26.fejezet

960 48 2
                                    

A könyvtárban ülök és a három levéllel nézek farkasszemet. Sóhajtok egyet és megfogom anya levelét. Kinyitom és heves olvasásba kezdek. 

Drága kislányom

Borzasztóan hiányzol te is nagyon örültünk amikor megkaptuk a leveleket. Emlékszem Stacey sikítva rohant be a lakásba, hogy elújságolja ő is kapott egy levelet. 

Tudom, hogy most is miközben olvasod ezt a levelet azon töröd a fejed vajon mi lehet itthon. Mindenki nagyon jól van. Ella sikeresen teljesít az előkészítőben és jó úton halad a tanulással. Persze nem tagadhatom szörnyen hiányzol, de nagyon örülök neki, hogy boldog vagy a herceggel. Remélem sokáig kitart a kapcsolatotok. Fantasztikus, hogy egy ilyen remek barátot találtál és, hogy nem kellett csalódnod az elsőben. Annak pedig végképp örülök, hogy jól érzed magad a palotában. Fantasztikus, hogy sikerült barátokat szerezned és végre igazán boldog vagy. Nagyon szeretlek és várom a következő leveled. Oh és ne feledd. Mindig légy önmagad, mert felbecsülhetetlen vagy. A te fényed fogja beragyogni a jövőt drága napsugaram. 

Anya

Bekönnyeztem. Nagyon hiányzik, de igaza van. Boldog vagyok itt és nem akarom, hogy vége legyen. Megfogok egy zsebkendőt és megtörlöm a szemem. Ha anya levele ilyen volt akkor milyen lesz a többi? Annyira kíváncsi vagyok. Ez vezérel ahhoz, hogy nekiessek apa írásának. 

Kiara

Örülök, hogy volt lehetőséged írni és mindenki nagyon drukkol neked. Mikor kiderült, hogy te vagy a tartomány kiválasztottja az összes ember azonnal éljenezni kezdett. Nagy hatással vagy az emberekre akik azt szeretnék ha te nyernél. 

Beszéltem a tanároddal is aki azt mondta, hogy várja a következő anyagodat és igazán nem haragszik meg ha netalántán nem a fotózás lesz a hivatásod. Örül, hogy egy ilyen remek tanítványa lehetett mint te. Azt mondta nem volt még eddig olyan diákja aki ennyire rajongott volna a fotózásért. 

Gondolom most már patakokban folynak a könnyed tekintve, hogy biztosan anyád levelével kezdtél, de én még szeretnék mondani valamit ami biztos, hogy zokogásra ingerel. Nagynéni leszel. A nővéred, Clarissa végre úgy döntött, hogy belevágnak. És sikerült. Remélhetőleg mire eljön az esküvő már a baba is meglesz. Ráadásul, hogy Ella se maradjon ki a sorból elhatározta, hogy ő is fotográfus lesz és a te tanárodnál fog tanulni. Ez inkább a te ajándékod mintsem az enyém, de én nagyon büszke vagyok mindhármótokra. 

Remélem mihamarabb tudsz írni és tájékoztatni minket a legújabb fejleményekről. Addig is kíváncsian figyeljük a híradóban való szereplésed. 

Nagyon szeretlek. 

Apa

Ez a levél teljesen más hangulatú mint anyáé. Apa inkább csak tudósított az otthon történtekről és anyával szemben ő nem volt olyan érzelgős. A két híre pedig miszerint Ella ugyanabba a suliba megy tovább és Clarissa babát vár teljesen feldob. Így mikor már csak Stacey levele van hátra mosolyogva nyúlok érte. 

Kiara-nak

Na ide figyelj csajszi. Én tökre örülök, hogy közted és Kyle között dúl a love, de most komolyan képes voltál lecserélni valami Ashley-re.? Ugye tudod, hogy mikor ezeket a sorokat olvastam annyira pipa lettem, hogy hozzávágtam a falhoz anyám összes vázáját? Na mindegy. 

Tökre gratula meg minden a sikeres kapcsolatodhoz és már alig várom az esküvőt ahol majd én leszek az mellett az Ashley mellett a koszorúslányod. Ja és, hogy végre rólam is szó essen képzeld az a Mark gyerek aki érted volt oda elhívott randizni. Szóval most így levélben kiörülhetjük magunkat. A randiról majd személyesen szeretnék beszámolni neked most csak legyen elég annyi, hogy irtó klassz volt az egész és bocsi, de lenyúltam az orrod elől a srácot. Bár mondjuk téged ez szerintem kicsit sem hat meg tekintve, hogy soha nem éreztél mélyebben Mark iránt. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now