8.fejezet

1K 52 0
                                    

Reggel szó szerint kipattannak a szemeim. Tiszta ideg vagyok. Ma kell bevonulnom a palotába. Óvatosan kimászok az ágyból és átsietek a fürdőszobába készülődni. Felveszem a harisnyát és a ruhát. Aztán kisminkelem magam és feltűzöm a hajam. Mikor elkészülök felveszem a cipőt, felkapom a táskám és lemegyek a konyhába. Anya és apa már fent vannak mikor leérek. Lerakom a táskát az asztalra és leülök.

-Úristen Kiara gyönyörű vagy! - Ölel magához anya.

-Köszönöm szépen. - Suttogom, aztán elengedem anyát és kérdőn apához fordulok. Csak biccent jelezve, hogy büszke rám es nekem ez többet ér ezer szónál. Kopognak az ajtón. Gyorsan odasietek fogadni Janetet.

-Jó reggelt Lady Janet. - Köszönök rá.

-Jó reggelt kívánok Lady Kiara. Készen állsz az indulásra? - Sétál be mellettem Janet a már jól ismert konyhánkba.

-Lehet erre bármikor is kész az ember? - Kérdezem szórakozottan.

-Azt hiszem nem. Mindenesetre ha készen állsz akkor búcsúzz el a szüleditől, mert következőleg vagy az esküvőn vagy pedig a kieséskor fogod viszont látni őket. - Lassan odasétálok anyához és apához és megfogom a kezüket. Aztán hagyom, hogy szorosan átöleljenek. Anya aki mindig mosolyt csalt az arcomra a vicces megnyilvánulásaival. Apa aki a maga módján támogatott és támogat is. És Ella aki mindig itt volt nekem ha szükségem volt egy kis szünetre. Elengedem őket, megfogom a táskám és átsétálok Janethez aki kivezet az ajtón. Nem nézek hátra, mert ha megfordulok biztos elsírom magam. Így hát emelt fővel sétálok oda a kocsihoz ahol segítenek beszállni. Miután beszállok az autóba engedek a kísértésnek és kiintegetek az ablakon vissza a családomnak. Aztán elindulunk és már nem látom őket. Tényleg elkezdődött ez az egész őrület és nincs visszaút.

Mikor elérünk a palotába egy őr nyit ajtót és kísér be az ajtón. Lassan körbefordulok. A fal kék színű és arany minták díszítik. Nagyon visszafogott és mégis csodaszép. A falon festmények lógnak. Megállok az egyik előtt. Egy gyümölcsöskertet ábrázol. Teljesen magával ragad. Egy távoli hang szakít ki a gondolataimból.

-Tetszik? - A hang felé fordulok és Kyle-lal találom szembe magam. Meghajolok.

-Felség. Igen nagyon tetszik.

-Ez esetben felvitetem a szobájába. - Megrázom a fejem.

-Köszönöm szépen ez igazán kedves magától, de nem fogadhatom el. - Egy nő jelenik meg a herceg mögött.

-Felség ha nem bánja elrabolnám a hölgyet, hogy felkészítsük a közös ebédre.

-Természetesen nyugodtan elviheti. - Intézi a szavait a nőnek, aztán felém fordul. -A képet pedig ebéd után felvitetem a szobájába. - Odalépek a nőhöz aki felvezet a leendő szobámba.

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now