50.fejezet

684 32 1
                                    

Otthon aztán ahogy belépünk a palotába mindenki egyszerre ugrik fel és siet hozzánk. Anya az első aki szóhoz tud jutni. 

-Na meséljetek mi volt? - Kérdezi. 

-Egy kisfiút és egy kislányt várok. - Felelem meghatottan. A királyné és anya elsírja magát örömükben apáék pedig ránk mosolyognak. 

-Hát fiam csak gratulálni tudok. Azt eldöntöttétek már, hogy melyik szoba lesz a gyerekszoba? 

-Ami azt illeti mi úgy határoztunk, hogy szeretnénk ha Kiara mellett lennének az első napokban. Szóval valószínűleg gyerekszobáról egyenlőre szó sincs. Kiara szobáját alakítjuk át. - Válaszol mosolyogva a férjem és rákulcsolja az ujjait az enyémekre. 

-Ez így természetes. Várható volt, hogy szeretnél majd mellettük lenni. Minden anya maga mellett akarja tudni a gyermekeit. - Feleli Dorinda királyné aztán a homlokára csap. -Amúgy ha már ennyire a gyerekeknél vagyunk hol van Alex? 

-Ellát sem találom sehol már egy ideje. Jobb lesz ha megkeressük őket. - Ezzel a királyné és anya sarkon fordul mi pedig úgy döntünk felmegyünk a szobámba. Miután elköszönök Kyle-tól fáradtan dőlök le az ágyamra. Nagyon kimerít ez az egész. Nem könnyű két babával a hasamban. Körbenézek a szobában és mintha olvasnának a gondolataimban a szobalányaim pont ekkor nyitnak be az ajtón. 

-Jó napot kívánok kisasszony. - Köszönt Amelia és Helena majd nekilátnak a takarításnak. -Mi újság a terhességével? - Kérdezi Helena miközben elkezdi lemosni az ablakokat. 

-Ma voltam orvosnál és végre kiderült a két baba neme. Az egyik egy fiú a másik pedig egy lány lesz. 

-Ez csodálatos. A nevekkel hogy állnak? - Teszi fel a kérdést Amelia. 

-Egyelőre még nem igazán beszélgettünk erről Kyle-lal. Viszont az már biztos, hogy két keresztnevük lesz. 

-És maga mégis mire gondolt, mert biztosan vannak ötletei.? 

-Amikor lehunyom a szemem akkor csupán négy név jelenik meg a szemeim előtt amik tökéletesek. Sofia Alessia és Daniel Patrick. 

-Tökéletes. Nem is kell tovább gondolkodni. Daniel Patrick Kirkwood és Sofia Alessia Kirkwood. - Válaszol mosolyogva Helena.

-A gyerekszoba hol lesz kialakítva? - Szólal meg Amelia. 

-Úgy döntöttem szeretnék a kicsik mellett maradni szóval itt lesznek felállítva a kiságyak meg amikre még szükség van. 

-Akkor viszont rengeteg dolgunk van elvégre nemsokára már 7 hónapos terhes és szorít az idő mi pedig sehogy sem állunk. Mivel a maga ágya a fürdő és az erkély mellett van így az lenne a legokosabb ha a nagy tükröt és a sminkesasztalt vinnénk máshova. Úgy befér a két ágy és az egyéb holmik. Tükör van a fürdőben is és mi ki tudjuk ott is sminkelni magát. 

-Rendben akkor azokat vigyük el. - Odalépek az asztalhoz és megragadom az egyik végét. Helena megkapja a másikat és együtt cipeljük. Ekkor kapcsol Amelia. 

-Kisasszony adja csak ide. Maga most ne nagyon cipekedjen. - Odaadom a szobalánynak és hárman indulunk meg a padlásra. Fent a padláson rengeteg régi holmi és bútor van. Még sohasem jártam itt. Megpillantok egy régi kiságyat ami már tiszta por és kosz a sok évi álldogálástól. Aztán egy babakocsit ami szintén jó poros és igen régimódi. -Azok a két herceg régi holmijai. Dorinda királyné hozatta fel ide miután már Alexnek sem volt rá szüksége. - Mosolyogva sétálok tovább. Mindenhol dobozok és egyéb nagy bútor áll. Az egyik dobozra Alex régi ruhái vannak írva. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now