29.fejezet

1K 51 0
                                    

Egy óra múlva már a lányoknak hűlt helye. Most épp a király dolgozószobájában ülünk Kyle-lal.

-Kiara muszáj leszel beszélni a szüleiddel erről az egészről. És még mindig nagyon sokat kell tanulnod a hercegné feladatairól, de úgy vélem jó úton haladsz. Ráadásul egy esküvőt is meg kell szervezünk. Feladtátok nekünk a leckét fiatalok. - Dominick király megmasszírozza a halántékát és leveszi a szemüvegét. -Ha gondoljátok nyugodtan mehettek. Hosszú volt a mai nap mindenkinek. Kiara beszélek Janettel és holnap kezdődik a felkészítésed. Valamint felveszem a kapcsolatot a családoddal és elkezdjük szervezni az esküvőt. Most pedig jó éjszakát!

-Jó éjszakát apa! - Köszön el Kyle. Óvatosan meghajolok és pukedlizek.

-Jó éjszakát Felség. - Kyle-lal kézenfogva megyünk vissza a szobámhoz.

-Most hagylak egy kicsit a szobalányaiddal csevegni, de éjszakára itt leszek.

-Minden éjszaka itt vagy újabban. - Nevetek rá. Fura érzés nyíltan vele lenni úgy, hogy nem rejtegetünk semmit. A herceg gyorsan megcsókol és hagyja, hogy belépjek a szobámba ahol már Amelia és Helena vár.

-Kisasszony most azonnal mutassa a gyűrűjét. - Leveszem az ujjamról és Amelia kezébe nyomom. -Ez gyönyörű kisasszony. Szívből gratulálunk. - Lehuppanok az ágyamra.

-Köszönjük szépen. Remélem a továbbiakban is számíthatok magukra. Holnaptól kezdve kemény felkészülésben fogok részt venni, hogy felkészüljek a hercegné szerepre.

-Természetesen kisasszony. Ránk bármikor számíthat innentől kezdve. - Feleli Helena. -Most pedig megcsinálom a fürdőt. - Átülök a sminkesasztalhoz és hagyom, hogy kibontsa a hajam. Mikor Helena kilép a fürdőből én bemegyek és bemászok a kádba. Lehunyom a szemem. A víz forrón ölel körül. Megnyugszok. Több mint 10 percig ülök a vízben. Miután kiszállok megmosom a fogam és felveszem a hálóinget. Kilépek a szobámba. Elköszönök a szobalányaimtól és bemászok a paplan alá. Nem sokkal később Kyle érkezik meg.

-Hiányoztál. - Jelenti ki miközben bemászik mellém az ágyba.

-Pedig alig egy óra telt el mióta elváltunk. - Suttogom.

-De az egy hosszú óra volt. - Befészkelem magam a karjaiba. -Holnap szeretném megmutatni az új szobádat ott ahol az én szobám is van.

-Rendben. Már alig várom, de remélem azt tudod, hogy hiányozni fog ez a szoba.

-Ezt gondoltam és éppen ezért direkt úgy rendezed be ahogy neked tetszik. Amúgy meg alig várom, hogy megismerjem a családodat. Te már ismered az enyémet, de én még nem a tiédet.

-Ez azért így erős túlzás, hogy ismerem a családod. Jó rendben durván két hónapja élek itt, de nagyon zárkózottak a szüleid érthető okokból. 17 idegen lány volt az otthonukban.

-Majd idővel megnyílnak előtted most, hogy már csak te vagy itt.

-Úgy legyen. - Még utoljára kapok egy csókot aztán teljesen elnyom az álom.

Reggel szó szerint kipattannak a szemeim. Eszembe jut, hogy a herceg mellettem alszik és ez boldoggá tesz. Odahajolok felé és óvatosan megcsókolom. Visszacsókol tehát felébredt.

-A múltkor azt kérted, hogy minden reggel így ébresszelek. Hát most megtörtént. - Kyle megfogja a kezem és magára ránt.

-Szerinted elég volt ennyi? - Mosolyogva rázom meg a fejem. Csupán pár centi van az arcunk között. Érzem a leheletét az arcomon. A herceg megszünteti a távolságot. A gyomrom a mai napig liftezik ha Kyle megcsókol, de már nem ijedek meg tőle. Lassan felül és az ölébe húz.

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now