30.fejezet

1K 43 2
                                    

Miután elköszöntem Kyle-tól beléptem a szalonba ahol Janet fogadott. 

-Á itt van a drága menyasszony is. - Üdvözöl Janet. Mosolyogva köszönök neki aztán helyet foglalok az egyik első asztalnál. -A mai órán beszélgetünk egy kicsit arról, hogy mi lesz ha hercegné leszel. 

-Rendben. 

-A neved alapjába véve nem fog sokat változni. Természetesen fel kell venned a család vezetéknevét, de a nép csak Kiara hercegnéként fog ismerni. Miután átveszitek a trónt a címed is meg fog változni. Ő királyi fensége Kiara hortensi hercegnéről Ő királyi fensége hortensi királynéra. Ugye azt már tudod, hogy egy hercegnének számos feladata van. Az emberek fel fognak figyelni rád ha még nem tették meg. Minden lépésedet kamerák rögzítik. Fontos, hogy hogyan jelensz meg egy esetleges nyilvános eseményen. Ha a herceggel mész akkor mindig vagy mögötte vagy max kézenfogva mehetsz. Ugyanez érvényes arra is ha a családdal mész. Ha pedig egyedül jelensz meg akkor mindig figyelned kell arra, hogy méltóságteljes legyél. Lássák, hogy ki vagy, hogy rangban felettünk állsz, de nem nézed le őket, mert valamikor te is közéjük tartoztál. 

-Értem. 

-Ennek örülök. Fontos még, hogy ha nyilvánosan jelensz meg akkor figyelj oda, hogy mit veszel fel. Mindig magassarkú és zárt ruha. Ha esetleg hidegebb idő van akkor is mindig ruhában jelensz meg. Ez alapszabály. Ja és az első nyilvános megjelenés a húsvéti ünnep lesz a jövő héten. 

-Már ilyen hamar? - Döbbenek le. Hogy fogok én arra felkészülni? Nyugi Kiara nincs semmi gond. Ez csak egy megjelenés lesz az egész ország előtt. 

-Nagyon úgy tűnik. De ne aggódj ott lesz az egész család és segítenek ahogy tudnak neked pedig annyi dolgod lesz, hogy mosolyogsz és integetsz. 

-Ez menni fog. - Jelentem ki. 

-Nagyon szuper. A rendezvényszervezést és a királyi program kitalálását a királynéval fogod átnézni? - Bólintok. -Akkor nem is zaklatlak tovább. Menj pihenj egy kicsit az ebéd előtt. 

-Ami azt illeti este át kell költöznöm az új szobámba és nagyon húzós lesz az elkövetkezendő időszakom. Nem tudná esetleg elintézi, hogy beszélhessek telefonon a családommal? Nagyon sokat jelentene. 

-Most menj fel a szobádba és már viszem is a telefont. El tudom intézni, hogy beszélhess velük. - Sóhajtva megköszönöm és felsietek a szobámba. Janet pedig ígéretéhez híven 5 perc múlva egy telefonnal a kezében jelenik meg. 

-Az ebéd 12-kor kezdődik. Most negyed tizenkettő van szóval van fél órád beszélni. Ha kész vagy add le az egyik szobalánynak azzal az üzenettel, hogy nekem adják oda. 

-Rendben. Köszönöm. - Janet kimegy a szobából én pedig veszek egy nagy levegőt és tárcsázom a otthoni számunkat. Kicsöng a telefon ez jó. Harmadik csörgésre felveszik. 

-Igen tessék. Parker ház. - Szól bele anya. 

-Anya én vagyok az Kiara. - Szólok vissza neki. 

-Úristen Kiara. Tényleg te vagy az? 

-Igen én vagyok. Csak szerettem volna beszélni veletek most, hogy eljegyeztek. 

-Gratulálok kislányom. Mindenki drukkolt neked mióta bevonultál a palotába és tegnap mikor bejelentette a herceg szó szerint lesokkoltam. - Mesél anya. 

-Ezt el tudom hinni. Apa és Ella hogy vannak?

-Fantasztikusan. Dominick király állandóan telefonálgat az esetleges esküvői részletek miatt szóval eléggé el vagyunk foglalva. - Ez voltaképpen tök jó. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now