21.fejezet

989 52 0
                                    

A maradék 10 lány bevonul a stúdióba ahol már bent van a királyi család és Mr. Scott is. Ezúttal is ott van oldalt az emelvény ahol mi ülünk. Felmászok és helyet foglalok. Samantha ül mellém az egyik oldalról a másikról pedig Ashley. A király fellép a pódiumra és szót kér. 

-Jó estét Hortens! Bizonyára már mind várták a híradót ahol ismét felbukkantak a kiválasztottak. Na de először lássuk a híreket. Xoria tartományban valaki megrongálta a középületeket amiért akár súlyos büntetést is kaphat. Clermont tartományban pedig a tartományi hivatalba törtek be. Nem súlyos az egész, de ez akkor is büntetéssel jár. Atlin tartományban újjáépítettek számos középületet. Míg Lencasser tartományban a vasúthálózatot sikerült bővíteni. Politikai híreink szerint pedig. A német királyi család látogat hozzánk az elkövetkezendő napokban nem sokkal utána pedig a lengyel. A fogadásokat most nem a királyné fogja megszervezni hanem a kiválasztott hölgyek. Természetesen az egész élőben fog menni. Ha valaki kíváncsi rá akkor kapcsoljon a kereskedelmi adóra. Mára ennyi köszönöm szépen. Következzen Mr. Mark Scott. - Két fotelt tolnak fel az emelvényre és egy egy mikrofont helyeznek el benne. Mark bejön, köszönti a népet aztán szólítja az első alanyát. Kyle helyet foglal Mark-kal szemben és kezdődik az interjú. 

-Hallottam Felség, hogy ma igazán izgalmasra sikeredett a nap. Reggel még 13-an voltak a hölgyek most meg már csak 10-en. Mi történt? 

-Reggel a hölgyek egy kőkemény hercegnéi gyakorlaton estek át. Aztán ebéd után mindenki hazaírhatott. Én igazából direkt így terveztem az egészet. 

-Mi történt? Gyanús ez nekem. Csak nem történt valami maga és az egyik hölgy között? 

-Ami azt illeti igen. Fején találta a szöget. Van egy lány aki minden bizonnyal elcsavarta a fejem. Egyenlőre nem mondom meg a nevét, de remélem hamarosan már megmondhatom. Nagyon intelligens és kedves lány. Teljesen magával ragadott. - Itt felénk néz és egy pillanatra megállapodik a tekintete rajtam. Aztán már tovább is siklik. -Valószínűleg ha most kifaggatja majd őket akkor nemleges választ fog adni, esetleg kikerüli a kérdést, de én még azt is kinézem belőle, hogy bevallja. 

-És akkor miért tart még a verseny ha már megvan az igazi?

-Ez egy igazán jó kérdés. A válaszom az, hogy egy a papírforma miatt. Nem dobhatom ki most azonnal az összes versenyzőt. Kettő pedig és remélem ezen nem haragszik meg, hogy szeretném nagyon jól megismerni és bebiztosítani magam. Egy trónt készülök átvenni hamarosan és muszáj tudnom, hogy alkalmas-e rá, hogy leélje velem ezt az életet. 

-Á értem már. Mindenesetre köszönöm Felség. Lássuk a kiválasztottakat. Lady Ashley kérem fáradjon ide. - Ashley feláll és lesétál oda ahol az előbb Kyle ült. -Jó estét Lady Ashley. Mi a véleménye arról, hogy a herceg már is talált menyasszonyt magának?

-Az, hogy irtó jól választott. Az akiről szó van itt a palotában lett jó barátnőm. Minden gondomat elmondhatom neki és ő végighallgatja. Csak annyit tudok mondani, hogy bár erről még nem szólt és ezért még el fogom kapni, de én örülök a boldogságuknak és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. 

-Á szóval maga már tudja, hogy kit választott a herceg. - Csak nehogy eláruld Ashley! Könyörgöm! 

-Igen tudom, de egyenlőre még nem árulom el. Majd elmondják ha már készen állnak rá. 

-Nos köszönöm szépen Lady Ashley. Lady Elisabeth kérem fáradjon ide. - Elisabeth helyet cserél Ashley-vel és helyet foglal. 

-Jó estét Lady Elisabeth. Mi a véleménye az előbb elhangzottakról? - Elisabeth megvonja a vállát. 

-Igazából még nem tudom, hogy kiről van szó és ugye mint itt mindenki én is nagyon örülnék ha rólam lenne szó, de azt hiszem arra még várhatunk. Valamiért úgy érzem, hogy nem én vagyok az a titkos menyasszony. De bárki is ő én nagyon örülök, hogy a herceg megtalálta és én a helyében most rögtön lezárnám a versenyt, de hát ugye nem tehetem. Az elmúlt időszakban sokat találkoztam a herceggel és nem éreztem azt a bizonyos szikrát. Nem éreztem azt, hogy én lennék az. De én azt tanácsolnám, hogy döntse el a nép, hogy kit akar a herceg mellett látni. - Mark szemei felcsillannak. 

-Ez egy igazán pompás ötlet. El is indítjuk a szavazást. A következő napokban az egész országban lehet szavazni a kedvenc jelöltre. Aztán a legközelebbi híradóban ki is hirdetjük a nép kedvencét. Addig viszont kísérjék figyelemmel a fogadásokat. Lady Elisabeth köszönöm szépen. - Elisabeth visszasétál közénk és Sophie váltja. Tőle is megkérdezik, hogy mi a véleménye a herceg kialakult románcáról és azt feleli, hogy ettől függetlenül ő ugyanúgy versenyez tovább, ez nem tántoríthatja el és aztán lesz ami lesz. Ezután Mark engem szólít. 

-Jó estét kívánok Mr. Scott. - Foglalok helyet. 

-Mi a véleménye a titkos menyasszonyról?

-Az, hogy bárki is legyen a lány én nagyon drukkolok neki. Sokat találkozok a herceggel és szerény véleményem szerint a lány csak jó tulajdonságokkal rendelkezhet ha sikerült elcsavarnia a fejét. Nagyon örülnék neki nyilván ha én lennék az, de ugye ezt nem tudhatjuk csak a herceg és a titokzatos lány tudhatja. Mindenesetre ha már meg van az igazi én lezárnám a versenyt. Ugyanakkor megértem, hogy miért nem lépi meg ezt. Sokat kell még tanulnunk az egész királyi életről és ezzel is bizonyítsuk valamit. Vagy azt, hogy esélyesek vagyunk, vagy azt, hogy nem. Ki tudja. - Fejtem ki a véleményem. Úgy érzem ezzel nem árultam el magam. Kyle-nak pedig igaza lett. Bennem volt a kétely, hogy eláruljam, de azzal lehet csak magamnak ártottam volna. Az is jó lehetőség lett volna ha kikerülöm a kérdést, de azzal csak lebuktatom magam. Így hát eltitkoltam, hogy tudok bármit is. 

-Köszönöm szépen Lady Kiara. Most visszamehet a helyére. - Visszamegyek a helyemre és várom a híradó végét. -Köszönöm szépen a kiválasztottaknak az interjúkat. A fogadásokhoz sok sikert kívánok és szívből drukkolok a titkolt lánynak is. - Mark lelép a pódiumról, a király elköszön és ezzel véget ér a mai híradó. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now