35.fejezet

847 40 1
                                    

Mikor hazaérünk Kyle és a király fogad minket az ajtóban.

-Ti meg merre voltatok? - Kérdezi egyszerre Dominick király és a fia.

-Tortát rendeltünk az esküvőre meg Alex szülinapjára.

-És mi miért nem mehettünk? - Nyafog Kyle.

-Azért édes fiam, mert ez nem fiúknak való program. Kiara-val tökéletesen megoldottuk ketten. Most pedig megyünk, mert még szeretnék elintézni egy telefont és mutatni is akarok valamit Kiara-nak.

-De anya. - Hisztizik Kyle. Az anyja csak sóhajt egyet.

-Néha komolyan elgondolkozok, hogy te hány éves is vagy. Jelen pillanatban nem tűnsz érett 18 éves kamasznak aki nemsokára megházasodik. - Ezzel a királyné sarkon fordul én pedig gyorsan odalépek a vőlegényemhez.

-Néha elgondolkozok azon, hogy téged sokkal jobban szeret mint engem pedig én vagyok a fia. - Mondja nekem Kyle.

-Ha ennyire zavar akkor megnyugtatlak csak a szüleimet szeretné felhívni és régi képeket akar mutatni az esküvőjükről. Szerintem nem haragszik meg ha csatlakozol. - Rákulcsolom az ujjaimat az övéire és fellépek a lépcsőre.

-Milyen ízű és hány emeletes lesz a torta? - Kérdezi miközben felfelé megyünk a lépcsőn.

-Négy emelet magas lesz és csoki, vanília, málna és citrom ízű lesz.

-Nagyon jó választás. Te választottad ezeket vagy anya?

-Én. Nem szól bele csak tanácsot ad. Teljesen egyedül döntök mindenben ő szimplán csak segít. - Közben megérkezünk a szobámhoz ahol berakom a poncsót és a királyné lakosztálya felé vesszük az irányt. Kyle kopogás nélkül nyit be az ajtón és ha már gyereket játszik lerúgja a cipőjét és ráugrik az ágyra. Vicces látvány, de követem a példáját. A királyné csak megrázza a fejét miközben valószínűleg anyával telefonál.

-Komolyan ti abszolút tökéletes páros vagytok. - Fogja le a telefont Kyle anyukája. -Itt vagyok Rosali. Csak Kiara és Kyle van itt. - Nem tudtam, hogy tegeződtek. Ez új. Kyle-hoz fordulok.

-Ki lehet hangosítani a telefont? - Suttogom neki.

-Azt igen ami most anyánál van.

-Szólnál neki, hogy hangosítsa ki, szeretnék anyával beszélni. - Kyle biccent és halkan szól a királynénak. Az anyukája teljesíti a kérést és leül mellénk az ágyára.

-Kihangosítom a telefont, hogy tudj beszélni a gyerekekkel.

-Szia Anya. - Köszönök.

-Jó napot kívánok! - Köszön Kyle is.

-Sziasztok. Nagyon jó végre hallani a hangodat. Kiara már sokat mesélt rólad. - Mesél anya én pedig a tenyerembe temetem az arcom. Szerencsére Dorinda királyné átveszi a szót.

-Azért kerestelek, mert elkezdtük a gyerekekkel szervezni az esküvőt és Kiara-val arra gondoltunk, hogy legalább az előkészületekig ideköltözhetnétek. A tortát ma rendeltünk meg, de mindenképpen úgy érezzük, hogy Kiara-nak fontos lenne ha itt lennétek és tudnátok támogatni. - Ecseteli Dorinda királyné. Nem látom, de tudom, hogy anya most hevesen bólogat.

-Akkor ha ez tényleg nem jelent nagy fáradságot nektek szívesen mennénk. - Válaszol anya.

-Dehogy baj. Rengeteg üres szobánk van ahol tudunk nektek helyet biztosítani. Ráadásul örülnék ha végre személyesen is találkoznánk.

-Akkor összepakolok Ellának és holnap reggel indulunk. Szerintem délutánra át is érünk. Kyle veled pedig majd szeretnék beszélni arról, hogy eljegyezted az alig 18 éves lányomat. - Kyle nyel egy hatalmasat mellettem én pedig elkuncogom magam. Dorinda megsimogatja a fia hátát és rámosolyog.

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now