51.fejezet

588 34 0
                                    

A szobámban ülünk épp a bútordarabok tetején. Kyle önkéntesen vállalta, hogy összerakja a két kiságyat. Jelenleg az ágyamon ülök és nézem ahogy szenved. Mikor megelégelem a bénázását kiveszem a kezéből az útmutató könyvet és a csavarhúzót majd munkához látok. Nekem sem megy olyan könnyen, de határozottan jobban haladok mint Kyle. 

-Azt az elemet ide tudnád adni? - Mutatok az ágy lábára. A herceg készségesen feláll és odaadja nekem én pedig felszerelem az ágyra. Ezután ugyanígy járok el a másik hárommal is. Amikor már mind a négy lába áll közösen berakjuk a heverő részét és kész is vagyunk. Már csak az ágynemű hiányzik plusz mínusz az egyéb kiegészítők. Ezek után a másik ágyat is összerakjuk és a helyére toljuk. Fantasztikusan érzem magam. Jó buli ez az egész szerelés. Pont ebben a pillanatban Dorinda királyné és anya kopognak az ajtón. 

-Találtunk még régi ruhákat és két forgót az ágyakhoz. Úgy gondoljuk ezek nagyon jók lesznek. - Átveszem a királyné kezéből a forgót és megnézem. Apró autók és sárkányok lógnak alá. Aranyos. Ezután anya kezéből veszem ki. Az övén apró pillangók és virágok vannak. Azonnal felismerem, hogy ez az enyém volt. 

-Nagyon szépen köszönöm tényleg. Egyszerűen tökéletesek. Most azonnal felrakjuk őket. - Megfogom az autós forgót és belehelyezem a tartójába az ágyon. Aztán ugyanezt végigcsinálom a virágossal is. Már csak pár lépés választ el a végétől. 

-Kiara ez csodálatos. Milyen babakocsit választottál? - Kérdezi anya. Kihúzom az ágy alól a még mindig összecsukott babakocsit és felállítom anyáéknak. 

-Hát ez volna az. Mikor megláttam azonnal megtetszett. 

-Tényleg nagyon aranyos. És tök jó, hogy sikerült olyat találnod amiben feléd néznek a kicsik. 

-Pont ezért választottam én is ezt. - Visszarakom az ágy alá és leülök anyáék mellé. 

-A szülésen már gondolkoztál? Elvégre lassan itt az ideje. Már nem sok van hátra. 

-Abszolút úgy gondolom az orvosom jelenlétében a kórházban szeretném. - Felelem szűkszavúan. 

-És azt szeretnéd ha Kyle ott lenne? - Kérdezi Dorinda királyné. 

-Igen. Örülnék ha látja majd ahogy megszületnek a gyermekei. Abszolút úgy érzem és gondolom, hogy ott a helye velem a szülőszobában, mert egy nekem is szükségem van rá és kettő tényleg joga van hozzá, hogy lássa, mert nem egyedül az enyém a két pici még ha én is szenvedek meg velük már most sok esetben. 

-És a nevekkel mi a helyzet? - Szólal meg anya. 

-Nekem már megvannak, de még nem beszéltünk erről Kyle-lal. Csupán annyi merült fel, hogy mindkét babának két keresztneve lesz. Viszont amikor lehunyom a szemem meglátok négy nevet és azonnal érzem, tudom, hogy pontosan ráillik a kislányomra és kisfiamra. Ez nem olyan, hogy valami random kiválasztott név. Ez olyan mintha az agyam és a szívem egy eldugott kis része súgná. Ahogy lenézek a hasamra vagy mikor meglátom őket az ultrahangon azonnal tudom, hogy kik ők. 

-Ez természetes Kiara. Én is azonnal tudtam, hogy mi lesz a fiúk neve amint megláttam őket a monitoron. 

-Ugyanez volt nálam is a helyzet. Rögtön tudtam, hogy te ki is leszel amikor megszületsz, de kíváncsiak vagyunk a te sorsszerű neveidre ha nem gond. 

-Daniel Patrick és Sofia Alessia. - Suttogom és felnézek rájuk. Anya szeméből kicsordul egy könnycsepp és a királyné is nehezen tudja megállni, hogy el ne sírja magát. 

-Ezek gyönyörűek. Istenem tényleg már alig várom az unokáimat. Egyszerűen el sem tudom ezt hinni, hogy tényleg megtörténik. - Sóhajt fel a királyné. -Mikor megszületett Kyle álmomban sem gondoltam, hogy egyszer majd felnő és megházasodik. Azt hiszem valóra vált egy álmom azzal, hogy boldognak látom a fiamat egy csodálatos lány oldalán. - Ez valóban egy szép álom és ugyan nekem még nem jutott ki ebből, de ami késik nem múlik. 

-A barátnőid tudnak már róla? - Kérdezi anya. Meglepődök a kérdésen. El is felejtettem az utóbbi időben a csajokat. Teljesen lekötött a két pici meg a feladataim. 

-Nem még nem szóltam nekik róla. Ma a következő dolgom lesz, hogy felkeressem őket. 

-Akkor mi szerintem nem is zavarunk tovább. Beszélgess nyugodtan a lányokkal. - Ezzel a királyné és anya kilépnek a szobából én pedig telefont ragadok és tárcsázom Stacey-ék otthoni számát. Sokáig senki sem szól bele és már épp készülök lerakni amikor meghallom Stacey hangját. 

-Cameron ház miben segíthetek.? 

-Halló Stacey én vagyok az Kiara. - Szólok bele a telefonba. 

-Te jó ég. Kiara tényleg te vagy az. Úristen, de rég hallottam a hangodat. Mesélj mi újság veled? 

-Hát elég sok minden történt az elmúlt hónapokban. És az egyik ok miatt kerestelek fel elsősorban. 

-Ne csigázz mondd már, hogy mi történt. Kyle kirakott? Vagy megcsalt? Esküszöm megölöm. - Kezd totál bepörögni. 

-Nem. Hál istennek nem csalt meg sőt sokkal jobb dolog történt azt hiszem. Terhes vagyok Stacey! - Felelem boldogan mire a legjobb barátnőm szó szerint belesikít a telefonba. Muszáj vagyok eltartani a fülemtől nehogy megsüketüljek. 

-Ez fantasztikus Kiara! Most azonnal tartanunk kell egy csajos napot. Összehívom a többi lányt és pár óra múlva már ott is vagyunk. Patrycja-t nem rángatom el Lengyelországból, de biztos ő is nagyon boldog lesz a hírtől és tuti, hogy Kyle már szólt is neki. Na, de legyen meglepetés a baba neme mindenkinek szóval te készülj fel a fogadásunkra és mi nemsokára érkezünk mind az öten. - Kész vége. Stacey totál bepörgött. 

-Te totál őrült vagy. 

-Ne dumálj menj készülődni. - Ezzel lerakja a telefont én pedig már mehetek is készülődni. Jó napnak nézünk elébe ismét. 

Lerohanok az első emeletre szó szerint ahogy a lábam bírja úgy sietek. Aztán mikor elérek a szalonhoz kettőt kopogok az ajtón. Senki sem felel ezért óvatosan benyitok. Tudom, hogy már hercegné vagyok, de néha még magam sem szoktam hozzá a tudathoz. A szalonban senki sincs bent így valamivel bátrabban sétálok körbe. Emlékszem erre a helyre. Mindig itt ütöttük el a délutánokat a lányokkal. Néha nagyon hiányoznak. És itt nem csak a barátnőimre gondolok. Samantha, Olivia és Rachel ugyan nem lettek a barátnőim és valószínűleg a mai napig haragszanak rám Kyle miatt, de jó volt velük versenyezni és átélni ezt. Jó volt velük dolgozni egy-egy feladaton vagy csak üldögélni a szalonban, ebben a szalonban. Leülök a középső kis emelvényre és körbenézek. Alig telt el egy év a verseny óta, hogy Kyle kijelentette engem választ és véget ér a verseny. Emlékszem mikor az utolsó napon otthon Clermont-ban elbúcsúztam anyáéktól azzal a tudattal, hogy örülök ha pár napot kihúzok itt. Aztán minden csak úgy megtörtént. Kyle eljegyzett az egész ország előtt és utána nem sokkal összeházasodtunk. Megtartottuk a nászutat ahol teherbe estem és mindeközben végzem a feladataimat amik a rangommal járnak. Olyan ez mintha egy álom lenne amiből nem akarok felébredni. Egy szobalány nyit be az ajtón és mikor meglát sűrű bocsánatkérések közepette készül távozni. Utána sietek. 

-Ne haragudjon a zavarásért Felség. Én nem tudtam, hogy maga itt tartózkodik éppen. 

-Semmi gond. Már úgyis menni készültem. Maradjon csak és végezze a feladatait. - A szobalány hálásan rám mosolyog aztán hagyja, hogy kisétáljak az ajtón le egészen a konyhába. Lent egy csomó pincérbe , kuktába és szakácsba botlok. Odalépek az egyikhez és óvatosan megütögetem a vállát. Látszólag szabadnak tűnt éppen. Kérdőn fordul hátra és amikor meglát mélyen meghajol. 

-Miben segíthetek Felség? 

-Egy tálca teára és aprósüteményre lenne szükségem. 

-Erre parancsoljon. - Követem a szakácsot egészen hátra a raktárba ahol rengeteg doboz van. -Itt rengeteg süteményt és egyéb hozzávalókat talál. Nekem most vissza kell mennem főzni, de küldhetek egy kuktát ha gondolja. 

-Hagyja csak. Csupán annyit mondjon még el, hogy hol találok teáskannát, csészéket és tálcát.? 

-A pult fölött a szekrényekben. - Biccentek és hagyom, hogy a szakács visszamenjen dolgozni és én is munkához látok. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now