Любов міс мафіозі

By carmen0811kingsman

7.5K 817 131

Звідки із темряви мільярди наслідків? У світі де гроші та статус - все, де багаті можуть жити за власними пра... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
Вітаннячка🎉
18
19
20
Привітик від Автора!🎀
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Chiao 👀💕
60
61
62
𝓗𝓪𝓹𝓹𝔂 𝓷𝓮𝔀 𝔂𝓮𝓪𝓻!)
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73

15

127 12 3
By carmen0811kingsman

Раптом і-за дверей визирнув усміхнений хлопець із кучерявим, темно-каштановим волоссям й зеленими, пронизливими очима. Його кучері йшли на перед, а на лиці були деякі родимки. Чимось він був схожий на шатенку, але тільки очі відрізнялись. Я його точно, в цій школі не бачив. Він був новим новеньким?

-"Новий новенький? Хіба таке буває?!" - подумки пирхнув я. Я відчув як іскри злості летіли від шатенки й влучали в незнайомця.

- Що ти тут робиш?! -крижаним тоном спитала вона. Ця неприязнь була видною. Хлопець зайшов у клас й широко всміхнувся. На ньому було чорне худі й такі самі, чорні штани із багатьма кишенями. Також цепки й білі кросівки. Він був вродливим, цього не можна було, не помітити.

- Сестричко, ти, що мене взагалі, не рада бачити? - уїдливо спитав він.

-"Сестричко?" - подумки перепитав я. Мене трусануло і я перестав витріщатися в одну точку. Хлопець перевів погляд на мене й спитав.

- Деймі, ти, що переді мною хочеш вбивство скоїти? - мафіозі закотила очі, пирхнула й склавши руки, зиркнула на мене.

-"Деймі?" - знову перепитав я. Ці слова завели мене в тупий кут. Хто вони такі? Ким вони являються один одному? Чому тут більше нікого немає? Чому я тут? Серед вбивць! Ой, ні, я не хотів проблем.

- Що ти тут робиш? - процідила шатенка.

- Те, що й ти. - протягнув хлопець. Мене справді здивував його тон. Невже він не знав, хто вона така? Чи навпаки знав?

- Я тут вчуся, а ти ні! - прогриміла вона.

- На жаль, ти помиляєшся. Від сьогодні, я також тут вчуся.

- Ти спеціально вибрав клас, де вчуся я? - почала злитись дівчина.

- Ні я вибрав цей клас ,тому, що він мені подобається. - знизив плечима хлопець.

- Подобається, значить? - закотила очі вона. - Тоді дозволь спитати. Чим він так тобі сподобався?

- Ну... - шатен почав озиратись. - Тут комфортно.

- Та ну. -шикнула мафіозі. - А, ще?

- Тому, що тут вчиться моя улюблена, маленька сестричка. -всміхнувся він. Мені здалося, що це мило, але не для мафіозі. Вона підійшла до хлопця і за мить під його оком з'явилася невеличка подряпина. Той зашипів й різко відійшов від неї. Я витріщився на це видовище.

- Спробуєш до мене наблизитись, я тобі обіцяю, ти труп. - дівчина злісно поглянула на хлопця й швидким кроком вийшла з класу. Я підійшов до нього й спитав.

- З тобою все гаразд? - на його щоці з'явилася рана й налилася кровю. За секунду з неї почала накрапати криваво-червона рідина. - У тебе кров.

Кучерявий поглянув на мене та посміхнувся. Мені на секунду здалося, що засяяло сонце. Він поглянув у бік виходу й стер рукавом кров. Шатен прикусив губу й зробив вигляд, наче задумався.

- Чому має бути не гаразд? Коли вона злиться чи щось їй не подобається, завжди так. Я вже й привик. - нарешті відповів мені хлопець. Його так різко ударили і він уже привик? Що за дурість? Але чому вона його ударила? Ось, це мене більше цікавило.

- Доречі, а ти хто? - здивовано спитав він мене, наче вперше бачачи. Хоча так і було. Я вперше бачив цього хлопця, та й він мене теж.

- Я Джуліан Картнер. - мугикнув я й дав йому мокру серветку. На щоці шатена уже розмазалась кров. Я звичайно не був лікарем, щоб дізнатися, яка це група крові. Але був упевнений, що ця маленька подряпина розведе купа пліток.

- Дякую...зачекай... Карнер? - перепитав мене хлопець. Хай так і буде, хай сприймають мене за Карнера.

- Так, а ти? - чомусь цей шатен не здавався таким холоднокровним чи лицемірним, а головне не був таким як Люк.

- Я не повинен, тобі нічого говорити. -прошипів він, пробуючи вдати холодну байдужість, але хлопець зупинився. - Хоча.... - шатен пожував губу, дивлячись на мене й вигукнув. - Я Грейс, Грейс Морт.

Брюнет сів на крісло, переді мною. Я знав кого це місце, й хотів уже попередити, але Морт виглядав таким щасливим. Це було місце Жозефини і вона не любила, коли на її місце сідає чиясь, чужа задниця. 

- Доречі, ти знаєш ту дівчину, що тебе ударили. - спробував змінити тему я, коли уявив як приходить руда і готується до вбивства.

- Звичайно, як мені її не знати? - пирхнув він.

- Чому ти назвав її сестрою? Чи у вас такі звичаї? - про всяк випадок додав я.

- А ти як думаєш? У нас навіть прізвище одне.

- Невже ти..... -в моїй голові літало купа думок і я не знав яку озвучити першу.

- Так, я також із мафії. Я, що виглядаю таким старим? - остання фраза, явно адресувалась йому самому.

- Ти її батько? - вирячив на нього очі я і скривився. Що я щойно бевкнув?! Батько?!

- Ні, ти, що дурний? Я зведений брат Деймі.

- Так, її звати Деймі?

- А, ти, що не знав? Хіба вона не виходили на середину? І не говорила "Я бла-бла-бла" і так далі?

- Ні, вона ж із мафії. Всі її знають... - над цими словами, я задумався. Насправді ж я, її толком не знав. Хіба одне слово "мафія" може пояснити весь характер?

- Бачу, що усім, окрім тебе. - гигикнув Грейс й похитався на стільчику. Складалося враження, наче він хороший хлопець: веселий, кумедний, дещо зневажливий і здається дружелюбний. Не те, що його сестра. Хоча треба почекати й тоді подивитись. 

- Так, не цікавлюсь таким. - потер шию я.

- Цікава, ти людина.

- Я? - тицьнув собі у груди пальцем. Хлопець кивнув і хмикнув.

- Ти бачиш ще когось крім нас? - він оглянув клас. - Чомусь ти не забоявся моєї сестри. Це й мене дивує. Якщо чесно, мало хто наважується дивиться їй вічі, а тим більше говорити.

- Але чому?

- Слухай, або ти дурень ,або я сьогодні на нервах. - насупився шатен. - Мафія це означає мафія. Пошукай в інтернеті якщо не знаєш. Моя молодша сестричка не те, що голова своєї мафії, а ще й може тимчасово брати владу мафії батька.

- Голова? - перепитав я. - Хіба таке можливо? Я читав, що босами стають лише чоловіки.

- Ясно, ти у нас заучка. І як багато ти знаєш? - це уже було схоже на роздратованість.

- Достатньо. - коротко відповів я. - Так, що?

Continue Reading

You'll Also Like

138K 7.6K 51
Від тихенької дівчини до популярної красуні школи ,але з все ще добрим серцем і довірливою душею.Від довгої історї кохання до ненависті . Від найкра...
292 98 28
Листи до того, хто доторкнувся до моєї душі. До тих, хто залишив слід по собі. До тих подій, які повністю її змінили. До тих куль, синців і шрамів. Д...
86.4K 779 22
секс і нічого зайвого(майже,сюжет і як до нього доходить теж присутні)