42.fejezet

798 35 3
                                    

Most szállunk le a gépről. Még sötét van amikor lelépek a repülőről. Olyan érzés mintha visszautaztunk volna az időben. Mosolyogva fordulok Kyle felé. 

-Pontosan hány óra van itt most? 

-Körülbelül hajnali négy. Visszautaztunk legalább 10 időzónát. 

-Nagyon fantasztikus. - Nem vagyok fáradt pedig itt még csak most fog beindulni az élet. -Most mi legyen? 

-Most elmegyünk a csomagjainkért aztán pedig megnézzük a szállodát ahol foglalásunk van. - Megfogom a kezét és együtt sétálunk be a repülőtérre. Ott bent megkeressük a bőröndjeinket aztán mikor ez megvan a hajnali órákban gyalog indulunk meg a szálloda felé. Kellemes meleg idő van és látni az óceánt. Az út mentén haladunk. Leveszem a magassarkúmat és mezítláb folytatom az utat. Kyle csak szórakozottan megrázza a fejét. Kérdőn nézek rá. 

-Nem te voltál egész nap egy 5 centis tűsarkúban úgy, hogy itt még csak most kezdődik a nap. 

-Egyáltalán minek vettél fel ilyen cipőt? - Rajta egy szimpla tornacipő van ami sokkal kényelmesebbnek tűnik mint az én magassarkúm. 

-Mert miért ne? - Válaszolom neki. -Szeretem a magassarkút és különben is hoztam magammal lapostalpút is. 

-Ennek örülök, de nem hiszem, hogy a strandon nagy szükséged lesz majd rá. - Időközben a város is elkezdett ébredezni. Egyre több ember és autó jelenik meg az utcákon. Egy taxi közeledik felénk. Amikor elér minket megáll és lehúzza az ablakot. 

-Merre lesz az út? 

-A Queen Kapiʻolani Hotelbe. 

-Nagyon jó. Szálljanak be már megyünk is. - Úgy tűnik kifogtunk egy nagyon lelkes sofőrt. Berakjuk hátra a csomagokat és már megyünk is a szálloda felé. -És pontosan honnan érkeztek ha szabad kérdezni.? - Ránézek Kyle-ra. 

-Hortensből származunk azon belül pedig Melodesiek vagyunk. - A sofőr belenéz a visszapillantó tükörbe és úgy figyel minket. Már attól félek, hogy lebuktunk mikor aztán elmosolyodik. 

-Az nagyon szép hely lehet. Nem abban az országban volt most nagy esküvő a királyi családban vagy mi? Van ott valami herceg aki most házasodott meg, ugye? 

-Igen tényleg most volt az esküvő és nagyon szép volt. 

-Ennek örülök és maguk mi járatban vannak eme csodálatos városban? - Faggat tovább minket. 

-Nászúton vagyunk. - Válaszol most Kyle. 

-Ó ez fantasztikus. Nagyon sok boldogságot. A legjobb helyet választották az üdülésre. - Időközben megérkezünk a hotelhez, kifizetjük az utat és elköszönünk az igen bizarr sofőrtől. Kyle feltartja felém a kezét én pedig belecsapok. 

-Jó csapat vagyunk. Most komolyan innentől kezdve te beszélsz mindenhol. Irtó jól vetítettél a férfinak. - Elnevetem magam. 

-Hát akkor irány a hotel. - Megfogom a bőröndömet és benyitok az épületbe. Ott megkeresem a tekintetemmel a recepciós pultot és egyenesen arra veszem az irányt. A pultnál egy viszonylag fiatal lány ül és épp a virágfüzéreket rendezi. Az asztalon megpillantok egy kis csengőt és megnyomom azt. A lány most felénk fordul és szélesen elmosolyodik. 

-Miben segíthetek? - Kérdezi kedvesen. 

-Szobafoglalásunk van Kirkwood névre. - A lány felcsapja az asztalon lévő könyvet és megkeresi az általam lediktált vezetéknevet. 

-Sajnálom, de itt több Kirkwood névre is történt foglalás. Pontosan, hogy hívják magukat? 

-Kyle Kirkwood. - Mutatkozik be a férjem. A lány a homlokára csap. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now