Hercegnét kerestetik

By aaannaaa0806

55K 2.5K 120

Kiara Parker hallani sem akar arról, hogy belőle valaha is hercegné legyen. Ő csak a fotózással akar foglalko... More

Prológus
1.fejezet
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9.fejezet
10.fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13.fejezet
14.fejezet
15.fejezet
16.fejezet
17.fejezet
19.fejezet
20.fejezet
21.fejezet
22.fejezet
23.fejezet
24.fejezet
25.fejezet
26.fejezet
27.fejezet
28.fejezet
29.fejezet
Characters
30.fejezet
31.fejezet
32.fejezet
33.fejezet
34.fejezet
35.fejezet
36.fejezet
37.fejezet
38.fejezet
39.fejezet
40.fejezet
41.fejezet
42.fejezet
43.fejezet
44.fejezet
45.fejezet
46.fejezet
47.fejezet
48.fejezet
49.fejezet
50.fejezet
51.fejezet
52.fejezet
53.fejezet
54.fejezet
55.fejezet
Köszönetnyílvánítás

18.fejezet

1K 50 0
By aaannaaa0806

A szobámban szokás szerint a szobalányaim fogadnak. 

-Kisasszony levele érkezett. - Közli Helena. Megragadom a kis cetlit és szétnyitom. 

Ma este 10 után várlak az erkélyen, remélem eljössz. Kyle. 

Lerakom a cetlit és Amelia-hoz fordulok. 

-Megcsinálná a fürdővizet? Találkoznom kell a herceggel és szeretnék mielőbb elkészülni. 

-Természetesen kisasszony. - Helena segít levenni a ruhámat és kiszedni a hajtűket a hajamból. Mikor kész vagyok belépek a fürdőbe. Bemászok a kádba és lehunyom a szemem. A gondolataim azonnal útnak erednek. Először a családom jut eszembe aztán az egész itt töltött idő. Emlékszem milyen volt otthon lenni. Eszembe jutnak az otthon töltött percek. A jelentkezési lap kitöltése amit direkt flegmán írtam meg csakhogy ne kerüljek be. Aztán a kiválasztás. Mennyire szurkoltam, hogy ne én legyek az a lány aki bekerül. Az utolsó otthon töltött ebéd. A közös focizás apával. A sok játék Ellával. Aztán eszembe jut az is, hogy mit jelent ez a családomnak. Hogy mennyit tudok nekik így segíteni. Végülis boldog vagyok itt. Jó helyen vagyok. A családom pedig drukkol nekem a versenyen. Kimászok a kádból. Felkapom a hálóingemet és a köntösömet. Megmosom a fogam és visszamegyek a szobámba. Ledőlök az ágyra. Amelia, Helena igazán hálás vagyok a mai napért, de szeretnék most már lefeküdni. Holnap találkozunk. - A szobalányaim kilépnek az ajtón én pedig egyedül maradok a sötét szobában. 

Az ébresztőórára riadok fel. Felülök, megdörzsölöm a szemem és kimászok az ágyból. Felkapom a köntösömet, megiszom a kikészített vizet és lassan, hang nélkül kilépek a folyosóra. Az erkély felé veszem az irányt. Még nincs kint a herceg mikor megérkezek. Csendben helyet foglalok a korlátnál árválkodó széken és a csillagokat nézem. Egyszerűen gyönyörűek. Most nem kalandozik el a figyelmem. Hangokat hallok a hátam mögül, tudom, hogy Kyle az. Szórakozottan felállok és pukedlizek. 

-Jó estét Felség. Sajnálom, hogy megzavartam, nem vettem észre. - Kyle rámnevet. 

-Semmi gond Lady Kiara. Nyugodtan maradjon. - Most én nevetek rá. -Örülök, hogy eljöttél. 

-Én is örülök. - Szótlanul ülök vissza a székre és bámulok fel a csillagokra. Kyle ugyanígy tesz. 

-Mesélj valamit. - Szólal meg hirtelen. 

-Mire vagy kíváncsi. - Dobom vissza a labdát. 

-Bármire. - Ez így hosszú lesz. Sóhajtok egyet. 

-A nevem Kiara Parker. 17 éves feltörekvő fotográfus vagy hercegné, ezt még nem tudom. Van két testvérem. Egy nővérem és egy húgom. Clarissa a nővérem nem olyan régen házasodott össze a férjével Christiannal. Ella a húgom pedig ha jól tudom akkor a te testvéreddel Alex-szel egyidős. Úgy terveztük a jelentkezésemkor, hogy ha elbukom a versenyt, netalántán nem jutok be akkor majd ő is indul az öcséd kezéért. Igazából nem volt tervben, hogy bekerülök azt sem értem, hogy ez hogyan lehetséges tekintve, hogy teleírtam butaságokkal a papírt abban bízva, hogy így elbukom. Most már tudom, hogy kár lett volna. Kezdem megszokni a palotát és ezt az egészet. - Oldalra fordítom a fejem és egyenesen Kyle arcába bámulok. 

-Igazán örülök, hogy jól érzed magad, de a palota kényelme az elsődleges ami miatt maradni akarsz? - Te jó ég. Most mi legyen? Kyle nyíltan közölte ma reggel, hogy kedvel engem, de én erre még nem állok készen. Húzom az időt. 

-Tulajdonképpen az ételek is nagyon finomak. 

-Szóval finomak az ételek. 

-És a kert is nagyon tetszik. 

-Értem. - Muszáj leszek kimondani. 

-De a legfontosabb mind közül, hogy azt hiszem kezdelek igazán megkedvelni. - Suttogom és lehajtom a fejem. Kyle az állam alá nyúl és felemeli a fejem. 

-Ennek örülök a legjobban, mert tulajdonképpen én is nagyon kedvellek Kiara és azt akarom, hogy örökre itt maradj. - Szaporábban veszem a levegőt. A szívem hevesen ver. Kyle arca csak pár centire van az enyémtől. Most tuti meg fog csókolni. A tekintete rabul ejt. Nem tudok félre nézni. 

-Meg akarlak csókolni. - Suttogja. Csupán 2-3 centi lehet a szánk között. És akkor megtörténik. Kyle megcsókolt. Lassan és teljesen gyengéden. Átkulcsolom a kezem a nyaka körül. Visszacsókolok. A szívem hevesen kalapál. A gyomromban tűzijáték robban. Kyle a derekam köré fonja a karjait és felemel. A korlátra ültet. Kezdem elveszíteni az eszem. Lassan eltolom magamtól és mélyen a szemébe nézek. 

-Azt hiszem most kell abba hagynunk mielőtt még leszédülünk a kertbe. - Suttogom még mindig szapora lélegzettel. Kyle is levegő után kapkod. 

-Szerintem most visszakísérlek a szobádba, mert ha tovább maradunk akkor nem hiszem, hogy meg tudom állni, hogy nehogy újra neked essek. - Rákulcsolom az ujjaimat az övéire és leugrok a korlátról. Kyle megszorítja a kezem és rám mosolyog. Ilyen boldog még sosem voltam. A szobámnál aztán kapok egy újabb csókot és végleg visszavonulok. Boldogan hajtom álomra a fejem. Őrülten kedvelem Kyle Kirkwood-ot, országunk következő királyát. 

Continue Reading

You'll Also Like

368K 16.3K 78
Egy kis részlet ha tetszik olvass bele a könyvbe is. "Azzal hogy itt vagy. Azzal hogy vissza jöttél. Vissza jöttél értem csakis, azért mert aggódtál...
31.8K 1.1K 31
* ... -Hozd be a lányt! -parancsolja fennhangon. Egy erős kéz megragadja fájdalmakkal teli testem és felrángat a földről. Sikítanom kéne, ordítani, k...
2.8M 91.8K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...
36.8K 1K 23
- Még mindig utálsz kislány? - Teljes szívemből.