20.fejezet

1K 51 0
                                    

Az ebédlőben a maradék 12 lányba botlok. Már szinte mindenki a helyén ül így én is elfoglalom azt. Most Rachel és Amber között ülök. Ide szól a névjegykártyám. Mikor megérkezik Alex mindenki feláll. Tudjuk, hogy akkor már a család többi része sem lehet messze. És igazunk is lett. A király ebben a pillanatban lép be a terembe nyomában a királynéval és Kyle-lal. Mindenki feláll és mélyen meghajol. A király az asztalukhoz lép. 

-Foglaljanak helyet. - Szólal meg Dominick király, Kyle azonban leinti. 

-Hölgyeim egy fontos dolgot szeretnék közölni. Ma délután lehetőségük nyílik hazaírni a szeretteiknek. A leveleket azonnal továbbítjuk ahogy megírták azokat és mihamarabb kézbesítjük a válaszokat. Tudom milyen érzés távol lenni a családunktól és nem szívesen fosztom meg önöket attól, hogy ne halljanak róluk. Emellett Lady Kiara. Felvettük a kapcsolatot a tanárával. Azt mondta, hogy teljesen biztonságban lesznek az itt elkészült munkái. Édesapám is beleegyezett a dologba és szeretnénk, hogy innentől kezdve maga fotózzon a hivatalos rendezvényeken. Most pedig jó étvágyat az ebédhez. - Kyle leül, de előtte még rám néz úgy, hogy senki se lássa. Borzasztóan örülök a lehetőségnek, hogy hazaírhatok az otthoniaknak. Az meg, hogy a király szeretné, hogy itt fotózzak még boldogabbá tesz. Nem tudom mi alapján fogja a herceg kiválasztani az Elitet azt pedig végképp nem, hogy mikor, de gondolom annak is eljön majd az ideje. És ha eszembe jut, hogy a herceg azt mondta a híradó után ismét kiszavaz néhány lányt ráadásul pont ma engedi meg a levélírást az fel fogja kavarni a port. Mindenesetre most jobb lesz ha az ebédemre koncentrálok. 

Ebéd után egyből mindenki a szobájába siet. Így teszek én is. Keresek levélpapírt és tollat aztán heves írásba kezdek. Úgy döntöttem, hogy írok egyet anyának, apának és Stacey-nek. 

Anyának 

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Nagyon hiányzol te és az egész család is. Olyan furcsa, hogy nem vagytok itt és közben meg mégis természetes, hogy úgymond egyedül vagyok. A palota valami csodálatos hely. A királyi család egyenlőre ugyan még nem nyílt meg, de szerintem nagyon kedvesek és igazán jól viselik, hogy 13 idegen lány tölti a mindennapjait az otthonukban. Az ételek finomak és a tanórákon csak úgy sugárzok. A lányok nagyon kedvesek és már szereztem is barátokat. A herceggel jól alakul a kapcsolatom. Szinte minden éjszaka kint találkozunk az erkélyen ahol csak beszélgetünk. Azt hiszem kezdek beleszeretni. Tudom most biztos sikítozol örömödben, én pedig unottan forgatom a szemem, de hát ez van. Nagyon hiányzol és annyira szeretném ha most megölelhetnélek. Remélem mihamarabb lesz erre lehetőségem. Várom válaszod. 

Kiara 

Apának 

Most, hogy végre lehetőségem írni szeretnék mindent elmesélni. A palota gyönyörű és biztos vagyok benne, hogy Ella és anya imádná. Fura, hogy nem vagytok itt, de azt hiszem egyre jobban hozzászoktam. A tanulmányaim remekül haladnak. A király megengedte, hogy távoktatásban csináljam végig és ha véletlenül nem jön be a hercegnés biznisz akkor még mindig lesz egy szakma a kezemben. Tudom az volt az álmom, hogy profi fotós legyek, de azt hiszem már nem ezt akarom. Én akarok a következő hercegné lenni. 

Ellának most nem szeretnék külön levelet írni, de üzenem neki, hogy nagyon szeretem és hiányzik. Ja és nem kell idejönnie, mert azt hiszem egyedül is jól megoldottam a beilleszkedést. Nem baj ha nem érted ez amolyan belsős dolog köztünk Ellával. 

Várom a leveled, nagyon szeretlek. 

Kiara 

Stacey-nek 

Na helló. Örömmel jelentem, hogy még élek és jól vagyok. Ja és, hogy lecseréltelek. Most biztosan dühöngsz ezen és megnyugtatlak, hogy csak vicceltem. Tényleg lett egy itteni barátnőm, de soha sem léphet a helyedre. Ő Ashley. Nagyon kedves lány és biztos vagyok benne ha egyszer találkoztok tuti kedvelni fogjátok egymást. Na de más téma. Hogy feldobjam a hangulatodat. Képzeld azt hiszem, hogy kezdek beleszeretni a hercegbe. Szinte minden éjszaka kimegyünk az erkélyre és beszélgetünk. A múltkor történt, hogy kijelentette meg akar csókolni. Istenem az valami fantasztikus volt. Irtó jól csókol. Akkor kezdtem el mélyebben érezni iránta. Annyira vacak, hogy nem lehetsz most itt, hogy személyesen beszéljük meg ezeket a témákat. Olyan jó lenne ha itt lennél, de mivel nem vagy igy kénytelen vagyok megvárni míg eljut hozzám a válaszod. Egyetlen legjobb barátnőd. 

Kiara 

A három levél teljesen különböző lett. Borítékba rakom, megcímezem és lezárom őket. Jelzek a szobalányaimnak közben pedig előveszem a portfóliómhoz szükséges anyagot. Amelia és Helena szinte pontosan érkezik. 

-Jó napot kívánok kisasszony. Miben segíthetünk? 

-Szeretném ha ezeket a leveleket mihamarabb eljuttatnák a hercegnek és most ha lehet esetleg tudnának segíteni abban, hogy elkészüljek a híradóra.?

-Hát hogyne. Ezért vagyunk itt. Amúgy meg direkt a mai napra készítettünk magának egy új ruhát. - Helena letesz egy ruhászsákot az ágyamra és lehúzza a cipzárt. Belenézek a zsákba. Egy gyönyörűszép sötétlila, ejtett vállú, karban bővülő ruha fogad. A mellrészét apró virágok díszítik egészen a szoknyarészig. 

-Ez nagyon szép. Köszönöm szépen. 

-Ne köszönje inkább rohan jön fürdeni. - Gyorsan leveszem az aznapi ruhát és berohanok a fürdőbe. A víz most nincs megcsinálta, nekem kell elkészítési. Nem bánom, mert így olyan mintha otthon lennék. Ameddig a víz melegszik fogát mosok és lemosom a reggeli sminket. Mikor elkészül a víz bemászok a kádba. A víz most nem olyan jó, de nem zavar. Ennek ellenére jóval hamarabb szállok ki. Kilépek a szobámba. Gyorsan leülök a sminkesasztalhoz Helena pedig munkához lát. A hajamat kifésülni aztán oldalra csatolja. Egy tincset szabadon hagy az arcomon. Végül apró lila virágokat tűz bele. Aztán kisminkel. Ugyanolyan lila árnyalatú sminket kapok mint a ruha. Nagyon tetszik. Amikor elkészülök kiderül, hogy mindjárt kezdés szóval sietnem kell. 

A terem előtt még igen kevés lány van. Megállok a folyosón az ajtó mellett és várom, hogy megérkezzenek a barátnőim. Bianca nem sokkal utánam bukkan fel. Egy gyönyörű arany ruhát visel ami csillogó ékkövekkel van kirakva. Úgy tűnik nagyon készült erre az egészre. 

-De jó, hogy itt vagy. Annyira örülök. - Lép hozzám. 

-Én is örülök. Nem igazán tudok velük azonosulni. - Nézek a másik társaság felé ahol Rachel, Lila és Sophie ácsorog. Közben megérkezik Samantha és Olivia is. Automatikusan a mi társaságunkhoz csatlakoznak. 

-Sziasztok. Ugye nem baj ha csatlakozunk? - Kérdezi Samantha. Automatikusan felelek. 

-Dehogy baj. Szívesen látunk. Ugye Bianca? - A barátnőm hevesen bólogat és közben a távolba a lépcső irányába fordul ahol ugyanis az utolsó jelen lévő lányok érkeznek meg. Amber, Elisabeth és Ashley. És ezzel el is dőlt az este. A herceg gondoskodott a nyomott hangulatról ugyanis kiesett ismét három lány a mezőnyből. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now