Любов міс мафіозі

By carmen0811kingsman

7.5K 817 130

Звідки із темряви мільярди наслідків? У світі де гроші та статус - все, де багаті можуть жити за власними пра... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Вітаннячка🎉
18
19
20
Привітик від Автора!🎀
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Chiao 👀💕
60
61
62
𝓗𝓪𝓹𝓹𝔂 𝓷𝓮𝔀 𝔂𝓮𝓪𝓻!)
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73

24

76 11 1
By carmen0811kingsman

Я пропустив його жарт повз вуха, хоча мене аж душило зо сміху. Ми скоро зійшли до вихідних дверей школи. На щастя, там ніхто не опинився, щоб нам завадити. Потоки учнів неслися і ми разом з ними. Я видихнув холодне повітря й глянув вперед. Перед школою стояла розкішна, спортивна машина. А спершись на неї, стояв якийсь хлопець, я не міг його детальніше розглянути, тому, що було далеченько. Також я побачив сестру Морта, яка прямувала саме до цієї  машини. Вони з хлопцем обійнялися і той як джентельмен посадив її у машину.

- Ходи, чого встав? - нервово гиркнув Грейс. МИ пішли на стоянку,  там було купа машин й модних мотоциклів. Морт підійшов до одного із них та вимкнув сигналізацію. Я мало не поперхнувся слиною, коли подумав скільки воно могло б коштувати. Чорний, спортивний мотоцикл із червоними полосками.

- На. - тицьнув він мені чорний шлем. Потім підняв сидіння й дістав звідти ще один шлем. Шатен робив усе дуже скоро. Хлопець сів й наказав мені залізти. Я без вагань зробив це.

По тілу пронеслось відчуття захвату і страху. Морт завів мотоцикл і як рванув. Спершу я хотів схопити його за куртку, але потім зрозумів, що це буде виглядати якось дивно, з боку. Я міцно затис в руці задні краї мотоцикла.

- Куди їдемо? - спитав Морт, коли мотоцикл зупинився на червоне світло. І він питає мене, щойно, коли ми вже далеченько відїхали від школи? Все стало ясно, я ніколи не зрозумію його логіку.

- Після уроків, я мав заскочити в магазин. - обережно мовив я. Грейс пирхнув й завернув мотоцикл. Він підїхав до мені знаного магазинчику, точніше супер-магазинчику.: Шатен скривився, мабуть вважав, що це просто просто будівля, яка не має для нього великого значення.

- Ти, що не знаєш, що це таке? - спитав я.

- Гадаєш я наскільки дурний?! - перепитав син  мафії й додав. - Це магазин, от що!

Ми зайшли в середину. Для мене це було звичайним магазинчиком із продуктами. А от для Морта це було казна-що. Він тримався коло мене й озирався.

- Заспокойся, тут ніхто тебе не пристрелить.... напевно.

- Хах, дякую, дуже допомогло. - фиркнув Грейс й набурмосився. Я потягнув його до візків. Сьогодні я мав зробити смачну вечерю, тому повинен був накупити багато.

- Тут ти звичайна людина, звичайна людина. - повторював я.

- Звичайна людина. - говорив за мною і тут же обурився. - Хей! Я не звичайна людина, я син мафії, мафії Мортів між іншим! - від криків шатена, люди почали озиратись на нас.

- Ти ще голосніше це скажи. - гмикнув я. Ми почали ходити від одного віділу до другого. Морт чіплявся до всякої всячини. То до дитячих сочків, то до батончиків або вафельок. Я відчував себе набагато старшим і досвідченим.

І тут, Морт залетів до одного із віділів. Я подався за ним, як за капризною, малою дитиною. Він став кого якихось двох дівчат й почав вибирати собі желейки. Тут їх було багато: желейки-акули, желейки із смаком малини, були зі смаком чорниці, винограду, у формі жаб, або яєць чи навіть сердець. Було відчуття, наче хлопець закохався у ці солодощі. Я буркнув собі щось під ніс.

- Джуліане, у тебе мій телефон? - спитав шатен беручи одразу три упаковки. Я кивнув. - Добре, тоді я за це заплачу. - захоплюючись цими солодощами, шатен навіть не помітив, як на нас дивляться дівчата й перешіптуються.

Раптом до Грейса підійшла маленька дівчинка років 4-5. Вона чемно пошурхала його за ногу. Я вжахнувся, надіючись, що Морт не розізлиться. Але Грейс присів до дівчини, нахиляючись до неї, вона щось прошепотіла й той закивав. І найбільше, що мене здивувало, то це, те, що наступні хвилини, хлопець підняв маленьку дівчинку на руки, лишаючи свої смаколики, й почав вибирати для неї. Дівчата мало не мліли від захвату.

- Це чи це? - допитувався син мафії. Маленька чорноволоска взяла до рук один із пакетів.

- Он, ти де! - вигукнула її мати, збігаючи у віділ. Грейс опустив її й погладив по голівці. - Вибачте, це просто мала не посида.

- Нічого, кожен любить солодке. - підморгнув дівчинці, нагнувся й взявся за свої покупки.

- Ти так шляхетно повівся. -похвалив я, коли жінка за дівчинкою пішла.

- Та просто, ця мала, дуже була похожа на маленьку Деймі. Тільки моя сестра, вбила собі в голову, що отримає усе за будь-яку ціну. 

Я всміхнувся і в ту мить до нас підійшли дві дівчини, що пильно нас розглядали. Я одразу знітився.

- Ви ж той актор з фільму про шпигунів. - вигукнула білявка.

- Хто? Я? Та ні, ви помилились. - заусміхався шатен.

- Ні, я чудово знаю! Мені так сподобалась ваша гра. Можна з вами сфотографуватись? Натомість я вам покажу, де знаходиться ще смачніший мармелад. - від цих слів у Морта засяяли очі. Він кивнув мені й відійшов з білявкою у солодкий віділ. Я зостався із її подругою брюнеткою.

- Я тебе й раніше тут бачила, просто ніяк не наважувалась підійти. - я видав коротенький смішок й жбурнув у візок пакет із різними видами салатів.

- Ти вчишся десь тут?

- Так. - байдужим голосом спитав я. Чомусь мене не цікавила ця із помальованим майже у рожевий. Ліза із Карен б сказала, що абсурд, тому, що колір гуть не підходить до чорного волосся. Не те, що я мав щось проти дівчат із помальованим волоссям, просто вона мене геть не цікавила.

- Де? У першій?

- Ні, я з бізнес-школи.

- Справді? Із самих Owliw?

- Як як? - перепитав я, вигинаючи брову.

- Розумієш, у нас, вас називають owl-и, тому, що прізвище директора Owl. А також просто багатенькі діточки. Кажуть у вас там сама еліта. - сказала дівчина так, наче довірила мені якийсь секрет.

- Пхах.... можна й так сказати.

- До речі, у тебе дівчина є?

- Та ні.

- Тоді даш свій номер? - я не мав бажання аби кому давати свій номер. Мені стосунки поки, що не потрібні.

- Джуліане, я найшов те, що хотів. - якраз вчасно вигулькнув Грейс. Його лице було дещо нервове. Я прочитав по ньому, що шатен хоче спекатись білявки якомога скоріше.

- Чудово. - мовив я.

- Не забув,  що сьогодні їдемо до моїх батьків?

- Що? - невторопав я.

- Ти у мене такий забудькуватий. - лагідно сказав шатен, і я аж налякався. - Ми ж домовились поїхати до моїх батьків. Вони ще не знають, що ми разом.

Я чуть не зомлів на місці. Дівчата повідкривали роти і я мало не зробив те саме.

- Ви... ви .... ви ... - не могла сказати білявка.

- Так. Ходімо. До зустрічі. - всміхнувся Морт.

Continue Reading

You'll Also Like

19.3K 935 21
Лоліта була дуже хорошою дівчиною, чемною, дружелюбною, мала чудову сім'ю, друзів. Ось вона переходить до 11-о класу. Все наче добре, але до її класу...
292 98 28
Листи до того, хто доторкнувся до моєї душі. До тих, хто залишив слід по собі. До тих подій, які повністю її змінили. До тих куль, синців і шрамів. Д...
11.6K 2.7K 104
Transmigrating Into The Heartthrob's Cannon Fodder Friend Childhood Автор : This concubine is in shanyang. Коротка назва : TIHCFCF - Сун Юй розірвав...
274K 11.1K 40
-Эй малышка, не хочешь провести ночку с настоящим красавчиком?- спросил кудрявый парень. -Во-первых малышка у тебя в штанах, во-вторых не вижу здесь...