54.fejezet

594 28 9
                                    

A következő négy-öt hétben minden rohanásban történt. Az ikrek nagyon gyorsan cseperednek és egyre nagyobbak. Már hét hetesek és egyre ügyesebbek. Kyle és én közben elkezdtünk teljesen a saját életünkre koncentrálni. Úgy döntött, hogy itt az ideje bemutatni a kicsiket a nyilvánosságnak ugyan egyenlőre még csak a kamerákon keresztül, de a héten élőben is bemutatjuk őket ugyanis egy hivatalos találkozóra vagyunk meghívva a többi királyi család tagjaival. Most itt ülök a szobámban az ikrekkel akik a padlón ülve játszanak. Már ülnek és elkezdtek mászni. Egyre nehezebb utolérni őket. Az álmatlan éjszakáknak is egyre jobban a végén járunk. Beléptünk abba a szakaszba, hogy napközben egyre többet vannak fent és inkább éjszaka alszanak. 

-Na mi újság veletek? - Lép be a szobába Kyle. Lehajol hozzám és egy csókot nyom a számra aztán helyet foglal mellettem. 

-Patrick egyre fürgébb és mozgékonyabb, Alessia pedig egyre nyugodtabb. Éppen ezért muszáj leszek elkapni őket, hogy átöltözzenek az esti híradóra. - Megfogom Alessiat és lefektetem a pelenkázóra. -Most átöltözünk kincsem. - Kiveszem a kedvenc rózsaszín ruhát aminek apró csipke fedi a felső részét és alul pedig egy csodálatos szoknyaként épül fel. Nagyon aranyos. Ráadom a vastag harisnyát majd óvatosan áthúzom a fején a kis pólót végül pedig a szoknya következik. Visszaadom a szájába a cumit és berakom őt a kiságyba. Ezek után megfogom a testvérét is és most ő következik. Megkeresem a kék nadrágját és a hozzá illő pólót majd Patrickot is felöltöztetem. Végül utolsó lépésként odaadom neki is a cumit. Kiveszem a nővérét a kiságyból majd négyen indulunk meg a felvevő terembe, hogy leforgassuk a ma esti híradót.

A teremben nagy nyüzsgés és hangos kiabálás fogad. Helyet foglalok a kihelyezett székek egyikén és várom, hogy elkezdődjön az adás. 

-Jó estét Kiara. - Lép hozzám a királyné. Helyet foglal a saját székén és felém fordul. -Este először a király fog felszólalni. Elmondja az általános híreket. Utána neked kell kiállnod oda ekkor még egyedül. Beszélned kell az iskolákban látottakról mind a tartományon belül mind pedig azon kívül. Ezek után szólítod Mr. Mark Scott-ot akivel majd ti négyen fogtok beszélni a két kicsiről. A végén miután visszajöttök Dominick elköszön és vége az adásnak. - Ez így tökéletes. Tudtam róla, hogy beszélnem kell és már csináltam is, de kicsit furcsa lesz egyedül állni ott. 

-Alessia-ra és Patrickra addig tudna valaki figyelni? 

-Természetesen. Majd átadod őket valakinek ameddig beszélsz. - Ez megnyugtat. Megérkezik Kyle, a király és Alex. Ők is helyet foglalnak mellettünk és már kezdődik is a mai híradó. A kamerákon látni, hogy kigyullad az ország címere. Most zajlik a visszaszámlálás. Mindjárt kapcsolják a palotát. A király fellép a pódiumra és amint elindul az adás beszélni kezd. 

-Jó estét kívánok Hortens népe. Köszönjük, hogy ma is velünk tartanak és figyelemmel kísérik az adást. Az elmúlt egy hétben is rengeteg olyan dolog történt amik között van említésre méltó és olyan is amit inkább nem mondok most el. Kezdjük is a híreket. Crakenbay tartományban a karácsonyi ünnepség előkészületein valaki megrongálta a díszleteket és súlyos anyagi kárt tett bennük. A károk szerencsére javíthatók és a hatóságok már keresik az elkövetőt. Anderill tartományban egy álruhás ember kirabolta az egyik éjjel-nappali áruház üzletét. A károk nem súlyosak csupán néhány dolgot sikerült elvinni. A hatóságok már elfogták a helyszínen a tettest. Idris és Dori tartomány határánál a sok lehullott hó és csapadék miatt két autó is lesodródott az útról. Az utasok könnyebb sérüléseket szenvedtek, egy utas állapota válságos, jelenleg a Dori tartománybeli kórházban az intenzív osztályon kezelik. Arra kérem az ország lakosait, hogy a szeszélyes és nagyon változó időjárás miatt vigyázzanak az utakon és vezessenek óvatosan. Mára ennyi. Most következzen Kiara hercegné. - Átadom Kyle-nak a két kicsit és helyet cserélek a királlyal. 

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now