34.fejezet

892 48 8
                                    

Reggeli után a király a dolgozószobájába hívat minket. 

-Szóval azt mondjátok ti szeretnétek szervezni az esküvőtöket? - Értelmezi a kérésünket. 

-Igen pontosan ezt szeretnénk. Úgy gondoljuk ez a nap csak rólunk szól és véleményem szerint Kiara tökéletesen meg tudja szervezni. - Ecseteli Kyle. A király megdörzsöli a halántékát és leveszi a szemüvegét. 

-Akkor ez esetben nyugodtan átvehetitek és így akkor az időpontig kell mindent elintéznetek mellé pedig egészen addig minimalizáljuk az általános feladataitokat. - Ez tökéletes. Lesz időnk a szervezésre. 

-Rendben köszönjük apa. - Válaszol Kyle. -És pontosan mikor van az az időpont? Anyáék már kiválasztották? 

-Május 16. - Feleli mosolyogva a király. Tökéletes. 

-Akkor azt hiszem ideje munkához látni. - Áll fel Kyle a székéből. 

-Ugye tudod fiam, hogy egy esküvőt megszervezni nem kis dolog? Ki kell választani a meghívót, ruhát, virágot, koszorúslányokat, stb. Le kell foglalni a templomot valamint az esetleges helyszínt ahol ha lesz lakodalom azt tartjátok. Tortát kell venni. Össze kell állítani a menüsort. Dekoráció stb. - Sorolja fel Dominick király. Nyelek egyet. Ez nem is lesz olyan könnyű mint gondoltuk. 

-Megoldjuk apa ne aggódj. - Nyugtatja a fia. 

-Abban biztos vagyok, hogy ti mindent megoldotok ketten. Remek páros vagytok. - Kyle megfogja a kezem, elköszönünk az apjától és a szalon felé vesszük az irányt. 

-Beszélnünk kell Janettel, hogy mi legyen. Ő biztos tud tanácsot adni. - Igen ez jó ötlet, de ami azt illeti nekem már vannak ötleteim. 

-Rendben, de nekem már vannak terveim. - Kyle kérdőn néz rám. Leülök egy ablak alatti kis fotelba és belekezdek. -Oké nos ruhát próbálni biztos, hogy anyukámmal és a tiéddel megyek. És szerintem nagyon sok jó tanácsot tud majd adni. A csokromba fehér hortenziát szeretnék, mert az az ország virága. Valamint dekorációnak is hortenziát akarok használni. Ha neked is jó. A tortára biztos van valami mestercukrász aki szívesen vállalja. 

-Ismerek egy cukrászt aki csodálatos tortákat készít itt a tartományban. 

-Remek. Akkor vele is beszélnünk kell majd. A meghívókhoz meg kombinálhatnánk a kettőnk kedvenc színeit. Az nagyon jól nézne ki. - Kyle leül mellém és két keze közé fogja az arcomat. 

-Te máris tökéletes hercegné vagy. - Mondja nekem. 

-Ne mondj ilyeneket. - Leveszem a kezeit az arcomról pedig nem akarom. -Most megyek megkeresem édesanyádat, hogy beszéljek vele. Nagyon sokat segített már eddig is nekem és úgy gondolom ebben is tudna még tanácsot adni. - Gyorsan megcsókolom és már rohanok is. Kyle utánam rohan és szorosan magához húz. 

-Kiara újabban mindig megszöksz a karjaim közül. 

-Tartogasd későbbre a korhatáros fantáziádat és talán este engedek, de csak talán. - Vigyorgok rá sejtelmesen. 

-Megőrjítesz Kiara Parker. - Csókot dobok felé és elrohanok a királyné dolgozószobája felé. 

Kétszer kopogok az ajtón amikor megérkezek. Dorinda királyné szól, hogy jöhetek. Benyitok az ajtón és mélyen meghajolok. 

-Elnézést a zavarásért csak tanácsra lenne szükségem és szeretnék beszélgetni ha nem gond. - A királyné elmosolyodik. 

-Csak nem az esküvő miatt jöttél? 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now