Любов міс мафіозі

Da carmen0811kingsman

7.5K 817 131

Звідки із темряви мільярди наслідків? У світі де гроші та статус - все, де багаті можуть жити за власними пра... Altro

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Вітаннячка🎉
18
19
20
Привітик від Автора!🎀
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Chiao 👀💕
60
61
62
𝓗𝓪𝓹𝓹𝔂 𝓷𝓮𝔀 𝔂𝓮𝓪𝓻!)
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73

29

64 10 1
Da carmen0811kingsman

Сказати чесно, що я думав про Вестона по-справжньому? Це не стосувалось ні його сестри, ні статуси чи збитків, які він мені наробив. По - правді кажучи він був майже генієм, хоча це тимчасово приховував. Його здібності до шахмат, карт та більярду були кращимим ніж у інших спеціалістів.

- О привіт. А ти куди? - і-за мого плеча виглянула мафіозі.

- Та я поставив рюкзак і йду в шахмати зіграю. Не хочеш зі мною? - його погляд помітив шатенку. - Е-е-е-е ... ти там обережніше, Люк у класі. Він дещо побитий і вже 2 друзів немає. - пошепки сказав сказав мені блондин. Я обернувся до мафіозі, а та здивовано вигнула брову.

- Гаразд, я зрозумів. - коротко відповів я та пішов в перед. Мені було байдуже на Форіса, він сам винен в тому, що сталося. Але  я  ніяковів від одного, те, що позаду мене йшла та сама вбивця. Здається би нічого, але .... ці мурашки, що проходили по шкірі.

Ми зайшли у клас, тут було доволі людно. Я  уже зайняв своє місце й взявся розставляти свої речі.

- Сунься Карнере. - пролунало поряд, я обернув голову і не помилився. Позаду стояла мафіозі й терпливо тупала ногою. Я сів коло вікна, даючи місце дівчині. - Міг би хоч гарикнути.

Я посміхнувся, шатенка поставила одну ногу на свій стільчик й втупилась у телефон. Її очі читали якесь повідомлення, не відволікаючись на лишній шумі. Я поглянув на інших та зауважив, що Форіса не було. Він кудись зник.

І тут мій телефон наче збісився, він почав шалено дзеленчати, приходили купу повідомлень. Есемеска за есемескою, здійнявся такий шум. Я виключив звук, але екран все одно блимав. Я взяв свій рюкзак й почав у ньому ритися.

- Ти, що свій телефон взагалі не включаєш? - поцікавилась сестра Грейса. Я поглянув на неї. Раптом мій телефон з'явився у неї, в руках.

- У мене просто немає часу. -  промимрив я. В цей момент, мені навіть на думку не спадало, забрати те, що в неї в руках.

- Повідомлення від  Лізи, мами, сестри, якщо я не помиляюсь, від Боба, Грейса і ще .... паро незнайомих номерів. - диктувала вона

- Грейс ? - здивовано вигукнув  і тоді вже вихопив телефон.

- Джуліане, привіт! - в клас залетіла купка учнів, а з них кричала саме сестра Чарлі. А за ними й Люк зі своєю бандою. Лице блондина змінилось як тільки він побачив мафіозі.

Почався урок, міс Лінд як завжди, привітно посміхалась й розмовляла, показуючи білосніжні губи. Я не думав, що цей урок буде такий не цікавий. Зазвичай ми завжди щось  робимо, а сьогодні писали. Я відчував подих шатенки, її незадоволеність та незацікавленість. Та ще й ця дурнувата розмова між Вестон та Уолсон.

- Боже, він такий красивий. Коли він уже повернеться?

- Карен.... тихіше, тебе ж чути.

- Ніби вони знають про кого я.

- Все таки любонько,  я знаю. - весело сказала міс Лінд. - Тут кожна друга дівчина розмовляє про Марчело Веспера. І скажу чесно, навіть вчителі вважають його краснем, але з диявольською натурою.

- Ох, ви також. - розвеселилась головна Модних.

- Що? - мовила сестра Грейса, повертаючись до мене, з лицем повного нерозуміння.

- Я й сам не знаю. - прошепотів я.

Завершився урок і ми вернулися в наш клас. Не очікувано для мене, у класі уже сидів сонний Грейс і здається ще спав. Коли двері класу грюкнули, хлопець підскочив на кріслі й закліпав очима.

- О ви прийшли. - пробурмотів Морт, заплющуючи очі.

- Чого ти не був на першому уроці? - одразу ж з претензіями накинувся я.

- Я загубився. - сонно сказав шатен. - І проспав.

- Ну як і завжди. - задоволено процідила його сестра.

- А ще я нормально не поїв. І телефон .... напевно дома загубив. - далі скаржився хлопець. Я лиш з розумінням кивав. Мені ще  досі не забулося, як цей телепень направив на мене пістолет. І це було аж ніяк не смішно.

- Кхм.... ось. - якимось чином коло нас з'явився Люк. Його лице було побите і навіть пудра чи, що там він мазав, не могла заховати великого синяка під оком. Блондин протягнув папірець, злісно блимаючи очима. - Це від молодого пана Мюлера, я йому до віку буду служити. - додав він. І тут, Морт розреготався, а його сестра прийняла лист.

- Бачу, що щось цікаве сталося, одразу ж після того як я пішла. - всміхнулась мафіозі, махнула рукою Форісу, щоб той йшов. Вона почала розгортати лист й читати його, подеколи під час читання лунали її короткі смішки.

- Що таке? Що там? Покажи. - шатен наче прокинувся, його події точно зацікавили. Дівчина дала обцяцькований лист своєму брату і я заглянув йому через плече.

"Привіт. Це здається все, що я хотів сказати. Але ні-ні, по-правді мені просто цікаво чи доправить лист цей телепень. Бачиш на його лиці велитенський синяк?! Це я зробив. Мене навіть Вікі похвалила. Напиши мені, коли він тобі відасть. P.S Я випадково спалив його кртку. І тепер він називається Ірисочка."

- Ірисочка?! - істерично заволав Морт, заливаючись сміхом і поступово сповзаючи із стільчика. Сміх хлопця був заразний, невдовзі я й  собі підсміювався. Але все закінчилось тим, що шатен стукнувся лицем об парту і я почав сміятися ще голосніше.

- Та-ак, у нас Даніель фантазер. - всміхнулася дівчина й кудись зникла, після нашої не довгої розмови.

Ми з Мортом також не стали чекати. Десять хвилин до початку уроку, а Грейс як мала дитина, захотів кудись сходити. Якби ж то шатен був звичайнісіньким хлопцем, з яким ви б грали футбол на подвір'ї та стрибали в багно. Але ні, він повинен був народитися у сім'ї мафії.

- Все таки, ти говорив правду. Капучіно у цій кав'ярні не таке як у інших. - кивнув він, сидячи зі мною на лавочці у парку.

- Так, цей напиток додає мені настрою.

- В одному стаканчику купа хімікаліїв та підсолоджувачів, які можуть нашкодити твоєму здоров'ю. Що ти там говорив про настрій? - я не чекав такого повороту, Грейс включить із себе "маму", раптом я відпив надто багато гарячого напитку і виплюнув на бордюр.

Я поглянув на сина мафії із лицем, що означало " WTF men!?". Сказати, що мені на язик і слово не попадало це нічого не сказати. Раптом, мені у голову стукнула геніальна ідея, щоб виграти Морта.

- А давай заліземо на кришу кав'ярні. Говорять там гарний краєвид. - запропонував я. Спершу Морт з підозрою поглянув на мене, а потім відповів.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

7.5K 817 77
Звідки із темряви мільярди наслідків? У світі де гроші та статус - все, де багаті можуть жити за власними правилами, а слабким не місце, з'являється...
41.4K 977 25
Возможно ли девочке заучке, изменить плохого парня, а это мы узнаем в этой истории.......
21.8K 600 18
Трибрид - вид мифического существа в котором содержится три мифических существа: оборотень, вампир и ведьма или ведьмак. Таких на свете только двое...