Hercegnét kerestetik

By aaannaaa0806

54.9K 2.5K 120

Kiara Parker hallani sem akar arról, hogy belőle valaha is hercegné legyen. Ő csak a fotózással akar foglalko... More

Prológus
1.fejezet
2.fejezet
3.fejezet
4.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9.fejezet
10.fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13.fejezet
14.fejezet
15.fejezet
16.fejezet
18.fejezet
19.fejezet
20.fejezet
21.fejezet
22.fejezet
23.fejezet
24.fejezet
25.fejezet
26.fejezet
27.fejezet
28.fejezet
29.fejezet
Characters
30.fejezet
31.fejezet
32.fejezet
33.fejezet
34.fejezet
35.fejezet
36.fejezet
37.fejezet
38.fejezet
39.fejezet
40.fejezet
41.fejezet
42.fejezet
43.fejezet
44.fejezet
45.fejezet
46.fejezet
47.fejezet
48.fejezet
49.fejezet
50.fejezet
51.fejezet
52.fejezet
53.fejezet
54.fejezet
55.fejezet
Köszönetnyílvánítás

17.fejezet

1K 49 0
By aaannaaa0806

-Jó reggelt kívánok hölgyeim. Remélem készen állnak a mai napra. - Szólal meg az asztalfőnél a király. -És Lady Kiara örülök, hogy ismét csatlakozott a körünkbe. - Most meg kell szólalnom. 

-Én is örülök Felség, hogy ismét elláthatom a feladataimat mint kiválasztott. 

-Ennek igazán örülök, de most foglaljunk helyet, mert érkezik a reggeli. - Először a királyné ül le. Neki a férje segít. Aztán a király. Utána a két herceg és végül mi kiválasztottak. A pincérek tálalják a reggelit. Sült kolbász, bacon és tükörtojás egy bögre meleg teával. Nagyon jól néz ki. Lassan nekikezdek az evésnek. Ashley megböki a könyökömet. 

-Ez valami fantasztikus. - Suttogja nekem. 

-Tudom. - Suttogom vissza. Mindenki jóízűen eszik és közben halkan beszélget. -Ha minden étkezés ilyen itt akkor beszökök a konyhára és ott is maradok. - Mondom neki. Ashley kuncog. 

-Honnan jönnek neked ilyen gondolatok? 

-Nem tudom csak jönnek. 

-Majdnem félrenyeltem miattad a falatot és azért te lettél volna a hibás. Megszégyenültem volna a királyi család előtt. Ezt nem akarhatod. 

-Nem is akarom. Nem célom lejáratni a királyi család előtt téged. Te vagy a legjobb barátnőm, hogy feltételezhetsz ilyet? 

-Sehogy. - Kuncogva fordul vissza a tányérjához én pedig követem a példáját. Eszembe jutnak az otthoniak. A családom és a barátnőm. Vajon mi lehet velük. Vajon Stacey és anyáék nézik a híradót tudva, hogy lehet láthatnak egy kis időre.? Vajon eszükbe jutok a nap egyes szakaszán vagy már el is felejtettek? Biztosan nem. -Mi van veled Kiara? Nagyon elgondolkodtál. - Zökkent ki Ashley a gondolataimból. 

-Csak eszembe jutott a családom és a legjobb barátnőm. 

-Ismerős. Nekem is sokszor jutnak eszembe. Főleg Adam. De amúgy milyen barátnőről beszéltél az előbb? 

-Stacey-nek hívják. Kiskorom óta ismerem őt, mindent együtt csinálunk mintha csak az ikrem lenne. Még a fotózásra is elkísért mikor mentünk. Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is így van ezzel. Viszont mióta itt vagyok te lettél az új legjobb barátnőm. És tudom, hogy ha egyszer találkoztok biztosan nagyon kedvelni fogjátok egymást. 

-Akkor ez a Stacey nem is lehet olyan rossz arc ha ennyire kedveled. - Mondja sejtelmesen. Azonnal átlátok rajta. 

-Valld be, hogy féltékeny vagy rá. 

-Jó igen egy kicsit, de csak azért, mert nagyon jó fejnek tűnik. Szeretném megismerni. 

-A verseny után ígérem bemutatlak neki. - Visszafordulunk a tányérunkhoz és innentől kezdve szótlanul fejezzük be a reggelit. Mikor a király asztalt bont mindenki megy a dolgára. Köztük én is, mert egy heti lemaradásom van etikettből és töriből. Muszáj megkeresnem Audrey-t. A királyné még kint tartózkodik a kertben amikor már szinte mindenki eltűnt. Lassan odalépek hozzá. 

-Elnézést Felség. - Szólítom meg a nekem háttal álló Dorinda királynét. 

-Parancsoljon Lady Kiara. - Szól kedvesen. 

-Nem tudná esetleg megmondani, hogy merre találom Audrey Turner kisasszonyt. Nagyon sok lemaradásom van és muszáj lenne pótolnom. 

-Fel az első emeletre, végig a folyosón, az utolsó ajtó balra. - Meghajolok és pukedlizek. 

-Nagyon szépen köszönöm Felség. - Biccent én pedig már el is tűnök. 

A palota hatalmas nagy és kész labirintus. Alig találok el Audrey-hoz. Felmegyek az elsőre aztán végig a folyosón, de sajnos rossz ajtón nyitok be. Audrey ajtaja rejtve van és csak akkor veszed észre ha tényleg teljesen nekimész a falnak. Mikor megpillantom az ajtót megkönnyebbülök. Kacskaringós betűkkel mutatja Audrey nevét. Bekopogok. 

-Szabad! - Benyitok. 

-Jó napot kívánok Lady Audrey. Nem szeretném zavarni, de muszáj lenne pótolnom az egy heti lemaradásomat. Tudna ebben segíteni? - Felderül az arca. 

-Hát persze, hogy tudok. Foglalj helyet. - Leülök és körbenézek. A szoba kicsi. Egy asztal, két szék és egy könyvespolc található bent. 

-Szóval akkor illemszabályok. A múlt héten a társalgási szabályokat érintettük. Mikor a királyi család egy tagjával kommunikálunk a kezünk mindig összekulcsolva pihen a derekunknál. Tilos csípőre tenni vagy a hátunk mögé. Mivel a királyi család rangban felettünk áll így Felségnek szólítjuk. Társalgás kezdetekor apró meghajlás és pukedli. Társalgás végén szintén. Tilos a király szavába vágni beszéd közben. Meg kell várni míg a gondolata végére ér és csak aztán szólalunk meg. Mikor a nép körében vagyunk mosolygunk és kedvesen viselkedünk. Bármilyen ajándékot adnak is mi azt elfogadjuk. Mozgásunk kecses és légies. Nem javítjuk ki az alattvalót amiért nem tudja a szabályokat, mert egyszer mi is közéjük tartoztunk. Jelenleg ennyi lenne. Történelemből úgy tudom nem haladtak tovább szóval ha kérhetem ezt gyakorolja. A következő órán az egyensúlyérzéket és a légies mozgást fogjuk gyakorolni 10 centis magassarkúban. - Felállok és betolom a széket. 

-Köszönöm szépen. Igyekszem tanulni ezeket. - Kilépek az ajtón és egyenesen a szobámba veszem az irányt. 

A szobámban megpillantom a gépemet és eszembe jut, hogy szorít a határidő. A herceg azt mondta örülne neki ha itt fotóznák. Megkeresem az eddigi anyagomat és félrerakom. Egy teljesen új portfólióba kezdek, elsőnek pedig a szobalányaimmal közös kép kerül. Lesietek a szalonba. Amikor benyitok egyenesen a középre kihejezett emelvényhez lépek. 

-Lányok. A segítségeteket szeretném kérni. Ugye fotográfiát tanulok és épp egy új portfólión dolgozok. Ha nem lenne nagy gond nektek akkor szívesen készítenék rólatok pár képet. Nos mit szóltok? - Olivia a homlokát ráncolja. 

-Nem fognak kikerülni a világba ugye? Senki sem fogja őket látni? - Megrázom a fejem. 

-Csak a tanárom és ő is csak az engedélyemmel mutathatja be őket. - Olivia megvonja a vállát. 

-Ez esetben nyugodtan fotózhatsz. Legalább történik valami. 

-Én is szívesen szerepelnék a fotóidon. - Szólal meg Samantha. 

-Mi is. - Kiáltja Ashley, Bianca és Elisabeth. 

-És mi is. - Csatlakozik Sophie és Lila. És aztán szép lassan mindenki beleegyezik. Munkához látok. Először beállított képeket készítek. Samantha és Olivia amint a kanapén pózolnak. Ashley-ék ölelkezve vigyorognak a kamerába. Rachel amint komolyan már szinte királyian ül a kanapén. Sophie és Lila egymást átölelve. Stb. Aztán következnek az életképek. Ashley amint Rachel-lel kiabál. Olivia és Samantha ruhaválogatás közben. Sophie és néhány lány teázás alatt. Elisabeth tv-t nézve. Bianca amint Samantha haját fonja. Stb. Egy csomó remek képet sikerült készítenem. Lerakom a gépet egy asztalra és kifújom magam. Sophie lép hozzám. 

-Figyelj Kiara arra gondoltunk, hogy rólunk már rengeteg kép készült szóval most te jössz. Nem nagyon értünk a fotózáshoz, de ha esetleg elmagyarázod akkor szívesen csinálunk rólad képet. - Felemelem a fényképezőgépemet és hosszasan gondolkozok. Odaadjam nekik bízva abban, hogy nem lesz baja? Nem tudom. Bízom bennük és ez miatt végül Sophie kezébe nyomom. 

-Oké akkor gyertek ide megmutatom. - A lányok körém gyűlnek én pedig magyarázni kezdek. -Ezt a gombot megnyomva tudsz ráközelíteni a képre. Itt van a kis nyílás ahol a képet látod és ha megvagy akkor ezt itt lenyomod. Ekkor egy kattanó hangot fogsz hallani ami jelzi a kép elkészülését. Ezek az alapok. - Sophie összeterel a barátnőimmel és mikor már úgy látja megvagyunk ellövi a fotót. Aztán készül kép Rachel-lel. Olivia-val és Samantha-val. És még sok más. Teázás közben. Vagy csak a csillagokat bámulva. A végén még az állvány is előkerül és csinálunk egy csoportképet. Nagyon jól telik a nap. Jól érzem magam. Mindenki boldog. A végén már csak a földön ülünk nem törődve azzal, hogy összegyűrődik a ruhánk és a fotókat válogatjuk. 

-Ezt bele ne rakd. - Sikongat Olivia. Egy olyan képet nézünk épp amin Samantha hátán csimpaszkodik. 

-Pedig vicces. - Jegyzi meg Sophie. Aztán meglátja magát amint épp nevet. -Ez tuti, hogy mehet. Nagyon jó kép lett. A következő fotón én és Rachel vagyunk láthatóak amint a távirányítón veszekszünk. Kérdőn fordulok felé. 

-Rachel? 

-Szerintem rakjuk bele. Klassz lett. - És ez így megy egészen sokáig. 7-kor mindannyian visszavonulunk a szobáinkba. Jó kis délutánt zártunk. 

Continue Reading

You'll Also Like

176K 3.3K 56
Shophia èlete bonyolult. Fiatalon megerőszakolták ès már benne van a fèlelem. Iskolai bántásokat is kapott rengeteget. Sok mindenen ment keresztül az...
149K 6.4K 37
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
Sötét Herceg By Jázmin V.

Historical Fiction

153K 8.3K 30
Lady Athor Jamestone-nak fogalma sincs arról, hogy mi történik körülötte. Csak arról, hogy hozzá kell mennie a bátyja legjobb barátjához, Warwick her...
277K 11.2K 75
Te mit csinálnál, ha a Balaton Sound-on egy híresség testvérével találkoznál? Nem tudod, ugye? Hát, igazából én sem. Talán, selfie-t csinálnék vele...