27.fejezet

968 46 0
                                    

Már fél órája próbáljuk a két lányt megvigasztalni kb nulla sikerrel. Mint kiderült egyiküknek sincs ötlete a következő feladatra és ez abszolút kiborította őket. Az pedig, hogy az előző feladaton sem teljesítettek jól végleg eltörte bennük a mécsest. A királyné tudta, hogy hogyan teremtse meg az alaphangulatot azzal, hogy még lehet szűkíteni a mezőnyön. Most pedig itt vagyunk a két lány abszolút a kiborulás szélén mikor Lila-ban kattan valami. 

-Én ezt már nem bírom. Megyek és közlöm a herceggel, hogy kiszállok a versenyből. Nem akarom megnehezíteni a herceg dolgát sem azzal, hogy gyötörje a bűntudat amiért kirakott szóval lányok ennyi volt. Örültem, hogy veletek versenyezhettem. - Ezzel kiviharzik a szalonból Amberrel a nyomában. Körbenézek a teremben és mindenkinek ugyanazt látom az arcán. Mély szomorúságot, mert van akinek épp most távozott a legjobb barátja. 

Két órával később már mindenkihez eljutott a hír miszerint két lány önként adta fel a versenyt. A szobámban ülök és a feladaton gondolkodok mikor Kyle jelenik meg az ajtóban. 

-Bejöhetek? - Kérdezi vigyorogva. Csak mosolyogva biccentek és visszafordulok az asztalomhoz. -Min dolgozol épp? - Lép az asztalom mögé és átkarolja a szék hátulját. 

-A következő feladaton. Egy programot kell kitalálnunk amivel a népet segítjük. Olyan program ez mint amit édesanyád talált ki a mezőgazdaság védelmére aszály esetén. - Kyle csak bólint és leül a mellettem lévő székre. -Amúgy meg mi a helyzet a két kiesett lánnyal?

-Engedtem, hogy hazamenjenek. Nem tarthattam itt őket az akaratuk ellenére. Ráadásul így meg is könnyítették egy picit a dolgomat. Nem nekem kellett elküldenem őket. - Feleli. 

-Nyolcan maradtunk a tizenhétből. Ez már tényleg nagyon komoly. Főleg, hogy a következő feladat kiesős. 

-Már nem az. - Jelenti ki hirtelen. Kérdőn fordulok felé. - Mármint az volt a célom, hogy hazaküldöm Ambert, de tekintve, hogy magától hagyta itt a versenyt már nem lesz kiesés. 

-Gondolom ezt most nem mondhatom el a többieknek. - Jelentem ki. 

-Örülnék ha nem mondanád el, de nem tartalak vissza ha mégis el akarnád. - Most erre mit mondjak? Jobb ha témát váltok. 

-Ugye most kaptuk meg a válaszleveleket és a barátnőm Stacey szeretné ha majd a verseny után tartanánk egy dupla randit vele meg a barátjával. Ja és közölte, hogy ha el mersz hagyni kitekeri a nyakadat. - Mondom el neki a fejleményeket. Kyle egy pillanatig rémült arcot vág, de aztán megnyugszik. 

-Nagyon szeretném most már megismerni ezt a barátnődet aki tulajdonképpen a halálomat kívánja amennyiben szakítok veled. - Elnevetem magam. 

-Nem ennyire heves természetű szerintem csak a verseny váltotta ki belőle ezt. 

-Viszont az igazán kedves tőle, hogy ki áll melletted, de sokkal jobban érdekel, hogy veled mi újság. 

-Egész éjjel velem voltál majdnem le is buktunk és még kérdezed, hogy mi újság velem.? 

-Hogy érted, hogy majdnem lebuktunk? 

-Reggel több lány is látott téged kimenni a szobámból plusz ahogy a szobalányaim ledermedve álltak az ajtóban. 

-És szerinted ez engem érdekel? - Kérdez rá. Tudom, hogy nem érdekli pont úgy ahogy már engem sem nagyon. És pont ez az amit szeretnék megbeszélni vele. 

-Kyle figyelj én már nem akarok titok lenni. - Mondom ki hirtelen. Kyle egy pillanatig döbbenten mered rám aztán elmosolyodik. 

-Ennek örülök, mert már én sem akarlak titokban tartani. 

-De akkor most mi lesz? Én még nem állok készen az uralkodásra. Még nagyon sokat kell tanulnom. És mi lesz a lányokkal akkor? - Kezdek pánikolni. Kyle megszorítja a kezem és rám mosolyog. 

-Figyelj Kiara. Az, hogy ha most eljegyezlek az nem azt jelenti, hogy már rögtön át is vesszük a hatalmat. Lesz időd beleszokni a királyi életbe. A szüleim még azt hiszem elég sokáig fognak uralkodni és én mindig itt leszek neked, hogy vigyázzak rád. A lányokat pedig bízd csak rám. A ma esti híradóra mindent elintézek. Este már úgy fogunk lefeküdni, hogy nyilvánosan is egy pár vagyunk. - Valamilyen oknál fogva Kyle szavai megnyugtatnak. Tudom, hogy vigyáz rám és ettől melegség járja át a testemet. Este az egész ország előtt eljegyez és nekem lesz időm felkészülni mindenre. Kisietek a szobámból és egyenesen Ashley-hez veszem az irányt. Mikor elérek az ajtajához kopogok. 

-Szabad! - Kiabál ki. -Kiara mi járatban? Gyere be. - Lehuppanok az ágyára és belefogok. 

-Az előbb beszéltünk Kyle-lal és arra az elhatározásra jutottunk, hogy befejezzük a versenyt. Nem akarok már titok maradni és ő sem akar tovább titkolni. Azt mondta elintézi, hogy a mai híradóban vége legyen ennek az egésznek. - Mondom ki egyszuszra. Ashley szó szerint elsikítja magát és a nyakamba ugrik. 

-Nagyon gratulálok Kiara. Annyira örülök, hogy ezt meglépitek. És bár folyamatosan arról beszéltem, hogy még ne leplezzétek le magatokat most irtóra boldog vagyok. És ha a lányok este veszekedni fognak, mert nyilván fognak akkor majd én segítek lerendezni őket. - Szorosan átölelem. 

-Köszönöm szépen. Nem is tudom mit mondjak. Biztos, hogy a palotába költöztetlek mint személyi tanácsadót. - Ashley szélesen elvigyorodik. 

-Ezt remélem is. Na, de most menjünk és készüljünk fel az esti híradóra te titkos menyasszony. - Ezzel átsietünk az én szobámba és lázas készülődésbe fogunk, mert ma bizony nagy nap van. Menyasszony leszek. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now