28.fejezet

994 58 4
                                    

A szobalányaim sikítoznak örömükben. 

-Kisasszony annyira gratulálunk. Ma ön lesz a legragyogóbb a híradóban Ashley kisasszonnyal együtt. - És igazuk lett. Mikor teljesen elkészülünk tényleg sokkal ragyogóbbak vagyunk mint alapjáraton. Ashley egy könnyed rózsaszín kristályokkal kirakott, ejtett vállú, oldalt hasított ruhát visel. A haja pedig laza kontyba van tűzve úgy, hogy néhány tincs szabadon keretezze az arcát. Én egy szilvakék ruhát viselek aminek a hátulja teljesen fel van hasítva, ujjatlan és apró csillogó strasszok díszítik. A hajam a szokásos hullámok helyett most lazán be van fonva és apró virágokkal van kirakva. Megköszönjük Amelia-nak és Helena-nak a kemény munkát és nevetve megyünk a stúdió felé. 

A terem előtt már az összes kiválasztott ott van és mikor meglátnak minket szó szerint leesik az álluk. 

-Mi lesz ma, hogy így ki vagytok csípve? - Kérdez rá Samantha. Megvonom a vállam. 

-Semmi különös. Legalábbis én nem tudok semmit. - Felelem zavartan. Időközben Elisabeth és Bianca is csatlakozott a társaságunkhoz. 

-Lányok tényleg nagyon ki vagytok öltözve. Tudtok valamit amit mi nem? - Kérdezi Bianca. 

-Csak annyit, hogy rendkívüli híradó lesz ma. 

-Hát jó. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. A herceg biztos nagyon fontos dolgot akar közölni. - Szólal meg most Elisabeth. A terem ajtaja ekkor kinyílik és mi felsétálunk a már jól ismert emelvényre. A királyi család még nincs bent, de tekintve, hogy Alex most szaladt be a kamerák közé már nem lehetnek messze. És pár perc múlva megérkezik Kyle, Dominick király és Dorinda királyné. Helyet foglalnak és megjelenik a visszaszámlálás. Aztán felvillan a címer. A király fellép a pódiumra és szót kér. 

-Jó estét kívánok minden hortensi polgárnak. Bizonyára mindenkinek furcsa, hogy híradó van ma este, de hát nagy nap ez a mai. Egy fontos bejelentést fog tenni Kyle herceg az adás végén. Természetesen most is elmondjuk az egyéb híreket és ugyanúgy lesz ezen a héten híradó a rendes időpontban is. Na, de lássuk a híreket. Az elmúlt híradó óta elindítottunk egy szavazást mely szerint a nép választja ki az általa legkedveltebb jelöltet. A szavazás természetesen sikerrel járt, de úgy gondolom, hogy a következő bejelentés miatt már nem érdemes elmondani a nyertest. - Itt többen is felmorajlanak a lányok közül Ashley és az én kivételemmel. Mi már tudjuk, hogy mi fog történni. -Úgy gondolom, hogy nagyon fontos nap ez a mai éppen ezért nem is húzom tovább a szót. Íme Kyle herceg. - Kyle egy dobozzal a kezében lép fel a pódiumra. A szívem a torkomban dobog. Ashley bátorítóan megszorítja a kezem. 

-Jó estét Hortens! Ma egy fontos dolog miatt járultam maguk elé. Bizonyára mindenki tudja, hogy hogyan is kezdődött ez az egész verseny. Kik voltak a kiválasztottak, mit csináltak a palotában, hogyan és miként estek ki. Mindenki teljesen lázban ég, hogy megtudja kit is választok. És ezt most végre leleplezhetem. Az egyik lánnyal a 17 kiválasztott közül elkezdtünk egymás iránt mélyebben érezni. Varázslatos ami köztünk történt. Én magam sem gondoltam, hogy ennyire rövid idő alatt szerelmes lehetek, de így történt. Beleszerettem az egyik hölgybe akivel egészen idáig közös megegyezéssel titkoltuk a kapcsolatunkat mind a versenyzők, mind az ország előtt. Csupán a lány palotában megismert barátnője, a családja, az én családom és Patrycja lengyel koronahercegnő tudott róla. Most pedig úgy döntöttünk, hogy szeretnénk nyilvánosságra hozni. Azt mondta nekem, hogy már nem akar titok lenni még ha ezzel kockáztatja a többi lánnyal való kapcsolatát. - Itt lelassul a kép. Tudom milyen szavak következnek. A lányok kérdőn bámulnak egymásra hátha kiderül kiről van szó. És most kiderül. -Szóval most szeretném kihívni ide a mindenki által csak titkos menyasszonyként ismert lányt. Kiara kérlek fáradj ki. - Megszorítom Ashley kezét, veszek egy nagy levegőt és lelépek az emelvényről. Itt már sok lánynak leesik, hogy mi van és néhányan kiabálnak, hogy hajrá és gratulálunk nektek. Mások még egyenlőre csak kérdőn bámulnak össze vissza. Elérek a középső pódiumhoz. Kyle rákulcsolja ujjait az enyémre. A szívem hevesen kalapál. Nem kapok levegőt. Csupán távolról hallom a lányok reakcióit. Akik tudták, hogy nem esélyesek vagy csak kicsit azok most ujjonganak. Akik pedig ellenséget látnak bennem azok dühösek. Kizárom őket. A tekintetemet Kyle-nak szentelem. Kinyitja a kis dobozt és letérdel. - Kiara Parker most egy fontos kérdéssel fordulok hozzád. Esedezve kérlek hadd lehessek én a világ legboldogabb embere. Kérlek részesíts abban a megtiszteltetésben, hogy a feleségem leszel. - Kimondta. Tényleg kimondta. Szeretné ha hozzámennék. Gondolkodás nélkül vetem magam a nyakába és úgy suttogom. 

-Igen. A feleséged leszek. - Kyle megfogja a kezem és felállunk aztán… aztán kiveszi a gyűrűt a dobozból és… és felhúzza az ujjamra. Lassan felemelem a kezem és megmutatom a kameráknak, hogy mindenki jól lássa. Menyasszony lettem. Kyle herceg hivatalosan is eljegyzett. 

-Kiara kérlek menj vissza most egy kicsit a helyedre. Van még valami amit be kell jelentenem. Le kell zárnom a versenyt. - Visszamegyek a helyemre és várom, hogy Kyle befejezze a híradót. -Most biztosan lesokkoltam mindenkit aki nézi ma este a híradót, de nem bánom. Viszont még egy hír hátravan mielőtt végleg elköszönünk mára. A versenyben lévő lányokhoz szólok most. - Itt felénk fordul. -Nagyon hálás vagyok, hogy részt vettetek a versenyen. Nélkületek sohasem ismertem volna meg Kiara-t. Azt pedig szeretném kijelenteni, hogy nem veletek van a probléma azért, mert nem titeket választottalak. Kívánok mindenkinek sok szerencsét a továbbiakban. - Visszafordul a kamerákhoz. -Ezzel véget ért mára a híradó. Pénteken jelentkezünk újra. Köszönöm és további szép estét mindenkinek. - A kamerák kialszanak, Kyle lelép a pódiumról és hozzám siet. Szorosan átölel. Rachel lemondóan lép mellénk. 

-Sok boldogságot kívánok! - Megköszönjük neki és hagyjuk hadd menjen tovább. Samantha és Olivia konkrétan szóra sem méltatnak, de a többi lány ujjongva jön hozzánk. 

-Nagyon gratulálunk nektek. Továbbra is figyelemmel kísérjük minden lépésedet csajszi. - Jelenti ki Sophie. 

-Nem szabadulsz meg tőlünk. Ragaszkodunk hozzá, hogy mi legyünk a koszorúslányaid. - Szólal meg most Bianca. A nyakukba vetem magam. 

-Ígérem, hogy el intézzük, hogy koszorúslányok legyetek. És amúgy is már kérni akartalak titeket erre. 

-Most az lesz a legjobb ha elindulunk csomagolni. - Feleli Elisabeth. 

-Igazán hálás vagyok, hogy nem úgy reagáltatok mint számítottam. Ezt köszönöm nektek. 

-Ugyan ez természetes. - Borul a nyakamba Ashley. -De most irány csomagolni lányok. A palotában töltött időnk lejárt. - Ezzel hagynak magunkra a stúdióban. A közös életünk hivatalosan is megkezdődik. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now