36.fejezet

875 37 2
                                    

Reggel borzasztó nagy rohanásra kelünk Kyle-lal. Kilépünk a szobából csak úgy pizsamában és megállítunk egy arra rohanó szobalányt. 

-Elnézést mi történik? - Kérdezem kedvesen. A szobalány rám néz és úgy válaszol.

-A kisasszony családja érkezik. Szobákat kell előkészíteni és az ebédet kell megcsinálni. A királyné pedig várja önöket lent a varrodában az esküvői ruha megtervezése miatt. 

-Rendben köszönöm szépen. Pontosan hány szobáról van szó? - Kérdezek rá. 

-A szüleinek készítjük elő az egyik második emeleti vendégszobát. A húgának pedig azt láttuk jónak ha vagy egy külön szobát adunk vagy Alex herceg hatalmas szobájában készítjük elő az ágyat. Ez Ella kisasszonyon és Alex hercegen múlik majd. - Ez furcsa. Összenézünk Kyle-lal, mindketten ugyanarra gondolunk. Nem tudom jó ötlet-e összerakni a tesóinkat főleg, mert mindketten ugyanolyan elevenek. 

-Köszönjük szépen az információt most szerintem akkor mi nem is zavarunk tovább. - Megfogom a herceg kezét és hagyom, hogy levezessen a varrodába. 

Amikor leérünk az alagsori helyiségbe egy csomó szabóba, varrónőbe és a királynéba botlunk. 

-Á Kiara, Kyle felébresztettünk titeket? - Néz végig rajtunk. Hát igen. Kyle-on csak egy melegítőnadrág és egy rossz póló van. Rajtam pedig hálóing és köntös. A hajunk tiszta kóc és nem vagyok kisminkelve. 

-Igen anya felébresztettetek. Nem értem miért olyan fontos reggel 6:30-kor már így rohangálni. Oké tényleg Kiara családja jön látogatóba és fel kell frissíteni a vendégszobát, de nem hajnalban. A szülei majd csak délután érkeznek addig még rengeteg idő van. - Ez igaz. A szüleim nem szeretik a felhajtást. Jó anya kivétel, de az részletkérdés. 

-Az egyik szobalány mondta, hogy a ruha miatt jöjjünk le. Pontosan miről lenne szó? - Kérdezem. 

-Csak úgy gondoltuk jó lenne minél hamarabb megtervezni a ruhát, mert szorít az idő. - Megfogok egy papírt és ceruzát és rajzolni kezdek. A ruha felső részével kezdek. Hosszú ujja lesz ami áttetsző csipkéből fog állni. A válla ejtett lesz és ott kezdődik meg egy fehér anyag ami kitart egészen a szoknya aljáig. A mellrésze zárt lesz és ugyanolyan csipke fogja díszíteni mint a ruha ujját. A szoknyára fehér függönyanyag fog kerülni. Az uszálya nem lesz túl hosszú, de mindenképp le fog lógni a földre. A fátyol pedig hátul egészen a szoknya aljáig fog érni. 

-Én így szeretném a ruhámat ha lehetséges. - Mutatok rá a rajzra. A királyné sóhajt egyet. 

-Kiara ez gyönyörűen fog kinézni és csodaszép leszel benne. A tiarával mi legyen? Vannak kívánságaid? 

-Talán az, hogy legyenek rajta kék ékkövek. - Felelem. 

-Rendben akkor szerintem lássunk is munkához. - Szólal meg az egyik varrónő. -Vettek már méreteket a kisasszonytól? - Fordul felém. 

-Igen még a verseny kezdetén minden méretet levettek. 

-Rendben köszönjük. Majd értesítjük ha már lesz valami használható anyagunk. - Ezzel már el is rohan hátra a varrodába. A ruhám hamarosan kész lesz. Megfogom a vőlegényem kezét és visszaindulunk a szobámba. 

-Nagyon szép lesz a ruhád így a rajz alapján. - Jegyzi meg. 

-Nem az a szabály, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszony ruháját egészen az esküvőig? - Kérdezem kuncogva. 

-Na és? Változnak az idők. - Feleli vigyorogva. 

-Azok tényleg változnak. Na, de most megyek öltözni. Találkozunk a reggelinél. - Csuknám be az ajtót, de Kyle beakasztja a lábát. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now