszíti semmi a ruhát. Pont úgy tökéletes ahogy van. Amelia és Helena segítenek felvenni a harisnyával együtt aztán kisminkelnek és megcsinálják a hajamat. Végül egy teljesen lapostalpú szandált húzok fel és már kész is vagyok. Kyle már az ajtóban vár amikor kilépek a folyosóra. 

-Ragyogóan festesz. Készen állsz bevásárolni a kicsiknek? 

-Abszolút. Teljes mértékben nagyon várom már. - Együtt sétálunk végig ki egészen az autóig aztán együtt szállunk be és indulunk meg Melodes legjobb bababoltjába. 

Bent a boltban mindenhol kisbaba holmik fogadnak. Kiságyak, babakocsik, ruhák, cumik és még sorolhatnám. Egy eladó lép hozzánk ebben a pillanatban. 

-Tudok valamiben segíteni? - Kérdezi vidáman. 

-Ami azt illeti igen. Kiságyat és babakocsit szeretnénk vásárolni. 

-Kisfiú vagy kislány lesz? - Kérdez vissza a válla fölött miközben elindul a babaágyak irányába. 

-Mindkettő. Ikreket várok. - Felelem ragyogóan. 

-Pompás akkor erre kérem. - Követjük az eladót aki egészen az üzlet végére vezet minket. Mindenhol kiságyak vannak. -Ezek az ágyak itt pelenkázóval vannak felszerelve általában a vásárlóink ilyeneket választanak, mert sokkal praktikusabb. Ugyanakkor van ilyen is. - Mutat meg egy másikat. -Ennek ugyan nem rácsos a fala mint a normális babaágyak viszont ez is állítható és később ha már nagyobb a baba simán lehet használni járókának is. Ezek olcsóbbak viszont én a rácsos típusút ajánlanám, mert az mégiscsak jobb egy kisbabának. - Kérdőn Kyle felé fordulok. 

-Nos mit szólsz melyik legyen? 

-Én azt mondom, hogy a második típusú, mert azt még később is tudjuk használni. 

-Jó ötlet. Akkor a rács nélküliből szeretnénk kettőt. Tudna esetleg babakocsit is mutatni? 

-Hát hogyne. Kövessenek. - Elindulunk a kocsik irányába és közben elhaladunk egy csomó apró ruha mellett. Nagyon aranyosak, de nem ragadok le itt hanem tovább megyek. Nemsokára elérjük a kocsikat és hordozókat az eladó pedig ismét beszélni kezd. -Ez a modell nagyon keresett termék az ikergyerekek körében. Külön jár hozzá egy táska és a hordozók a kocsiba vannak beépítve. Kiválóan alkalmas újszülött babáknak és a későbbiekben már nagyobb gyerekeknek is. Vannak olyan típusúak amik kimondottan kisbabáknak valóak, de azok mindössze egy funkciósak és utána ismét újat kell vásárolni. - Rengeteg szín van és modell. Őszintén szólva nekem az olyan amiben látom a babát sokkal jobban tetszik. Nem igazán kedvelem az előre nyitottat. 

-Esetleg tudna olyat mutatni ami ikerbabáknak van, de nem előre nyitott.? Tehát, hogy a babák felém nézzenek? 

-Természetesen. - Rámutat egy almazöld apró pöttyös kocsira ami felém nyitott, külön ki lehet venni belőle a hordozót és egyszerűen tökéletes. Azonnal tudom, hogy ez kell nekünk. 

-Neked hogy tetszik? - Kérdezem meg a férjemet. 

-Egyszerűen imádom. Pont jó lesz a két picinek. Ezt elvisszük ha lehetséges. 

-Akkor jöjjenek utánam és már meg is van az egész. - Követjük az eladót a pénztárhoz ahol kifizetjük az ágyakat meg a babakocsit majd mosolyogva, kézenfogva indulunk vissza az autóhoz. Ott berakjuk a sok dobozt és már megyünk is haza, mert sok dolgunk lesz még a gyerekek születéséig. 

Continue Reading

You'll Also Like

86.5K 4.4K 55
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
368K 16.3K 78
Egy kis részlet ha tetszik olvass bele a könyvbe is. "Azzal hogy itt vagy. Azzal hogy vissza jöttél. Vissza jöttél értem csakis, azért mert aggódtál...
183K 3.3K 56
Shophia èlete bonyolult. Fiatalon megerőszakolták ès már benne van a fèlelem. Iskolai bántásokat is kapott rengeteget. Sok mindenen ment keresztül az...
69.2K 4.4K 34
A négy bolygó birodalmát zsarnok király irányítja. Az emberek közül legtöbben éheznek és nyomorban élnek, mióta közel húsz éve az előző uralkodó trag...