[-38-]

90 12 40
                                    

Yoongi POV

«Γεια σου Jessica! Τι κάνεις;» Την ρωτάω χαμογελαστά και εκείνη στριφογυρνάει τα μάτια της καθώς πάει να με προσπεράσει αγνοώντας τελείως την ύπαρξη μου.

Ωραία, αρχίσαμε πάλι! Την πιάνω από το μπράτσο με σκοπό να την σταματήσω και εκείνη με κοιτάει εκνευρισμένη. Ω ρε μάνα μου, νεύρα!

«Αν θυμάμαι καλά, σε χαιρέτισα μόλις!» Την ενημερώνω χαμογελαστά και πρέπει να την τρόμαξα λίγο με το χαμόγελο γιατί με κοιτάει περίεργα.

«Πήρες ναρκωτικά; Καλά όχι ότι δεν το περίμενα αλλά έλεος πια! Μέχρι και το χαμόγελο φαίνεται πως πέθανε όταν προσπάθησες!» Με ειρωνεύεται και νιώθω το αίμα μου να βράζει.

Δεν μου έφτανε ο σημερινός μου τσακωμός με τον Jin, τώρα έχω κι αυτήν να με εκνευρίζει περισσότερο!

«Όχι αλλά θα μπορούσα με εσένα που έχω μπλέξει!» Της πετάω το υπονοούμενο στην μάπα. Ελπίζω να την κοπάναγε κιόλας αλλά που τέτοια τύχη! Την βλέπω να με κοιτάει αδιάφορα και πάει πάλι να με προσπεράσει αλλά μπαίνω μπροστά της. «Μπορούμε να μιλήσουμε λίγο;» Την ρωτάω και εκείνη ξινίζει την ήδη ξινισμένη φάτσα της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι γεννήθηκε!

«Yoongi δεν έχω όρεξη να κάτσω και να ακούσω για χιλιοστή τρίτη φορά της ανοησίες που θέλει το στόμα σου να εκτοξεύσει! Κάνε άκρη! Θέλω να πάω σπίτι μου και να φάω! Είμαι αρκετά κουρασμένη!» Μου λέει σπρώχνοντας με και πλησιάζει την πόρτα ανοίγοντας την.

Την βλέπω να απομακρύνεται και την κοιτάζω που φεύγει εκνευρισμένος. Πάω να την ακολουθήσω αλλά μία φωνή με σταματάει.

«Τζάμπα κόπος Yoongi!» Μου λέει ο Leo και προ στιγμήν είχα ξεχάσει εντελώς ότι υπήρχε κι αυτός στον χώρο.

«Χέσε μας ρε Leo!» Του λέω και φεύγω από εκεί.

Βγαίνω γρήγορα και την βλέπω να βγαίνει από την είσοδο χαιρετώντας τον Richard. Ξεκινάω να τρέχω και την πετυχαίνω να τακτοποιεί τα πράγματα.

Jessica POV

Πάντως τα παράτησε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή όχι! Απ' την μία είναι ευχάριστο γιατί θα ηρεμήσει το κεφαλάκι μου αλλά από την άλλη δεν τα συνηθίζει, βέβαια μπορεί να τον έκανα να βαρεθεί... μακάρι Θεέ μου!

Μόλις βάζω την τσάντα μου μέσα στον αποθηκευτικό χώρο της μηχανής και πάω να ανέβω, ακούω μία σπαστική φωνή να καλεί το όνομα μου. Εε όχι! Το χρουσούζεψα γαμώτο!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now