5.fejezet

1.1K 46 0
                                    

A konyhában egy negyvenes nő vár. 

-Jó napot kívánok! - Köszönök rá. 

-Jó napot kívánok Lady Kiara. Kezdhetjük a munkát? 

-Természetesen. Erre parancsoljon. - Bevezetem a nappaliba és hagyom, hogy elrendezzen mindent. Aztán nekikezdünk. 

-Rendben Lady Kiara kezdhetjük? 

-Igen. 

-Akkor álljon oda a falhoz én pedig lemérem. - Odasétálok a falhoz és kihúzom magam. A nő egy vonalzót tesz a fejemre én pedig kilépek alóla. 

-167 cm. Viszonylag átlagmagasság. Ezzel nem lesz nehéz dolgunk. Lássuk a többi méretet. - Leméri a karom hosszát, a lábaimat is. Aztán a csípőmet, derekamat és a melleimet is lemérjük. Végül a fejemet is Leméri, amit kb röhejesnek tartok. Minek? Aztán megmagyarázza. 

-A tiara miatt. Ezeket a méreteket eltesszük és a végén majd ezek alapján készítjük el a menyasszonyi ruhát és a koronázási tiarát is. Ez új hagyomány az országban, mert eddig mindig ugyanazzal a tiarával koronázták a hercegnéket, de idén úgy döntött a herceg, hogy az ő menyasszonya egyedi tiarát érdemel. Szóval ezért mérem le a kisasszony fejét. - Bólintok jelezve, hogy megértettem. A nő elkezd összepakolni én pedig helyet foglalok a régi kanapén. 

-Akkor kisasszony további szép napot kívánok! - Kikísérem az ajtóig. 

-Magának is további szép napot! Köszönöm szépen, hogy idefáradt. 

-Ugyan hagyja csak ez a dolgom. 

-Rendben. Viszontlátásra. 

-Viszontlátásra Lady Kiara. - Becsukom az ajtót és szó szerint lerogyok a padlóra. Elegem van a mai napból egy életre. És ha eszembe jut, hogy holnap után be kell vonulnom a palotába elfog a rettegés. Apa jelenik meg a fejem felett. 

-Kiara kincsem kérlek állj fel. - Feltápászkodok és szembefordulok vele. 

-Mi lenne ha kimennénk egy kicsit a kertbe és fociznánk? - Azonnal belemegyek. Imádok apával focizni. Tudja, hogy ezzel bármikor megvehet. Felkapom a régi labdát és már szaladok is. Apa követ. Lerakom a labdát és belerúgok apa visszarúgja. Nem nagyon tudunk játszani, de nem is ez a lényeg. Órákig tudjuk csak passzolgatni a labdát és közben beszélgetni. 

-És mit gondolsz a hercegről így elsőre, a képernyőn keresztül nézve? 

-Őszintén? Hát szerintem kicsit beképzelt. Mármint ma például a szabó lemérte a fejem és én megkérdeztem mire ő azt felelte, hogy a herceg külön kérése, mert a menyasszonya majd egyedi tiarát kap és nem azt amiben minden hercegné házasodik. Ez szerintem egy kicsit beképzeltség. Szerinted? 

-Szerintem attól, mert gazdag és igyekszik mindent megadni majd a feleségének attól még nem beképzelt. Mindig méltóságteljesen viselkedik a tv-ben és nem nézi le a népét. Csodál minket. De majd kiderül, mert most már hivatalosan is versenyben vagy. 

-Ez igaz. 

-És szeretném ha minden pillanatról beszámolnál. Szeretném ha jól éreznéd magad a többi lánnyal. Ne felejtsd el, hogy ők ugyan az ellenfeleid, de nem az ellenségeid. Barátkozz, érezd jól magad. 

-Rendben. Így lesz. - Belerúgok ismét a labdába ezzel újraindítva a játékot. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now