Now That I've Found You 1./\...

By storysbylil

25.5K 456 571

DUTCH ❥ Sarah, een vrolijk maar verlegen meisje die op de filmacademie studeert, moet haar afstudeerproject s... More

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel 27
Deel 28
Deel 29 *Video*
Deel 30
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34 *Video*
Deel 35
Deel 36
Deel 37
Deel 38
Deel 39
Deel 40
Deel 41 *video*
Deel 42
Deel 43
Deel 44
Deel 45
Deel 46
Deel 47
Deel 48
Deel 49
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Deel 56
Deel 57
Deel 58

Deel 55 *Video*

314 5 5
By storysbylil

OMG, Thank you sooo much voor de 7K🤩

Our Honeymoon❤️💍
Video by: Sarah Garritsen

"Hi guys, daar ben ik ein-de-lijk weer! Dit wordt een hele speciale video, want Martijn en ik zijn in Hawaii! Mocht je het gemist hebben, wij zijn pas getrouwd en zijn nu heerlijk op onze huwelijksreis in Hawaii! De bruiloft is op dit moment wel echt hét hoogtepunt van mijn leven! Maar daar komt nog wat bij, want...wij verwachten al ons eerste kindje! Maar goed, eerst nog genieten op Hawaii. En ik heb nog een paar speciale beelden die ik eerst aan jullie wil laten zien! Dus veel kijkplezier!" zeg ik met een grote glimlach.

"En inmiddels zijn we hier al een paar daagjes. Het is echt te warm dus Martijn en ik gaan alleen maar van zwembad naar zee en weer terug," lach ik. "En de zon schijnt ook erg hard hier. Dus zonnecrème in overvloed aanbrengen!" "En we bezoeken ook erg vaak het restaurant," zegt Martijn erachter aan op de achtergrond en ik grinnik.

"En, heb jij het een beetje naar je zin hier?" vraag ik aan Martijn die naast mij zit. "Het is warm, het is rustig, het is een paradijs én ik ben hier met jou. Gelukkiger kan je mij niet hebben. Ofja, je maakt mij ook mega gelukkig met alle optredens. Maar dat staat dan wel op de gedeelde eerste plaats, samen met dit," legt Martijn uit.

"En dit uitzicht jongens, I love it!" zeg ik en draai m'n camera om, zodat ik de zee kan filmen. Martijn rolt ervoor en gaat midden in mijn beeld zitten. 

"Het mooiste uitzicht ooit!" zegt hij en ik moet lachen. "Ja, zo kan je die camera dus niet stilhouden hé. Al je kijkers gaan denken dat er een aardbeving is hier, door dat getril," zegt Martijn en pakt de camera van mij over. "Ik ga naar het zwembad toe. Kom je ook zo lief?" zegt Martijn en ik knik.
"Moet je dan ook eens kijken hoe mooi de looproute is om naar het hotel te lopen!" filmt Martijn verder.

"En wat ook typisch Hawaïaans is, zijn bloemenkronen. In het hotel maken ze die ook en veel vrouwen lopen ermee rond! Dus ik ga er ook eentje voor Sarah kopen. Zij moet toch nog naar het zwembad komen. Dan heb ik alle tijd om binnen eentje te kopen en Sarah ermee te verrassen!" zegt Martijn in de video en zet daarna de camera uit.

"Got it!" zegt Martijn en houdt de bloemenkroon omhoog. En nu weer terug naar het zwembad waar Sarah, als het goed is, weer is. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt!" zegt hij.

"Saartje!" roept Martijn. Ik kijk op en hij zet de camera naast me aan de rand het zwembad. "Oh, je bent nog aan het filmen," lach ik. "Jaja, laat maar aan staan want ik heb iets voor je," zegt Martijn en ik kijk hem verrast aan. "Oh, wat dan?" vraag ik met een glimlach. "Doe je ogen maar dicht," grinnikt Martijn. Voorzichtig sluit ik m'n ogen en voel Martijn iets met m'n haren doen. Dan springt Martijn naast me het zwembad in en ik open m'n ogen. Hij pakt de camera en ik zie dat hij een bloemenkransje in mijn haren heeft gedaan. "Oh my gosh! Dit is echt heel leuk," zeg ik terwijl ik het in het schermpje van de camera bewonder.


"Maar de camera is bijna oververhit en ik ook. Dus bedankt voor het kijken en wij zien jullie snel weer," sluit Martijn de video af en ik grinnik. "Doeidoei!" zwaai ik en Martijn drukt een kus op mijn wang.

Continue Reading

You'll Also Like

13.2K 963 37
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
12.5K 1K 62
de jongens (Rob, Raoul, Koen en Milo) willen voor een video 1 dag op een kind letten. Ze krijgen reactie van een Wilma het Lam. Haar zoontje Matthyas...
5.3K 165 36
Loïs is 24 jaar als ze het leven niet helemaal meer ziet zitten. Ze voelt zich eenzaam, en net op het punt waarop ze denkt dat ze nooit meer iemand g...
187K 5.5K 98
Wonend in Amsterdam met mijn broer Yassine en mijn ouders. Yassine is iemand uit het criminele milieu. Hij heeft een dominant karakter, met een kort...